Fælles krea kits til skønne stunder sammen

Vær nemt kreative sammen med vores alt-i-en fælles krea kits

Fælles DIY bakker

Lav de moderne bakker sammen med roseguld eller marmor

Fælles male bokse

Vælg et projekt og mal det sammen - også som begyndere!

Fælles DIY stagelys

Skabe jeres egne smukke stagelys i det design, som dit hjerte lyster

Fælles DIY muslinger

Skab jeres egne fine skåle til bl.a. smykker

Fælles DIY bubblelys

Varm krea-hjertet, minderne og hjemmet

Kombi fælles male

Kombiner flere male bokse og spar penge

Fælles DIY statue

Skab den smukkeste kvinde statue

Skønne stunder

Vær sammen på en anderledes og hyggelig måde, der giver rum til sjov og snak

Alle kan være med

Alle kits er nybegynder venlige og kan nemt bruges af folk, der ikke normalt er kreative

Kreativitet for sjælen

Glæd din hjerne og hjerte med en kreativ pause sammen med dem du holder af

Den perfekte gave

Giv en anderledes gave med omtanke og inviter dem på en krea date

Fælles krea kits, der gør det nemt at skabe kreative minder sammen

De mest almindelige spørgsmål til vores fælles krea kits

Korte & lærerige guides med plads til snak

Det ville jo ikke være et Selvtid kit uden vejledning, der passer til alle. Men vigtigst af alt har vi haft fokus på den kreative hygge I skal have sammen! Derfor får du med hvert kit detaljeret trin-for-trin guides med billeder og korte videokurser, hvor I får illustreret de forskellige steps, hvis der er noget, I er i tvivl om.

Hør hvad vores kunder siger

Tina

I har simpelthen hjulpet mig med at finde glæden og lysten til at være kreativ igen og få ro i mit hoved, efter mange mdr. med stress sygemelding.

Heidi K

Et helt år sammen med Selvtid. Jeg er helt VILD med det. Man får følelsen af, at være en del af det og ikke “bare” en kunde.

Anna P

Selvtid.dk er et vidunderligt koncept, hvor du både får udviklet dine kreative sider, men også får et helt nyt fællesskab med andre ligesindede. Jeg elsker alt ved Selvtid!! Jeg kan kun anbefale andre til at begynde deres selvtids-rejse nu.

Pia J

Jeg har benyttet selvtid siden marts og jeg elsker det! Ikke kun det fantastiske produkt, men også den søde kundeservice og overskud i korrespondancen❤️

Tanja

Fantastisk mulighed for at udforske dine kreative sider. Virkelig gode projekter, der er lette at gå til med videoguides, skitser og de helt rigtige, gode kvalitetsprodukter.Helt klart anbefalelsesværdigt - for både nybegyndere og øvede!

Maya

Det er en fantastisk opfindelse, godt produkt, videoer til hjælp, og søde formidler. Selvtid er som en slags meditation- Selvtid = Selvro. Giv dig denne gave, der får pulsen ned, der får nye ting til at spirerog kan dermed glæde andre. 

Susanne C

Fantastisk univers for mig som helt nybegynder (sikkert også for de mere erfarne malere...). Man føler virkelig at man er kommet med i en slags ny familie - og service er HELT i top! 

Isabella

Skøn introboks som inspirerer og udfordrer :) Man får sådan lyst til at prøve alle teknikker mm. af. Herudover skønt forum for nysgerrige spørgsmål og gode råd. Jeg kan kun anbefale Selvtid, hvis man har haft lyst til at kaste sig ud i akvarel.

Helle

Jeg er fuldstændig blownaway over det her koncept! Utroligt gennemførtog man bliver virkelig taget i hånden - både hvad angår materialer, projekter, guides, videoer og på sociale medier. Det her er en investering i mentalt helbred, I’mtellingyou!

Isabella T

Når man først går i gang, er det svært at stoppe! Jeg har både siddet alene, som giver en kæmpe ro og fordybelse, en glæde! Men jeg har også siddet sammen med familien med Mariehønen. Det var så hyggeligt, selvom ingen af os malede til dagligt.

Bolette S

Det bedste abonnement jeg har tegnet til dato! Jeg får prioriteret tid til mig selv og udforsket min kreativitet på en helt igennem meditativ måde med brug af de grundige og letforståelige videoer.

Linda

Skønne overskuelige projekter med god vejledning, så man ender med totalt opturs-følelse over malerierne. Jeg har kun positive kommentarer at knytte om alt fra boksens indhold, videovejledningerne og den tilknyttede Facebook gruppe :)

Linda G

Selvtid kan stærkt anbefales, hvis du ønsker at gøre noget godt og kreativt for dig selv. Ren terapi for sjælen.

Tina H

Den bedste gave til mig selv nogensinde. Hele konceptet er fantastisk. 

Blog om DIY fælles krea

Alle gode grunde til at være kreative sammen

Fælles krea DIY

Hvorfor er det godt at være kreative sammen?

Der er mange forskellige grunde til, hvorfor det kan være berigende at være kreative sammen med andre. Her er nogle af de vigtigste.

Læs svarene her