Betingelser og information omkring forsendelser

God start på måneden

Vi udsender månedens boks den første hverdag i måneden. Herefter er den hos dig indenfor 1-3 hverdage.

Første boks?

Vi sender den første boks afsted med det samme. Bestiller du efter d. 15 vil du modtage 2. boks d. 1 + en måned senere (fx. 1. boks d. 16/4, 2. boks d. 1/6)

Ekstra materialer

Andre køb bliver sendt ud den 1. hverdag efter bestillingen med din valgte leverandør - eller tilføj dem til din abonnementsboks!

Q&A levering

Har du andre spørgsmål, kan du udfylde kontaktformularen til højre. Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan. Skriv endelig dit telefonnummer i beskeden, hvis du ønsker, at blive ringet op.

Handelsbetingelser

Disse betingelser gælder for websitet Selvtid.dk, de abonnementer der tilbydes på Selvtid, de produkter der leveres i henhold til abonnementer og øvrige produkter i form af ekstra materialer, der tilbydes på websitet. Ved køb af ydelser på Selvtid, accepterer du vilkårene og indvilliger i at følge dem.

Oplysninger om os:

Selvtid ApS 

Lindgreens Alle 9

2300 København S

Tlf.: 22264733

mail: info@selvtid.dk

CVR-nr: DK42545503

Produktet

Selvtid er hovedsageligt en abonnementsløsning, hvor man hver måned får tilsendt en Selvtid boks med fire akvarelprojekter, materialer du skal bruge til disse projekter og inspirationsark. Endvidere får du som abonnent også adgang til en række videoguides inde på din profil på Selvtid, der lærer dig at male de givne projekter i hver boks. Selvtid er også en webshop, hvor man kan købe en enkelt måneds boks uden abonnement, de materialer man ellers får med i intro boksen eller andre former for ekstra materialer, som kan bruges i forbindelse med hobbyen ‘akvarelmaling’. Præsentationen af produkter på Selvtid.dk er ikke et juridisk bindende tilbud, men et ikke-bindende onlinekatalog. Alle beskrivelser, billeder, referencer, funktioner, indhold, specifikationer, produkter og pris på produkter, der er beskrevet på hjemmesiden, kan ændres når som helst og uden varsel. 

 

Priser 

Gældende priser, gebyrer og fragtomkostninger, er til enhver tid angivet på Selvtid. Der tages forbehold for trykfejl. Alle priser er inklusive moms. Prisen for dine produkter består af den valgtes produktpris ved købet. De priser der er gældende for dit køb, er de priser du godkender i din ordrebestilling, og vil også fremgå i den mail du modtager ved bestilling. Vi forbeholder os retten til at ændre evt. priser og forsendelsesomkostninger. 

 

Betaling

Ved et almindeligt engangskøb af enkeltstående produkter, vil beløbet på din ordre trækkes fra dit valgte betalingskort efter afsendelse af produktet. Der vil altid blive trukket det beløb, som er angivet i din ordrebekræftelse, som sendes til den mail opgivet ved købet.

Hos Selvtid.dk kan du betale med følgende muligheder: Visa Dankort, Mobilepay og Mastercard. Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark – Kroner (DKK). Selvtid benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende. Selvtid’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

 

Ordrebekræftelse

Når du gennemfører en ordre på Selvtid, placerer du en bindende ordre på det eller de produkter, du ønsker at købe. Bekræftelsen på modtagelsen af ordren, der straks følger din ordre, udgør ikke en accept af kontrakten fra os. Kontrakten er dannet, når vi har sendt dig en ordrebekræftelse. Kvitteringen sendes til den opgivet e-mail adresse. 

 

Levering
Din første Selvtid abonnementsboks vil blive sendt direkte til din nærmeste GLS pakkeshop. Herefter vil dine fremtidige abonnementsbokse blive sendt direkte hjem til din valgte adresse med PostNord. Er du ikke hjemme vil din boks blive din boks sat et aftalt sted ift. din flexlevering med PostNord eller i ly fra vind og regn.

Ved køb i webshop, som ikke er en abonnement kasse, sender vi din vare afsted inden for 1-2 hverdage. Her kan du vælge i mellem GLS og Bring. Leveringstiden er derefter ca. 1-2 hverdage. Har du ikke modtaget din ordre indenfor de første 10 dage efter bestillingen, bedes du tage kontakt til os ved at skrive en e-mail til info@selvtid.dk. Husk at inkludere dit ordrenummer og e-mailadresse, som blev brugt til at foretage ordren. Fragten bliver beregnet ud fra vægt. Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”. Du vil altid modtage et track & trace nummer, så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

 

Returnering
Du kan som kunde ved Selvtid.dk sende varen retur indenfor 14 dage efter modtagelse af varen fra Selvtid. Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret. Ønske om fortrydelse skal meddeles til os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten. Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail til info@selvtid.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret. Varen skal returneres i ubrugt og ubeskadiget stand. Det er dig som kunde, der dækker fragten, hvis du ønsker at returnere boksen. Du er ansvarlig for varen, indtil den er kommet retur til Selvtid.dk. Vi tilbagebetaler beløbet for varen, når vi har modtaget den i ubrugt og ubeskadiget stand. Hvis nogen af varerne ved modtagelse vurderes af Selvtid til at være brugt eller beskadiget, kan du blive pålagt at betale for værdiforringelsen. Det er Selvtid.dk, der i første omgang fastslår, om varen er forringet, og hvad varen kan sælges for til andre forbrugere, i den tilstand den har. Returneringsadressen er: Selvtid ApS, Lindgreens Alle 9, 2300 København S. HUSK at skrive dit navn og adresse, da vi ellers ikke kan se, hvem der har returneret varen. Du kan ikke fortryde dit køb blot ved at nægte at modtage din vare uden samtidig at have givet os tydelig meddelelse om dette.

 

Ikke afhentet vare
Afhentes bestillingen ikke hos pakkeshoppen, vil du blive opkrævet 29,- for en ny forsendelse. Du har selv ansvar for at følge op på ikke afhentede pakker.

 

Reklamation
Selvtid.dk kontrollerer alle varer inden afsendelse. Hvis et Selvtid produkt er defekt, kan du klage over produktet indenfor 14 dage og få information om, hvordan du returnerer Selvtid produktet. Når du køber et Selvtid produkt har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Selvtid i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger. Produktet kan returneres til: Selvtid ApS, Lindgreens Alle 9, 2300 København S. HUSK at skrive dit navn og adresse, da vi ellers ikke kan se, hvem der har returneret kassen.

 

Rettigheder
Selvtid.dk ejer alle immaterielle rettigheder til Selvtid.dk og alle materialer lagt ud på Selvtid.dk samt dennes Facebook, Instagram, Youtube og Pinterest samt alle printet dokumenter, projekter og design der indgår i Selvtid produceret produkter. Alle designs udleveret af Selvtid er til brugerens eget forbrug og må ikke fotokopiers og distribueres uden Selvtids godkendelse. Disse rettigheder og materialer er beskyttet af copyright og enhver ret i denne forbindelse forbeholdes. Såfremt du kommenterer, uploader billeder eller deler anden info på Selvtid.dk, eller vores sociale medier, giver du os en ret til at citere fra disse, eller dele mellem platformene.

 

Hos Selvtid er vi meget glade for dit engagement! Dine anmeldelser og feedback direkte til os, eller på sociale medier og andre platforme, er med til at forbedre vores produkter og tjenester og dermed også din kunde/medlemsoplevelse. Når du giver os anmeldelser, skal du huske på følgende: du giver Selvtid en royaltyfri og ikke-eksklusiv licens til at bruge, kopiere, distribuere og offentligt vise denne anmeldelse på Selvtids platforme. Du erklærer, garanterer og forpligter dig hermed til, at ethvert materiale, du leverer, der omtaler Selvtid, ikke inkluderer noget (inklusive, men ikke begrænset til, tekst, billeder, musik eller videoer), som du ikke har den fulde ret til at give os licensen for, som specificeret ovenfor; – du repræsenterer, garanterer og forpligter dig endvidere til, at ethvert materiale, du leverer, der omtaler Selvtid, ikke indeholder krænkende eller på anden måde ulovligt, voldeligt eller uanstændigt materiale.

 

Selvtid er berettiget til at bruge alt indhold der er indsendt af dig uden at pådrage dig fortrolighed, tilskrivning eller kompensation; – alle anmeldelser er underlagt disse vilkår og betingelser sammen med fortrolighedspolitikken vedrørende behandling af dine personlige oplysninger til dette formål. Det samme gælder for dine kommentarer og reaktioner på vores sociale medieplatforme og fællesskabssider såvel som for indhold du tagger os i (f.eks. hvis du identificerer os i et online indlæg).

 

Når du forsyner os med noget indhold på vores forskellige sider eller identificerer os på noget indhold, giver du hermed os og vores relaterede tredjeparts serviceudbydere, marketing- eller PR-bureauer og andre tilknyttede virksomheder, en verdensomspændende, royaltyfri og ikke-eksklusiv licens til at bruge, kopiere, distribuere, offentligt vise, eller enhver del af sådant materiale på enhver måde, der er bestemt efter de licenserede parters eget skøn, herunder men ikke begrænset til hjemmesider og sociale medier, i reklamemails og reklamer, og i alle andre marketing-, salgsfremmende og reklameinitiativer og i ethvert medie, der nu kendes eller senere vil, uden nogen som helst forpligtelse over for dig. 

 

I forbindelse med deling af forbrugerens opslag og stories på diverse sociale medier, som Selvtid er nævnt i, kan vi derudover med forbehold af vores fortrolighedspolitik have rettighederne til at bruge dit brugernavn, billede, når det er tilgængeligt, geolokalisering (landsniveau) og enhver anden tilgængelig information, som du selv har offentliggjort på din profil, medmindre dette er en lukket profil.  Vi vil dog ikke bruge dit navn og geolokalisering fra opslag slået op i Selvtids lukkede Facebook gruppe, uden at have bedt om tilladelse først, da denne gruppe skal være et fortroligt sted for alle Selvtids medlemmer.

 

Forbud mod publicering af upassende indhold
Selvtid forbyder nogen at offentliggøre upassende indhold og forhindrer i at tilføje en anmeldelse, kommentar eller noget indhold, enten via medlemskontoen eller på dens online platforme, som kan omfatte: – ærekrænkende, misbrug, chikanering, forfølgelse samt truende indhold, eller som på anden måde krænker andres juridiske ret (såsom rettigheder til privatliv og omtale); – uanstændigheder, diskriminerende sprog eller andet sprog, der ikke er egnet til et offentligt forum; – reklame, “spam” -indhold eller henvisninger til andre produkter, tilbud eller hjemmesider; – email-adresser, URL’er, telefonnumre, mail-adresser eller andre typer af kontaktoplysninger fra andre eller fra dig selv; – unødigt kritiske eller ondskabsfulde kommentarer af lignende indhold, der er lagt ud på siden eller af dens forfattere; – filer, der indeholder software eller andet materiale, der er beskyttet af love om intellektuel ejendomsret (eller af rettigheden til privatliv og omtale), medmindre du ejer eller kontrollerer sådanne rettigheder eller udtrykkeligt har modtaget alle nødvendige samtykker til at gøre det; eller, – filer eller indhold, der indeholder vira, beskadigede filer eller andre lignende software eller programmer, der kan beskadige driften af en anden enhed.

 

Ændringer af Vilkår & Betingelser
Selvtid.dk kan til enhver tid foretage tilføjelser eller ændringer til disse vilkår. Du er bundet af de priser, der gælder på det tidspunkt, du har tegnet dit abonnement, medmindre vi giver dig besked om prisændringer, og du ikke inden for 20 dage fra den dato, hvor meddelelsen er sendt meddeler, at du ikke accepterer sådanne ændrede vilkår. Herved vil abonnementet blive opfattet som opsagt.

 

Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. Personoplysninger bruges til, at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Vi behandler kun dine personoplysninger til legitime formål, og kun så længe det er nødvendigt for at opnå disse formål. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

 

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Når du betaler med betalingskort, betaler du via. et sikkert betalingsvindue fra Pensopay. Alt er krypteret og vi har ikke adgang til dine betalingsinformationer. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

Nyhedsbreve
Selvtid.dk forbeholder sig ret til at sende e-mails til dig, der er medlem, når der sker ting vi vurderer, kan være interessante for dig. Du kan til hver en tid framelde e-mails fra Selvtid, ved at besvare en e-mail fra info@selvtid.dk, hvor du skriver “Frasigelse af mails” efterfulgt af din e-mailadresse. Denne mulighed vil også fremgå tydeligt i de fleste e-mails du modtager fra Selvtid.dk.

 

Force majeure
Selvtid er ikke ansvarlig for manglende udførelse eller forsinkelse i opfyldelsen af medlemsforpligtelser forårsaget af begivenheder udenfor vores kontrol (“Force majeure-begivenheder”). Force majeure-begivenheder betyder enhver handling, begivenhed, omstændighed eller hændelse eller enhver kombination af sådanne begivenheder eller hændelser (eller nogen af konsekvenserne deraf): a. som gør det umuligt for Selvtid at udføre hele eller dele af sine forpligtelser i henhold til disse vilkår og betingelser, b. som er uforudsigelig, og c. som ligger uden for den rimelige kontrol af Selvtid, hvis forpligtelse(r) er påvirket af en sådan begivenhed, omstændighed eller hændelse, forudsat at Selvtid har taget alle de skridt, som det med rimelighed kan forventes at have taget for at forhindre en sådan handling eller begivenhed i at forekomme (eller nogen af dens konsekvenser).

Force majeure-begivenheder kan omfatte, men er ikke begrænset til, strejker, lockouts eller andre professionelle handlinger; brand, oversvømmelser, eksplosioner, pandemier; krige eller kontakt med fjendtligheder, regeringskrav, civile forstyrrelser eller trussel om terrorangreb. Vores medlemskabstjenester anses for at være suspenderet i løbet af Force majeure-begivenheden. Selvtid vil gøre alle rimelige bestræbelser på at afslutte Force majeure-begivenheden eller finde en løsning, der giver os mulighed for at opfylde vores medlemsforpligtelser på trods af en sådan Force majeure-begivenhed.

 

Kunde- & Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Selvtid, har vi brug for følgende oplysninger:

. Navn

. Adresse

. Telefonnummer

. E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Selvtid og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte for Selvtid har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige i Selvtid er: Sofie Meilstrup. Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Som registreret hos Selvtid har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Sofie@selvtid.dk.

Log-statistik Vi bruger en log-statistik på https://selvtid.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Selvtid’s hjemmeside.

Forbrugerbeskyttelse

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning:

https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

 

Klagemuligheder

Klager over produkter kan sendes til: 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.

ec.europa.eu. Ved klage skal vores email adresse angives: info@selvtid.dk samt hjemmesiden du har købt varen på.

Abonnementsbetingelser

Produktet

Selvtid.dk er hovedsageligt en abonnementsløsning, hvor man hver måned får tilsendt en Selvtid boks med fire akvarel projekter, materialer du skal bruge til disse projekter og inspirationsark. Endvidere får du som abonnent også adgang til en række videoguides inde på Selvtid.dk, der lærer dig at male de givne projekter i månedens boks.

Hvis man vælger at starte abonnementet med intro boksen får man alle de mest basale materialer, som skal bruges til projekterne – herunder metalboks til opbevaring af maling som også fungerer som en palette, pensler, washi tape, blyant og viskelæder. Vælger man ikke at starte med intro boksen, modtager man dermed ikke disse basale produkter, som skal bruges. Selvtid.dk er også en webshop, hvor man kan købe en enkelt måneds boks uden abonnement, de materialer man ellers får med i intro boksen eller andre former for ekstra materialer, som kan bruges i forbindelse med hobbyen ‘akvarelmaling’. Præsentationen af produkter på Selvtid.dk er ikke et juridisk bindende tilbud, men et ikke-bindende onlinekatalog. 

 

Priser 

Gældende priser, gebyrer og fragtomkostninger, er til enhver tid angivet på Selvtid.dk. Der tages forbehold for trykfejl. Alle priser er inklusive moms. Prisen for et abonnement består af den valgte abonnementspris ved tilmelding. De priser der er gældende for dit abonnement, er de priser du godkender i din ordrebestilling, og vil også fremgå i den mail du modtager ved bestilling. Vi forbeholder os retten til at ændre evt. priser og forsendelsesomkostninger. Du er bundet af de priser, der gælder på det tidspunkt, du har tegnet dit abonnement. Der kan undtagelsesvist ske ændringer i din abonnementspris. I sådanne tilfælde vil du modtage besked om prisændringen på den mail du har oplyst ved tegning af abonnement. Hvis du ikke inden for 20 dage fra den dato, hvor meddelelse om prisændring er sendt, meddeler, at du ikke accepterer de ændrede vilkår, vil ændringen anses for accepteret Accepterer du ikke prisændringen, vil abonnementet blive opfattet som opsagt. Der vil i mailen med prisændringen også være en vejledning til, hvordan du afviser prisændringen og dermed opsiger dit abonnement.

 

Betaling
Ved indgåelse af dit Selvtid abonnement accepterer du at betale den månedlige abonnementspris af Selvtids månedlige akvarel boks, indtil abonnementet opsiges.  Ved køb giver du automatisk Selvtid.dk lov til løbende, at trække abonnementsbeløbet fra dit kredit- eller betalingskort uden yderligere godkendelse. Abonnementsbeløbet trækkes automatisk fra dit betalingskort umiddelbart efter afsendelse den første hverdag i måneden. Hvis et Selvtid produkt er udsolgt, forbeholder vi os retten til ikke at levere den månedlige pakke. Der vil i så fald ikke blive betalt noget abonnementsgebyr for den pågældende måned.

Hos Selvtid.dk kan du betale med følgende muligheder: Visa Dankort, Mobilepay og Mastercard. Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark – Kroner (DKK). Selvtid benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende. Selvtid’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

For at sikre abonnementsbetalingernes gennemførsel og dermed levering af ordren, er det op til kunden at sørge for, at kortet er aktivt og til ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelige via det valgte betalingsmiddel. Hvis betalingskortet er udløbet eller bortkommet, kan de nye betalingsoplysninger opdateres på din profil på Selvtid.dk. 

Der gennemføres træk på kundens betalingskortnummer i overensstemmelse med det beløb og den periode, der blev valgt under tegnelse af abonnementsaftalen. Der kan aldrig trækkes mere end det angivne beløb (prisen).

Ved gennemførelse af abonnementsbetaling sendes der en e-mail med kvittering for betalingen.

 

Bindingsperiode
Når man starter sit første Selvtids abonnement, accepterer man, at man er bundet i tre måneder – den første måned man betaler for samme dag man modtager første ordrebekræftelse, og de to efterfølgende månedsbokse betaler man for i starten af de efterfølgende måneder, svarende til tre bokse i alt. Herefter kan frit opsige sit Selvtid abonnement når som helst (se underafsnit om opsigelse). Denne bindingsperiode er til for at sikre, at man giver hobbyen en reel chance, og ikke lader sig slå ud, hvis man ikke er så succesfuld med den første boks, som man håbede på. Derfor, hvis du har været abonnement hos Selvtid før, og genaktiverer dit medlemskab, gælder denne bindingsperiode ikke. Der informeres tydeligt om bindingsperiode, når man tegner sit første abonnement.

 

Ordrebekræftelse
Når du gennemfører en ordre på Selvtid.dk, placerer du en bindende ordre på det eller de produkter, du ønsker at købe. Bekræftelsen på modtagelsen af ordren, der straks følger din ordre, udgør ikke en accept af kontrakten fra os. Kontrakten er dannet, når vi har sendt dig en ordrebekræftelse. Kvitteringen sendes til den opgivet e-mail adresse. 

 

Levering
Du har ved køb hos Selvtid muligheden for selv at vælge, hvilken leverandør du vil bruge til at få leveret dine varer fra Selvtid. Vi sender Selvtid boksen ud med den valgte leverandør i løbet af den første uge i hver måned, når de er pakket færdigt. Leveringstiden er derefter ca. 1-2 hverdage. Har du ikke modtaget din boks indenfor ovenstående dage, bedes du tage kontakt til os ved at skrive en e-mail til info@Selvtid.dk. Husk at inkludere de medlemsnummer og/eller e-mailadresse, som blev brugt til at foretage ordren.

  

Opsigelse
Med undtagelse af den tre måneders bindingsperiode ved start af ens første Selvtid abonnement, kan du og Selvtid til enhver tid og uden begrundelse opsige abonnementet til ophør ved udløbet af den til enhver tid gældende abonnementsperiode. For at opsige dit abonnement hos Selvtid, bedes du logge ind på din medlemsside, hvor du kan opsige eller sende en e-mail til info@selvtid.dk. Opsigelse kan ske når som helst, dog kan vi ikke annullere og refundere allerede afsendte bokse fra Selvtid. For at sikre, at næste måneds boks ikke bliver afsendt, skal opsigelsen derfor ske senest 5 dage før afsendelsen af den kommende boks.

 

Genaktivering 
Medlemmer kan til enhver tid sætte deres Selvtid-abonnement på pause i en periode på 1 til 3 måneder. Hvis du gør det, vil du ikke blive opkrævet betaling for eventuelle betalinger, der ellers forfalder i denne periode, og du vil ikke modtage nogen bokse, som ellers ville følge disse betalinger. Dit Selvtid-abonnement genoptages automatisk ved udløbet af denne periode på 1 til 3 måneder. I pauseperioden kan du genoptage dit Selvtid-abonnement tidligere, direkte via din medlemskonto på hjemmesiden. En pause ændrer ikke datoerne for hvornår den regelmæssige betalingsplan falder.

 

Returnering
Du kan som kunde ved Selvtid.dk sende varen retur indenfor 14 dage efter modtagelse af din boks fra Selvtid. Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret. Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten. Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail info@selvtid.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret. Boksen skal returneres i ubrugt og ubeskadiget stand. Det er dig som kunde, der dækker fragten, hvis du ønsker at returnere boksen. Du er ansvarlig for boksen, indtil den er kommet retur til Selvtid.dk. Vi anbefaler derfor, at du sender boksen retur som pakke, da den er dækket af Post Danmarks forsikring. Vi tilbagebetaler beløbet for boksen, når vi har modtaget den i ubrugt og ubeskadiget stand. Hvis boksen ved modtagelse vurderes af Selvtid.dk til at varen er brugt eller beskadiget, kan du blive pålagt at betale for værdiforringelsen. Det er Selvtid.dk, der i første omgang fastslår, om varen er forringet, og hvad varen kan sælges for til andre forbrugere, i den tilstand den har. Returneringsadressen er: Selvtid ApS, Lindgreens Alle 9, 2300 København S. HUSK at skrive dit navn og adresse, da vi ellers ikke kan se, hvem der har returneret varen. Du kan ikke fortryde dit køb blot ved at nægte at modtage din vare uden samtidig at have givet os tydelig meddelelse om dette.

 

Ikke afhentet vare
Afhentes boksen eller andre bestillinger ikke hos pakkeshoppen, vil du blive opkrævet de reelle udgifter for returfragten, samt 29,- for en ny forsendelse.

 

Proceduren for fornyelse og sletning af kortnummer (fx. hvis kunden skifter kort)

Hvis det eksisterende kort ikke længere er gyldigt, kan der ikke trækkes yderligere betalinger og abonnementet stopper dermed. Ved at lægge en ny abonnementsordre med gyldigt betalingskort, kan et nyt abonnement købes. Dette kan fint ske med samme brugerkonto, som købte det oprindelige abonnement. 

 

Reklamation
Selvtid.dk kontrollerer alle varer inden afsendelse. Hvis et Selvtid produkt er defekt, kan du klage over produktet indenfor 14 dage og få information om, hvordan du returnerer Selvtid produktet. Når du køber et Selvtid produkt har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Produktet kan returneres til: Selvtid ApS, Lindgreens Alle 9, 2300 København S. HUSK at skrive dit navn, adresse, da vi ellers ikke kan se, hvem der har returneret kassen.

 

Registrering og brugeradgang
Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort.

Ved registrering skal brugeren angive et brugernavn og et password (herefter “Login Oplysninger”). Brugerens login oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre, medmindre andet er anført på produktet. Brugeren skal opbevare login oplysningerne på et sikkert sted, således at andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Brugeren er ansvarlig for al brug af sin brugerkonto. Hvis brugeren får mistanke om ulovlig brug af brugerens login oplysninger, skal brugeren omgående underrette Selvtid samt ændre sit password.

 

Rettigheder
Selvtid.dk ejer alle immaterielle rettigheder til Selvtid.dk og alle materialer lagt ud på Selvtid.dk samt dennes Facebook, Instragram og Pinterest samt alle printet dokumenter, projekter og design der indgår i Selvtid produceret produkter. Alle designs udleveret af Selvtid er til brugerens eget forbrug og må ikke fotokopiers og distribueres uden Selvtids godkendelse.

 

Disse rettigheder og materialer er beskyttet af copyright og enhver ret i denne forbindelse forbeholdes. Såfremt du kommenterer, uploader billeder eller deler anden info på Selvtid.dk, eller vores sociale medier, giver du os ret til at citere fra disse, eller dele mellem platformene.

Hos Selvtid er vi meget glade for dit engagement! Dine anmeldelser og feedback direkte til os, eller på sociale medier og andre platforme, er med til at forbedre vores produkter og tjenester og dermed også din kunde/medlemsoplevelse. Når du giver os anmeldelser, skal du huske på følgende: du giver Selvtid en verdensomspændende, royaltyfri og ikke-eksklusiv licens til at bruge, kopiere, distribuere og offentligt vise denne anmeldelse på Selvtids platforme. Du erklærer, garanterer og forpligter dig hermed til, at ethvert materiale, du leverer, der omtaler Selvtid, ikke inkluderer noget (inklusive, men ikke begrænset til, tekst, billeder, musik eller videoer), som du ikke har den fulde ret til at give os licensen for, som specificeret ovenfor; – du repræsenterer, garanterer og forpligter dig endvidere til, at ethvert materiale, du leverer, der omtaler Selvtid, ikke indeholder krænkende eller på anden måde ulovligt, voldeligt eller uanstændigt materiale.

Selvtid er berettiget til at bruge alt indhold der er indsendt af dig uden at pådrage dig fortrolighed, tilskrivning eller kompensation; – alle anmeldelser er underlagt disse vilkår og betingelser sammen med fortrolighedspolitikken vedrørende behandling af dine personlige oplysninger til dette formål. Det samme gælder for dine kommentarer og reaktioner på vores sociale medieplatforme og fællesskabssider såvel som for indhold du tagger os i (f.eks. hvis du identificerer os i et online indlæg).

Når du forsyner os med noget indhold på vores forskellige sider eller identificerer os på noget indhold, giver du hermed os og vores relaterede tredjeparts serviceudbydere, marketing- eller PR-bureauer og andre tilknyttede virksomheder, en verdensomspændende, royaltyfri og ikke-eksklusiv licens til at bruge, kopiere, distribuere, offentligt vise, eller enhver del af sådant materiale på enhver måde, der er bestemt efter de licenserede parters eget skøn, herunder men ikke begrænset til hjemmesider og sociale medier, i reklamemails og reklamer, og i alle andre marketing-, salgsfremmende og reklameinitiativer og i ethvert medie, der nu kendes eller senere vil, uden nogen som helst forpligtelse over for dig. 

I forbindelse med deling af forbrugerens opslag og stories på diverse sociale medier, som Selvtid er nævnt i, kan vi derudover med forbehold af vores fortrolighedspolitik have rettighederne til at bruge dit brugernavn, billede, når det er tilgængeligt, geolokalisering (landsniveau) og enhver anden tilgængelig information, som du selv har offentliggjort på din profil, medmindre dette er en lukket profil.  Vi vil dog ikke bruge dit navn og geolokalisering fra opslag slået op i Selvtids lukkede Facebook gruppe, uden at have bedt om tilladelse først, da denne gruppe skal være et fortroligt sted for alle Selvtids medlemmer.

 

Forbud mod publicering af upassende indhold
Selvtid forbyder nogen at offentliggøre upassende indhold og forhindrer i at tilføje en anmeldelse, kommentar eller noget indhold, enten via medlemskontoen eller på dens online platforme, som kan omfatte: – ærekrænkende, misbrug, chikanering, forfølgelse samt truende indhold, eller som på anden måde krænker andres juridiske ret (såsom rettigheder til privatliv og omtale); – uanstændigheder, diskriminerende sprog eller andet sprog, der ikke er egnet til et offentligt forum; – reklame, “spam” -indhold eller henvisninger til andre produkter, tilbud eller hjemmesider; – email-adresser, URL’er, telefonnumre, mail-adresser eller andre typer af kontaktoplysninger fra andre eller fra dig selv; – unødigt kritiske eller ondskabsfulde kommentarer af lignende indhold, der er lagt ud på siden eller af dens forfattere; – filer, der indeholder software eller andet materiale, der er beskyttet af love om intellektuel ejendomsret (eller af rettigheden til privatliv og omtale), medmindre du ejer eller kontrollerer sådanne rettigheder eller udtrykkeligt har modtaget alle nødvendige samtykker til at gøre det; eller, – filer eller indhold, der indeholder vira, beskadigede filer eller andre lignende software eller programmer, der kan beskadige driften af en anden enhed.

 

Ændringer af Vilkår & Betingelser
Selvtid.dk kan til enhver tid foretage tilføjelser eller ændringer til disse vilkår. Du er bundet af de priser, der gælder på det tidspunkt, du har tegnet dit abonnement, medmindre vi giver dig besked om prisændringer, og du ikke inden for 20 dage fra den dato, hvor meddelelsen er sendt meddeler, at du ikke accepterer sådanne ændrede vilkår. Herved vil abonnementet blive opfattet som opsagt.

 

Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. Personoplysninger bruges til, at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

 

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Når du betaler med betalingskort, betaler du via. et sikkert betalingsvindue fra Nets. Alt er krypteret og vi har ikke adgang til dine betalingsinformationer. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

Nyhedsbreve
Selvtid.dk forbeholder sig ret til at sende e-mails til dig, der er medlem, når der sker ting vi vurderer, kan være interessante for dig. Du kan til hver en tid framelde e-mails fra Selvtid, ved at besvare en e-mail fra info@selvtid.dk, hvor du skriver “Frasigelse af mails” efterfulgt af din e-mailadresse. Denne mulighed vil også fremgå tydeligt i de fleste e-mails du modtager fra Selvtid.dk.

 

Force majeure
Selvtid er ikke ansvarlig for manglende udførelse eller forsinkelse i opfyldelsen af medlemsforpligtelser forårsaget af begivenheder udenfor vores kontrol (“Force majeure-begivenheder”). Force majeure-begivenheder betyder enhver handling, begivenhed, omstændighed eller hændelse eller enhver kombination af sådanne begivenheder eller hændelser (eller nogen af konsekvenserne deraf): a. som gør det umuligt for Selvtid at udføre hele eller dele af sine forpligtelser i henhold til disse vilkår og betingelser, b. som er uforudsigelig, og c. som ligger uden for den rimelige kontrol af Selvtid, hvis forpligtelse(r) er påvirket af en sådan begivenhed, omstændighed eller hændelse, forudsat at Selvtid har taget alle de skridt, som det med rimelighed kan forventes at have taget for at forhindre en sådan handling eller begivenhed i at forekomme (eller nogen af dens konsekvenser).

Force majeure-begivenheder kan omfatte, men er ikke begrænset til, strejker, lockouts eller andre professionelle handlinger; brand, oversvømmelser, eksplosioner, pandemier; krige eller kontakt med fjendtligheder, regeringskrav, civile forstyrrelser eller trussel om terrorangreb. Vores medlemskabstjenester anses for at være suspenderet i løbet af Force majeure-begivenheden. Selvtid vil gøre alle rimelige bestræbelser på at afslutte Force majeure-begivenheden eller finde en løsning, der giver os mulighed for at opfylde vores medlemsforpligtelser på trods af en sådan Force majeure-begivenhed.

 

Kunde- & Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Selvtid, har vi brug for følgende oplysninger:

. Navn

. Adresse

. Telefonnummer

. E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Selvtid og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte for Selvtid har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige i Selvtid er: Sofie Meilstrup. Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Som registreret hos Selvtid har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@selvtid.dk.

Cookies

På https://selvtid.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledningen på Webshop Cookies og Privatlivspolitik.

Log-statistik Vi bruger en log-statistik på https://selvtid.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Selvtid’s hjemmeside.

Forbrugerbeskyttelse Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning: https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

 

Klagemuligheder

Klager over produkter kan sendes til: 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.

ec.europa.eu. Ved klage skal vores email adresse angives: info@selvtid.dk samt hjemmesiden du har købt varen på