diy stearinlys derhjemme

DIY sojalys kits

Lav dine egne lys med sojavoks derhjemme

DIY sojalys - Rillede stagelys

Giv det klassiske lys et moderne twist

Lav dine egne lys

DIY sojalys - Bubble lys

De smukkeste bubble lys, der passer i alle hjem

Lav dine egne sojalys diy

DIY sojalys - Bue lys

Stort lys, stort indtryk. Med skønne teknikker

DIY lys kit med sojavoks

Køb boksene samlet

Spar 10% ved at købe alle DIY sojalys kits samlet

Farver til hjemmelavet lys af sojavoks

Farver til sojalys

Køb ekstra farve til at lave og farve dine egne lys

Refill kit

Få mere sojavoks og økologisk bomuldsvæge

Støb lysestager

Lav din egen lysestage med Jesmonite

Unikt boliginteriør

Lav dine egne lys med sojavoks i din personlige stil, som passer til netop dit hjem.

Nemt og hurtigt

Det er super simpelt at smelte og støbe dine egne lys med vores diy kits.

Den perfekte gave

Lav en personlig gave fyldt med omtanke til andre - eller giv dem en boks!

Lys med omtanke

Sojavoks er mere bæredygtigt og udleder 80-90% mindre sodpartikler end alm. stearinlys.

Lav dine egne lys til hjemmet med Selvtids DIY sojalys bokse

Lær med Selvtid og Candle Copenhagen

Til alle boksene får du videokurser med, som lærer dig at smelte og støbe dine egne lys med sojavoks. Vi har slået os sammen med Estabraq Al-jabiri som ejer Candle Copenhagen, hvor hun har støbt og solgt flere tusinder af sojalys. I hver video lærer hun dig en ny teknik og giver dig de bedste tips og tricks til sojavoks. Sofie fra Selvtid er også med og stiller alle de spørgsmål, som du måske sidder med derhjemme.

Spørgsmål om diy lys

Hør hvad vores kunder siger

Tina

I har simpelthen hjulpet mig med at finde glæden og lysten til at være kreativ igen og få ro i mit hoved, efter mange mdr. med stress sygemelding.

Heidi K

Et helt år sammen med Selvtid. Jeg er helt VILD med det. Man får følelsen af, at være en del af det og ikke “bare” en kunde.

Anna P

Selvtid.dk er et vidunderligt koncept, hvor du både får udviklet dine kreative sider, men også får et helt nyt fællesskab med andre ligesindede. Jeg elsker alt ved Selvtid!! Jeg kan kun anbefale andre til at begynde deres selvtids-rejse nu.

Pia J

Jeg har benyttet selvtid siden marts og jeg elsker det! Ikke kun det fantastiske produkt, men også den søde kundeservice og overskud i korrespondancen❤️

Tanja

Fantastisk mulighed for at udforske dine kreative sider. Virkelig gode projekter, der er lette at gå til med videoguides, skitser og de helt rigtige, gode kvalitetsprodukter.Helt klart anbefalelsesværdigt - for både nybegyndere og øvede!

Maya

Det er en fantastisk opfindelse, godt produkt, videoer til hjælp, og søde formidler. Selvtid er som en slags meditation- Selvtid = Selvro. Giv dig denne gave, der får pulsen ned, der får nye ting til at spirerog kan dermed glæde andre. 

Susanne C

Fantastisk univers for mig som helt nybegynder (sikkert også for de mere erfarne malere...). Man føler virkelig at man er kommet med i en slags ny familie - og service er HELT i top! 

Isabella

Skøn introboks som inspirerer og udfordrer :) Man får sådan lyst til at prøve alle teknikker mm. af. Herudover skønt forum for nysgerrige spørgsmål og gode råd. Jeg kan kun anbefale Selvtid, hvis man har haft lyst til at kaste sig ud i akvarel.

Helle

Jeg er fuldstændig blownaway over det her koncept! Utroligt gennemførtog man bliver virkelig taget i hånden - både hvad angår materialer, projekter, guides, videoer og på sociale medier. Det her er en investering i mentalt helbred, I’mtellingyou!

Isabella T

Når man først går i gang, er det svært at stoppe! Jeg har både siddet alene, som giver en kæmpe ro og fordybelse, en glæde! Men jeg har også siddet sammen med familien med Mariehønen. Det var så hyggeligt, selvom ingen af os malede til dagligt.

Bolette S

Det bedste abonnement jeg har tegnet til dato! Jeg får prioriteret tid til mig selv og udforsket min kreativitet på en helt igennem meditativ måde med brug af de grundige og letforståelige videoer.

Linda

Skønne overskuelige projekter med god vejledning, så man ender med totalt opturs-følelse over malerierne. Jeg har kun positive kommentarer at knytte om alt fra boksens indhold, videovejledningerne og den tilknyttede Facebook gruppe :)

Linda G

Selvtid kan stærkt anbefales, hvis du ønsker at gøre noget godt og kreativt for dig selv. Ren terapi for sjælen.

Tina H

Den bedste gave til mig selv nogensinde. Hele konceptet er fantastisk.