hvorfor er kreativitet godt for os

Vælg den hobby, som du vil lave

Find dine videoguides her

Abonnement med intro

Få en god start på din akvarelrejse og lær at male med akvarel som nybegynder.

Abonnement uden intro bokse

Få spændende projekter, gode produkter og lær nye teknikker hver måned!

Digitalt abonnement

Skuffen fuld af produkter? Få dem brugt hver måned, med videoguides, omrids og inspiration.

Sofie og helena fra selvtid

Mal med Helena og Sofie: Viden, kreativitet og hygge

Vores videoguides er både lærerige, detaljerede og fyldt med gode råd inden for akvarelmaling. Men der er også rigelig plads til gode samtaler og sjove historie, som gør det lidt ekstra hyggeligt at male og lære.

Hør hvad vores kunder siger

Tina

I har simpelthen hjulpet mig med at finde glæden og lysten til at være kreativ igen og få ro i mit hoved, efter mange mdr. med stress sygemelding.

Heidi K

Et helt år sammen med Selvtid. Jeg er helt VILD med det. Man får følelsen af, at være en del af det og ikke “bare” en kunde.

Anna P

Selvtid.dk er et vidunderligt koncept, hvor du både får udviklet dine kreative sider, men også får et helt nyt fællesskab med andre ligesindede. Jeg elsker alt ved Selvtid!! Jeg kan kun anbefale andre til at begynde deres selvtids-rejse nu.

Pia J

Jeg har benyttet selvtid siden marts og jeg elsker det! Ikke kun det fantastiske produkt, men også den søde kundeservice og overskud i korrespondancen❤️

Tanja

Fantastisk mulighed for at udforske dine kreative sider. Virkelig gode projekter, der er lette at gå til med videoguides, skitser og de helt rigtige, gode kvalitetsprodukter.Helt klart anbefalelsesværdigt - for både nybegyndere og øvede!

Maya

Det er en fantastisk opfindelse, godt produkt, videoer til hjælp, og søde formidler. Selvtid er som en slags meditation- Selvtid = Selvro. Giv dig denne gave, der får pulsen ned, der får nye ting til at spirerog kan dermed glæde andre. 

Susanne C

Fantastisk univers for mig som helt nybegynder (sikkert også for de mere erfarne malere...). Man føler virkelig at man er kommet med i en slags ny familie - og service er HELT i top! 

Isabella

Skøn introboks som inspirerer og udfordrer :) Man får sådan lyst til at prøve alle teknikker mm. af. Herudover skønt forum for nysgerrige spørgsmål og gode råd. Jeg kan kun anbefale Selvtid, hvis man har haft lyst til at kaste sig ud i akvarel.

Helle

Jeg er fuldstændig blownaway over det her koncept! Utroligt gennemførtog man bliver virkelig taget i hånden - både hvad angår materialer, projekter, guides, videoer og på sociale medier. Det her er en investering i mentalt helbred, I’mtellingyou!

Isabella T

Når man først går i gang, er det svært at stoppe! Jeg har både siddet alene, som giver en kæmpe ro og fordybelse, en glæde! Men jeg har også siddet sammen med familien med Mariehønen. Det var så hyggeligt, selvom ingen af os malede til dagligt.

Bolette S

Det bedste abonnement jeg har tegnet til dato! Jeg får prioriteret tid til mig selv og udforsket min kreativitet på en helt igennem meditativ måde med brug af de grundige og letforståelige videoer.

Linda

Skønne overskuelige projekter med god vejledning, så man ender med totalt opturs-følelse over malerierne. Jeg har kun positive kommentarer at knytte om alt fra boksens indhold, videovejledningerne og den tilknyttede Facebook gruppe :)

Linda G

Selvtid kan stærkt anbefales, hvis du ønsker at gøre noget godt og kreativt for dig selv. Ren terapi for sjælen.

Tina H

Den bedste gave til mig selv nogensinde. Hele konceptet er fantastisk. 

Det har andre medlemmer spurgt om

Unboxing med Sofie

mal mariehønen sammen med selvtids fælles male boks

Del din rejse

Meld dig ind i Selvtid fællesskabet

Vi har et fantastisk fællesskab på Facebook for alle Selvtids medlemmer og nysgerrige sjæle. Her kan du dele dine tanker med andre akvarel-entusiaster, få inspiration, viden og indflydelse på Selvtids bokse!

Bliv en del af fællesskabet

Heading 2

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Selvtids 10 bud

Træn dit mindset for at finde mere glæde, ro og læring i akvarelmaling

mal dine egne kort med den kærlige kort boks akvarel champagne skål

1. Jeg vil sætte tid af til mig selv

At starte en kreativ hobby handler om så meget andet end ens evner. Det handler mindst lige så meget om ens mindset. Der er slet ingen tvivl om, at det første og største skridt du skal tage, er en bevidst beslutning om at prioritere tid til dig selv hver uge. Hvilket ikke kun er godt for din kreativitet, men også dit mentale velvære.

2. Jeg vil udfordre mig selv og lære nye ting

Ligesom kroppen, har hjernen brug for sund kost og motion. Det er derfor utroligt godt for vores mentale helbred at lære nye ting. Men hvor vi som børn kastede os ud i nye eventyrer konstant, kan vi hurtigt ende ind i en rutine som voksen. Så husk at træne din hjerne og prøv noget nyt – det er aldrig for sent at lære en ny kundskab.

3. Jeg vil fokusere på det smukke i det uplanlagte

Vi har ofte en forestilling om, hvordan tingene skal se ud. Og hvis resultatet er noget andet end vi forventer, kan vi glemme at se det smukke, vi har skabt. Det gælder især for akvarelmaling, hvor ens ‘fejl’ ofte er det, som giver maleriet karakter. Derfor er det vigtigt, altid at huske sig selv på at værdsætte det smukke i det uplanlagte, fremfor at fokusere på, hvordan det adskiller sig fra planen.

4. Jeg vil koncentrere mig mindre om fejl, og mere på læringer

I langt de fleste læringsprocesser opstår der ting, som vi betragter som fejl, og ville ønske vi kunne gøre om. Også når kommer til at male med akvarelmaling. Men med de såkaldte “fejl” følger der også fantastiske læringer, som hele tiden gør os dygtigere. Så prøv at ændre den måde, du ser på de utilsigtede hændelser – hvad har du lært til næste gang?

5. Jeg vil ikke sammenligne mine malerier med andres

Vi kender det formentlig alle sammen. Til tider ville vi ønske, at vi kunne bytte en egenskab eller vores maleri ud med en andens. Man kan endda miste lysten til at male, fordi andre er meget bedre. Og det er fjollet. Lad vær med at sammenligne din rejse med andres, fordi din rejse er unik - og det samme er dine malerier. Det handler ikke om at skabe noget, som er lige så smukt som det billede du så på Pinterest. Det handler bare om at skabe noget. Alle har været nybegyndere engang.

6. Jeg vil prioritere ting, jeg hygger mig med

Man kan let antage, at vi automatisk prioriterer de ting, vi hygger os med. Det virker logisk. Men ud fra personlig erfaring ved vi, at det ikke altid er tilfældet. Det sjette Selvtid bud er derfor en opfordring til at reflektere over, hvordan du prioritere din tid. Og hvilken effekt det ville have på dit velvære, hvis du blev bedre til at prioritere de ting, du hygger dig med.

7. Jeg vil respektere aftaler med mig selv, lige så meget som jeg respekterer aftaler med andre

Vi er så gode til at overholde og prioritere aftaler, vi laver med andre. Men når det kommer til de aftaler, vi laver med os selv, har vi meget lettere ved at nedprioritere dem. Prøv at give dig selv den udfordring at skrive de aftaler, du laver med dig selv ned i din kalender. Og for at gøre udfordringen lidt sværere, så prøv at overhold dem og se hvilken forskel det gør.

8. Jeg vil værdsætte tiden, mens jeg er kreativ

Bud nr. 6 er en kærlig opfordring til at værdsætte tiden, når du er kreativ. Nyd tiden og lysten når den er der, og accepter når den ikke er. For det er mindst lige så okay kun at få malet et par gange om måneden, som at få malet hver dag, hvis du nyder tiden du bruger med akvarelmalingen.

9. Jeg vil prioritere mit eget mentale velvære

Vi kan alle få så travlt i vores hverdag, at vi glemmer at stoppe op og tjekke ind med os selv. Når to do listen er lang er det let at droppe de ting, som er sundt for vores mentale velvære. Prøv derfor at minde dig selv om, at dit mentale velvære er lige så vigtigt – faktisk vigtigere – som alle punkterne på din to do liste.

10. Jeg vil stresse af og huske på - det er bare et stykke papir

I sidste ende er det bare et stykke papir (og dem er der heldigvis mange flere af). Prøv at træne dig selv i at undgå at lade små fejl kontrollere dit humør. Kast dig ud i de projekter du drømmer om, også selvom du ikke tror på det bliver perfekt.  Hvad er det værste, der kan ske? De har prøvet noget nyt og lært af at udfordre dig selv. Og så er akvarelpapiret fra Viking heldigvis billigt ;-)