Strålende solsikke mini videoguides

Step 1: Intro og forberedelse af farver

Gør de 3 første farver klar i din palet (gul, mørk gul og brun). Dup lidt af hver farve i hver sit rum, tilføj lidt vand og mix, så malingen bliver tyndere og nemmere at arbejde med.

Step 1/2: Midten første lag

Mal en cirkel ca. 3 cm i diameteren med den mørke gule farve, efterlad lidt hvide område uden maling. Mens den gule malingen stadig er våd, dup den brune maling ind og lad den sprede sig i malingen. Husk stadig at efterlad de hvide områder uden maling.

Step 3: Første kronblade

Brug den lyse gule farve med en del vand. Sæt spidsen af din pensel hvor du vil lave et blad, læg tryk på penslen så den bliver flad og mal op ad i den retning bladet skal være. Løft penslen hurtigt for en abstrakt slutning på bladet. Gentag det samme lige ved siden af din første streg for et bredere blad og gentag så hele vejen rundt.

Step 4: Midten andet lag

Gentag step 2 og fyld din pensel med den brune farve. Dup farven ind i midten af din blomst. Husk endnu engang at efterlade lidt hvide områder.

Step 5 del 1: Anden kronblade

Brug din lyse gule farve og hold din pensel i 90 grader, så du kan male omridset af dit blad med spidsen af penslen. Udfyld bladet med maling og dup lidt af den mørke gule farve ind for spil i nuancerne. Lad bladene tørre.

Step 5 del 2: Midten sidste detaljer

Brug  en mørk brun farve (næsten uden vand) og dup en tynd streg i kanten og midten af din blomstermidte.

Step 6: blade

Bland din grønne farve med en smule brun til dine blade og tilføj lidt vand. Mal de grønne blade ligesom solsikkebladene i step 5. Mal omridset som du ønsker det med spidsen af penslen og udfyld derefter bladet med maling. 

Du har ikke adgang til dette materiale

Når du køber en boks, får du automatisk adgang til materialet igennem din profil.