Videoguides til julekort

En ekstra god jul fuld af kærligheden ved at give

Kom godt i gang med dine julekort

I denne lille video gennemgår Helena materialerne i din julekort boks, så du får den allerbedste start på julestemningen og din Selvtid med julekort boksen!

Varighed:
3 minutter

Se video guide

Glædelig kugler

Julekugler er en absolut favorit julepynt hos både Helena & Sofie, så vi kunne ikke komme uden om et projekt uden dette vidunderlige motiv! Derudover lærer du, hvordan du med lys og skygger kan skabe et realistisk udtryk.

Varighed:
35 minutter

Se video guide

Juletræet med sin pynt

Der er ikke altid plads til et juletræ i hjemmet, men i år skal du ikke være det helt foruden! Vi har givet vores et abstrakt udtryk, så du kan give slip og lege løs med farverne! Til sidst tilføjer vi fantastiske gulddetaljer, som tager dit julekort til nye højder.

Varighed:
30 minutter

Se video guide

Blinkende hilsen

En god gammeldags julehilsen kommer man sjældent galt i byen med. Og ej heller en klassisk lyskæde, der gør de mange mørke timer både smukke og hyggelige. Vi laver både små fine strøg med spidsen penslen og en skøn teknik, der får dine lys til at skinne.

Varighed:
45 minutter

Se video guide

Spiselige stokke

Både en fryd for øjet og den søde tand! De velkendte mynte slikstænger, som vi maler med den julede dybe røde farve, der står i smuk kontrast til de hvide striber. I dette projekt leger vi også med den skønne splatterteknik, som skaber en sjov baggrund.

Varighed:
30 minutter

Se video guide

Julemønster & En stjernefyldt aften

To er nogle gange bedre end én. I hvert fald slipper du for at vente på den kedelige tørretid  Vi slutter boksen af med to julekort, som er lige dele lærerige og en fryd af male! Der er masser af plads til både fordybelse og dit eget personlige præg.

Varighed:
1 time og 5 minutter

Se video guide

Du har ikke adgang til dette materiale

Når du køber en boks, får du automatisk adgang til materialet igennem din profil.