Jesmonite

Silikoneforme – En fantastisk løsning til Jesmonite

Silikoneforme – En fantastisk løsning til Jesmonite

Hvis du er en kreativ sjæl, der elsker at skabe forskellige dekorative eller funktionelle genstande med jesmonite, er valget af forme afgørende. Når det kommer til at forme jesmonite, er silikoneforme blevet en foretrukken valgmulighed. Men hvorfor er dette tilfældet? I dette blogopslag vil vi udforske nogle af fordelene ved at bruge silikoneforme til dine Jesmonite-projekter.

 

Fleksibilitet og nem frigørelse

Silikoneforme er kendt for deres bemærkelsesværdige fleksibilitet, der giver dig mulighed for at opnå en utrolig glat og jævn overflade på dit færdige jesmonite-projekt. Når man arbejder med Jesmonite, vil man gerne kunne skabe præcise detaljer i formen, og silikoneforme er fremragende til det formål. Silikone er nemlig kendt for sin ikke-klæbende egenskab, hvilket sikrer, at dit færdige produkt ikke hænger fast i formen og bliver beskadiget under fjernelsen.

 

Uendelige designmuligheder og høj grad af detaljering

En af de største fordele ved silikoneforme er, at de findes i et utal af størrelser og udformninger, hvor der stadig kan være de fineste detaljer. Hvad end du ønsker at skabe muslingeskåle, lysestager eller andre dekorative designs, så er silikoneforme perfekte til dit næste jesmonite-projekt.

 

Brug dine forme igen og igen

Silikoneforme er kendt for deres langvarige holdbarhed og genanvendelighed. Når du bruger en Jesmonite-silikoneform i god kvalitet, kan du forvente at bruge den mange gange, før den slides op.
Og efter hvert projekt kan du fjerne eventuelle jesmonite-rester ved blot at skrabe det af eller bruge varmt sæbevand til at rengøre formen grundigt. Med minimal indsats kan dine silikoneforme dermed forblive i god stand og være klar til dit næste projekt.

 

Så hvorfor silikoneforme?

Der er altså mange fordele ved at bruge jesmonite silikoneforme. For ikke nok med, at silikoneformene er fleksible og dermed skaber et smuk finish med mulighed for mange detaljer. Du kan ovenikøbet gøre brug af dem igen og igen ved blot at vaske dine silikoneforme og genanvende formene til dit næste projekt. Uanset om du er en erfaren kunstner eller skal til at begynde din DIY-rejse med jesmonite, så er silikoneforme helt bestemt værd at have i din kreakasse.
 

Prøv selv at støbe jesmonite med vores alt-i-en jesmonite bokse!

Find mere viden og inspiration

Se alle blogopslag
Sådan aktiverer du din akvarelmaling

Hvordan aktiverer du din akvarelmaling og får den over i paletten?

En grundig introduktion til et meget vigtigt step, når du maler med akvarel.

Sådan kender du forskel på øvepapir og bomuldspapir

Sådan kender du forskel på øvepapir og bomuldspapir

Find ud af hvilket akvarelpapir i din Selvtid boks der er med bomuld.

Lær at male metalliske sæbebobler med akvarelmaling

Lær at male metalliske sæbebobler med akvarelmaling

Skab de smukkeste metalliske bobler på det sorte akvarelpapir.