Jesmonite

Selvtids pantsystem

Selvtids pantsystem

Det skønne ved silikoneformene i Jesmonite boksene er, at de kan genbruges igen og igen - uden at de går i stykker eller bliver beskidte. Når vi har et produkt, der er så genanvendeligt, vil vi derfor også gerne være med til at cirkulere dem bedre - også i Christinas ånd fra ChristinaMie & C - Circular Studio Copenhagen, som har været en stor del af at udvikle boksene.

Derfor kan du sende din silikoneform retur til os og få et gavekort på 25 kr. til Selvtid.dk. Du skal bare købe et returlabel her, hvor du betaler for fragten. Men så får du til gengæld også gratis fragt på den ordre, hvor du bruger dit gavekort på de 25 kr. Du modtager dit gavekort på mail, når vi har fået formen retur. Og du får selvfølgelig 25 kr. pr. form.

 

Ønsker du at støbe videre med din form?

Hvis du er blevet helt bidt af Jesmonite, efter du har prøvet en boks, kan du selvfølgelig også bare selv genbruge din form igen og igen selv. Vi har lavet et stort refill kit med mere pulverbase og mere lim, som du kan finde her. Så har du rigelig af materialer til at støbe videre.

Du får 1000 gr. ekstra jesmonite pulverbase med og 400 gr. jesmonite lim.

Jesmonite pulver og jesmonite lim

Find mere viden og inspiration

Se alle blogopslag
Hvad er Gouachemaling?

Hvad er Gouachemaling?

Få et overblik over Gouachemaling og dets fordelagtige egenskaber.

Tips og tricks: Sådan beskytter du dine akvarelmalerier

Tips og tricks: Sådan beskytter du dine akvarelmalerier

Lær hvordan du bedst beskytter dine akvarelmalerier, så de bevarer deres skønhed i årevis.

Fordelene ved at købe et DIY Jesmonite Kit

Fordelene ved at købe et DIY Jesmonite Kit

Læs om fordelene ved at købe et DIY Jesmonite kit, der indeholder alt, du behøver til at lave smukke jesmonite dekorationer.