Gratis akvarel projekt

Lær at male metalliske sæbebobler med akvarelmaling

Lær at male metalliske sæbebobler med akvarelmaling

Det er ingen hemmelighed – i hvert fald ikke, hvis man har malet vores Sort september boks fra 2022 – at vi elsker at male på sort akvarelpapir. Derfor har vi skabt et kort bonus akvarelprojekt, hvor du kan lære at male smukke sæbebobler med akvarelmaling.

Vi bruger akvarelmalingen og det sorte akvarelpostkort, som kommer med i Sort september boksen fra 2022. Ejer du allerede boksen, har du derfor alt, som du skal bruge til at male projektet! Ellers har vi samlet de produkter, som du skal bruge, lige her.

Bonus tip: Du kan sagtens bruge teknikken til at male bobler på hvidt akvarelpapir. Her kan du skifte farverne ud, så de får et flot regnbueskær eller bruge mere monotone farver.

 

Vil du gerne udforske akvarelmalingen mere?

En du nybegynder i akvarelmaling? Så lær at male med akvarel med vores introboks, designet til begyndere inden for akvarel. Du kan få en boks hver måned med et abonnement, der starter med intro bokse. Eller du kan købe intro boks 1 og intro boks 2 for sig selv uden abonnement-binding.

Hvis du er øvet i akvarelmaling, men gerne vil have ny inspiration, produkter og hyggelige videoguides hver måned, kan du give dig selv en gave og starte et abonnement med Selvtids månedsbokse.

Læs næste

Lær at male vægtløse gopler med akvarelmaling
Mal dine egne bogmærker – Fantasy bogmærket