Bag om Selvtid

Se Selvtid i DR’s ’Løvens Hule - Velkommen til virkeligheden’

Se Selvtid i DR’s ’Løvens Hule - Velkommen til virkeligheden’

Få et blik bagom vores iværksætterrejse med akvarelmaling og Christian Arnsted.

Vi havde ærlig talt ikke nogen idé om, hvad der skulle ske det næste halve år, da de ringede fra det populære DR-program ’Velkommen til virkeligheden’ for at høre, om vi kunne være interessante at have med i sæson 4. Vi var begge store fans af de tidligere sæsoner og takkede med det samme ja. Mest fordi vi tænkte, at det ville være hyggeligt at få dokumenteret lidt af vores iværksætterrejse. Og vise frem, at familie- og iværksætterlivet ikke udelukker hinanden.

Vores afsnit endte med at blive helt anderledes, end hvad vi troede, det ville blive, dengang vi takkede ja.

Vi tænkte, at hele vores program ville have en tydelig ’feel-good vibe’, hvor vi måske mødte små bump på vejen, men arbejdede os igennem det og fik succes – blandt andet pga. vores høje arbejdsmoral og det faktum, at vi næsten levede ude på kontoret (eller Helena gjorde. Sofie levede med aftenarbejdet derhjemme, så snart børnene var lagt i seng).

Det endte med at blive lidt anderledes. Og faktisk endte programmet med at lære os meget mere, end vi troede, vi ”skulle lære” andre.

Da vi skulle lære selv at finde Selvtid

For os har de sidste seks måneder handlet om meget mere end at vækste Selvtid og få spredt akvarelmaling ud til flere mennesker – selvom de i den grad også har handlet om det 😉 Det har handlet om balance. Og manglen på balance, som vi nok egentlig har haft de første små to år af vores virksomhed.

Der var noget ved at skulle sætte ord på vores arbejdsliv foran et kamera, der hjalp os med at komme lidt mere i kontakt med vores følelser og behov. Samtidig med at virksomheden har udviklet sig fra vores lille baby, der levede i Helenas virksomhed på femte sal. Annemette er kommet med ombord. Og så havde vi også haft så absurd travlt op mod Løvens Hule og med Sofies nye rolle som mor til to, at vi var klar til en ændring i vores arbejdsliv.

Og den ændring – og rejsen dertil – er vi absurd glade for at have dokumenteret i ’Løvens Hule - Velkommen til virkeligheden'.


Løvens Hule - Velkommen til virkeligheden for os selv også

Selvom vores vej i ’Løvens Hule - Velkommen til virkeligheden’ ikke fulgte den forventede rute, endte det med at være en berigende oplevelse for os. Programmet fangede ikke kun vores professionelle rejse, men også de personlige aspekter af vores liv. At kunne åbne op for kameraet og dele vores følelser, udfordringer og triumfer har været overraskende givende, og noget vi håber, at andre også kan relatere til.

Vi er taknemmelige for de lærerige øjeblikke, som ’Løvens Hule - Velkommen til virkeligheden’ gav os. At se vores historie udfolde sig på skærmen var en påmindelse om, at selv når vejen er uforudsigelig, er det rejsen, der former os. Så nu, med kameraet slukket og refleksionen bevaret, er vi klar til at fortsætte med at dyrke Selvtid og vores passion for kreativitet, samtidig med at vi balancerer vores personlige og professionelle verdener.

 

Find mere viden og inspiration

Se alle blogopslag
Hvad er Gouachemaling?

Hvad er Gouachemaling?

Få et overblik over Gouachemaling og dets fordelagtige egenskaber.

Tips og tricks: Sådan beskytter du dine akvarelmalerier

Tips og tricks: Sådan beskytter du dine akvarelmalerier

Lær hvordan du bedst beskytter dine akvarelmalerier, så de bevarer deres skønhed i årevis.

Fordelene ved at købe et DIY Jesmonite Kit

Fordelene ved at købe et DIY Jesmonite Kit

Læs om fordelene ved at købe et DIY Jesmonite kit, der indeholder alt, du behøver til at lave smukke jesmonite dekorationer.