Tips og tricks

Sådan kan du forvandle dine malerier til konvolutter!

Sådan kan du forvandle dine malerier til konvolutter!

Giv dine malerier nyt liv på under 2 minutter

Det er helt fantastisk at fordybe sig i kreative projekter og forsvinde helt væk i sit maleri: De små detaljer man kan nusse om, de hyggelige refleksioner man gør sig om alt fra farver til dybde. Og når man er færdig med projektet, lægger man det roligt fra sig, og ser frem til at begynde på sit næste.

Men malerierne kan hurtigt hobe sig op. Og det er begrænset hvor mange, man kan have hængende på væggen eller give væk til omgangskredsen. Derfor har vi lavet en lille guide til, hvordan du kan få omformet dine malerier til smukke og unikke konvolutter på under 2 minutter.

Konvolutten har desuden den perfekte størrelse til at indeholde de akvarelpostkort, som du får med i Selvtid’s intro og månedsbokse. Se den korte step-by-step guide I videoen eller billedet under.

Maleriet brugt i guiden er ’Monokromatiske linjer’ fra vores intro boks 2, hvor du leger med washi tape og lærer at justere din farvestyrke. Kortet som lægger i konvolutten er en kombination af to kortbaggrunde, som du lærer at male i januar boksen.

 

Find mere viden og inspiration

Se alle blogopslag
Hvad er Gouachemaling?

Hvad er Gouachemaling?

Få et overblik over Gouachemaling og dets fordelagtige egenskaber.

Tips og tricks: Sådan beskytter du dine akvarelmalerier

Tips og tricks: Sådan beskytter du dine akvarelmalerier

Lær hvordan du bedst beskytter dine akvarelmalerier, så de bevarer deres skønhed i årevis.

Fordelene ved at købe et DIY Jesmonite Kit

Fordelene ved at købe et DIY Jesmonite Kit

Læs om fordelene ved at købe et DIY Jesmonite kit, der indeholder alt, du behøver til at lave smukke jesmonite dekorationer.