Gratis akvarel projekt

Mal dine egne bogmærker – Fantasy bogmærket

Mal dine egne bogmærker – Fantasy bogmærket

Der er altid en stor glæde i at male med akvarelmaling – eller i hvert fald næsten altid, da selv ikke vi kan sige os for gode til, at blive småirriterede på et maleri fra tid til anden. Men nogen gange kan den glæde blive endnu større, når man får malet et maleri, der kan bruges til noget praktisk. Det kan være en gave, et akvarelkort eller – i dette tilfælde – et smukt bogmærke.

Tilbage i februar 2022 malede Sofie fire smukke bogmærker med akvarelmaling. De var så populære og bragte så meget glæde, at vi valgte at lave to af dem om til gratis minivideoguides. Se videoen længere nede og lær trin for trin, at male dine egne akvarelbogmærker.

Her i den første video maler Sofie den fortryllede himmel, som er perfekte til en klassisk fantasy bog.


Derfor er akvarelbogmærkerne så specielle for os

Februar boksen fra 2022 kommer altid til at have en helt speciel plads i vores hjerter. Ikke kun fordi, at den ultimativt har været den mest populære boks blandt jer. Men mest fordi, at det var den første akvarelboks, hvor Sofie udviklede sit eget projekt!

Da vi startede Selvtid, var Sofie nemlig total nybegynder i akvarelmaling. Selvom det er svært at tro på, når man ser hendes smukke projekter i dag, havde Sofie faktisk aldrig malet med akvarel før. Ligesom så mange af jer startede hun ud med vores egne intro bokse, og blev helt bidt af akvarelmalingens fantastisk univers.

I februar følte hun sig klar til, at formidle sin nyfundne kærlighed til akvarelmaling med de fire bogmærker. Hvilket er med til at gøre det til et af de mest specielle akvarelprojekter her hos Selvtid.

Find mere viden og inspiration

Se alle blogopslag
Hvad er Gouachemaling?

Hvad er Gouachemaling?

Få et overblik over Gouachemaling og dets fordelagtige egenskaber.

Tips og tricks: Sådan beskytter du dine akvarelmalerier

Tips og tricks: Sådan beskytter du dine akvarelmalerier

Lær hvordan du bedst beskytter dine akvarelmalerier, så de bevarer deres skønhed i årevis.

Fordelene ved at købe et DIY Jesmonite Kit

Fordelene ved at købe et DIY Jesmonite Kit

Læs om fordelene ved at købe et DIY Jesmonite kit, der indeholder alt, du behøver til at lave smukke jesmonite dekorationer.