Gratis akvarel projekt

Mal dine egne bogmærker – De yndige palmer

Mal dine egne bogmærker – De yndige palmer

Der er altid en stor glæde i at male med akvarelmaling – eller i hvert fald næsten altid, da selv ikke vi kan sige os for gode til, at blive småirriterede på et maleri fra tid til anden. Men nogen gange kan den glæde blive endnu større, når man får malet et maleri, der kan bruges til noget praktisk. Det kan være en gave, et akvarelkort eller – i dette tilfælde – et smukt bogmærke.

Tilbage i februar 2022 malede Sofie fire smukke bogmærker med akvarelmaling. De var så populære og bragte så meget glæde, at vi valgte at lave to af dem om til gratis minivideoguides. Se videoen længere nede, og lær trin for trin at male dine egne akvarelbogmærker.

Her i den anden video maler Sofie ’De yndige palmer’, som er perfekte til ferielæsningen nede sydpå.


Derfor er akvarelbogmærkerne så specielle for os

Februar boksen fra 2022 kommer altid til at have en helt speciel plads i vores hjerter. Ikke kun fordi, at den ultimativt har været den mest populære boks blandt jer. Men mest fordi, at det var den første akvarelboks, hvor Sofie udviklede sit eget projekt!

 Da vi startede Selvtid var Sofie nemlig total nybegynder i akvarelmaling. Selvom det er svært at tro på, når man ser hendes smukke projekter i dag, havde Sofie faktisk aldrig malet med akvarel før. Ligesom så mange af jer startede hun ud med vores egne intro bokse, og blev helt bidt af akvarelmalingens fantastisk univers.

I februar følte hun sig klar til, at formidle sin nyfundne kærlighed til akvarelmaling med de fire bogmærker. Hvilket er med til at gøre det til et af de mest specielle akvarelprojekter her hos Selvtid.

Læs næste

Mal dine egne bogmærker – Fantasy bogmærket
Lær at male hjemmelavet til og fra kort til jul