Gratis akvarel projekt

Lær at male vægtløse gopler med akvarelmaling

Lær at male vægtløse gopler med akvarelmaling

Vi har skabt et gratis bonusprojekt til jer, som tak for den skønne støtte og positive stemning, vi altid møder hos jer. Specielt i vores Facebook gruppe for alle Selvtid medlemmer og akvarel-entusiaster, som du kan finde på Facebook (Søg på Selvtid: akvarel-entusiaster).

 

Begyndervenligt med de produkter, du allerede har

Projektet er designet, så alle kan være med – så længe du har et par akvarelfarver, noget akvarelpapir med bomuld og en akvarelpensel eller to. Du kan nemlig bruge præcis de farver, som du har lyst til!

Se den simple step-by-step videoguide og lær at male med akvarelmaling. Projektet er både sjovt og lærerigt og tager omkring en time, at male. Perfekt til en rolig eftermiddag med akvarelmaling.

 

Lær at male de vægtløse gopler videoguide

 

Vil du gerne male mere med akvarel?

En du nybegynder i akvarelmaling? Så lær at male med akvarel med vores intro boks, designet til begyndere inden for akvarel. Du kan få en boks hver måned med et abonnement, der starter med intro bokse. Eller købe intro boks 1 og intro boks 2 for sig selv uden abonnement-binding.

Hvis du er øvede i akvarelmaling, men gerne vil have ny inspiration, produkter og hyggelige videoguides hver måned, kan du give dig selv en gave og starte et abonnement med Selvtids månedsbokse.

Find mere viden og inspiration

Se alle blogopslag
Hvad er Gouachemaling?

Hvad er Gouachemaling?

Få et overblik over Gouachemaling og dets fordelagtige egenskaber.

Tips og tricks: Sådan beskytter du dine akvarelmalerier

Tips og tricks: Sådan beskytter du dine akvarelmalerier

Lær hvordan du bedst beskytter dine akvarelmalerier, så de bevarer deres skønhed i årevis.

Fordelene ved at købe et DIY Jesmonite Kit

Fordelene ved at købe et DIY Jesmonite Kit

Læs om fordelene ved at købe et DIY Jesmonite kit, der indeholder alt, du behøver til at lave smukke jesmonite dekorationer.