Gratis akvarel projekt

Lær at male hjemmelavet til og fra kort til jul

Lær at male hjemmelavet til og fra kort til jul

Jo ældre vi bliver, desto mere ser vi frem til juleaften. Ikke for de gaver som vi vil modtage, men for de gaver, som vi skal give. Det kan være en af de største glæder at give en personlig gave, man ved vil ramme plet i modtagerens hjerte. Men med en travl december og lang indkøbsliste, kan vi også ofte ende med den hurtigste gave fra ønskelisten.

Når du maler dine egne til og fra kort eller julekort, er du altid sikker på, at dine gaver har et personligt præg af kærlighed og omtanke. Og så er det dejlig meditativt, at male med akvarelmaling i en til tider lidt presset december måned.

Få inspiration til at male til og fra kort

Hvert år udvikler vi en ekstra boks, der gør det nemt for dig at male dine egne hjemmelavede julekort. I 2022 malede vi 6 begyndervenlige julekort, og i 2021 bestod vores ’til og fra kort boks’ af 6 små julede projekter. 

Derudover malede vi også 3 ekstra til og fra kort i 2021, så vi kunne dele dem gratis med jer alle i tre minivideoguides. Lær at male dem trin for trin i de to videoguides med de mest populære hjemmelavet til og fra kort:

Find mere viden og inspiration

Se alle blogopslag
Hvad er Gouachemaling?

Hvad er Gouachemaling?

Få et overblik over Gouachemaling og dets fordelagtige egenskaber.

Tips og tricks: Sådan beskytter du dine akvarelmalerier

Tips og tricks: Sådan beskytter du dine akvarelmalerier

Lær hvordan du bedst beskytter dine akvarelmalerier, så de bevarer deres skønhed i årevis.

Fordelene ved at købe et DIY Jesmonite Kit

Fordelene ved at købe et DIY Jesmonite Kit

Læs om fordelene ved at købe et DIY Jesmonite kit, der indeholder alt, du behøver til at lave smukke jesmonite dekorationer.