Jule bloggen

Årets kreative julegaveguide - gaven til en kreativ sjæl

Årets kreative julegaveguide - gaven til en kreativ sjæl

Måske er du træt af den årlige vandring igennem butikscentret efter gaver til bedste, moster og dine niecer og nevøer. Eller måske ønsker du i år bare at glæde en kreativ person med noget de kan hygge sig med og fordybe sig i? Du er kommet til det helt rigtige sted!

Her er Annemettes 6 anbefalinger, tips og inspiration til julegaven til den du har kær. 

 

1. Til akvarel nybegyndere: Giv glæden af at lære at male med vores Intro bokse

Gør det nemt og overskueligt for gavemodtageren at lære at male og skabe et kreativt frirum. Vores to Intro bokse er designede til nybegyndere, så de får succes med at male fra starten. Med simple projekter, lærerige videoguides og alle produkter, som de skal bruge.

Du kan enten give Intro boks 1 og/eller Intro boks 2 som en enkelt gave (engangsbeløb). Eller du kan give et abonnement på 3, 6 eller 12 måneder, for at give gaven af et kreativt 2024.

Perfekt til: Kreative sjæle, der ikke har lært at male med akvarel endnu.

Priser fra: 349,- DKK

 

2. Glæd en du holder af med vores splinternye DIY sojalys kits

Vores nye DIY sojalys kits giver alt til at lave dine egne sojalys. Startkittet inkluderer trinvise guides og videoer til begyndere, samt teknikker til at tilføre dit personlige præg. Lysene er lavet af miljøvenlig sojavoks med økologisk bomuldsvæge for langvarig brændetid. Der er materiale , perfekte til både skabelse og dekorativt hjemmebrug.

Ikke alene er sojalysene helt fantatiske at skabe selv, men man har også noget dekorativt og lækkert man kan pynte sit hjem med bagefter, og vise frem for sine familie og venner.

Perfekt til: Alle kreative sjæle (børn skal lave det med en voksen).

Pris: 499,- DKK

 

3. Overrask en spirende designer med vores DIY Jesmonite startsæt 

Til den kreative og håndværksinteresserede er vores jesmonite begynderkit den perfekte julegave. Sættet indeholder alt til at støbe smukke lysetsager, muslingeskaller eller ovale bakker – med nok materiale til 5 støbninger pr. boks. Og så lærer de 3 Jesmonite design-tekniker med det tilhørende videokursus!

Jesmonite er nemt at bruge, miljøvenligt og sikkert for alle - hvilket er grunden til at mange også laver det med børn. Det er både sjovt og tilfredsstillende at skabe sine egne unikke boligtilbehør med Jesmonite, og det giver stolthed at vise dem frem i hjemmet.

Perfekt til: Alle kreative sjæle (børn ned til 4 år kan være med).

Priser fra 499,- DKK

 

4. Gave til børn: Lad dit barn slippe sin indre kunstner løs med vores børneboks

Hvis dit barn er en ivrig kunstner og altid dybt fordybet i tegninger og malerier, så kunne vores børnebokse være noget for dem! Vi har udviklet to slags børnebokse i samarbejde med Et Lille Atelier, med fire sjove dyreprojekter, der er perfekte til børneværelset.

4-10 år - Børneboksen til børn: Én er skræddersyet til børn under 9 år med pensler, maling og detaljerede instruktioner på korte videokurser, hvor fantasien kan få frit spil.

11+ år - Børneboksen til voksne: Med videokurser, hvor der males i realtid og gives skøn vejledning til akvareltekniker. Husk at tilkøbe pensler, hvis barnet ikke allerede har det.

Begge bokse lover en skøn eftermiddag med malerkunst, og de kan endda kombineres, hvis I har lyst til at male sammen.

Perfekt til: Børn og kommende forældre eller bedsteforældre (voksenversionen)

Priser fra 349,- DKK

 

5. Praktisk kreativitet: Giv glæden af at give med den Kærelige kort boks

Udover Intro boks 1 er det her 2023's bedst sælgende boks. Og af en god grund! Med boksen får gavemodtageren alt, som de skal bruge til at male 6 skønne kort, som kan bruges til alle livets store og små fejringer. Boksen inkludere både pensel, maling, guides, videoer, glimmerfarver, fineliner, palette, 14 akvarelkort - ja det hele faktisk! Så du behøver ikke købe ekstra produkter med.

Perfekt til: Nybegyndere og øvede akvarelmalere.

Priser fra 349,- DKK

 

6. Gave til en Jesmonite elsker? Inspirer med lidt keramikmaling!


Hvis din kone, ven eller søn er fanget af Jesmonite og vil udforske flere teknikker, så er vores Jesmonite DIY maleboks perfekt! Boksen giver dem alt, som de skal bruge til at dekorere og male på deres Jesmonite. Den inkluderer et hæfte med vejledning og dekoreringsidéer samt både tusser, pensler og akrylmaling til at male på egne støbninger. På den måde kan de skabe nyt liv til deres støbninger derhjemme!

Med til maleboksen har man både mulighed for at tilkøbe en ny silikoneform og et refill kit, alt efter budget. Og hvis gavemodtageren allerede har modtaget jesmonite fra Selvtid, kan jeg anbefale, at du vælger den blanke sealer med til sin bestilling, da den matte sealer hører med i vores kits. 

Pris 399,- DKK

 

 

Find mere viden og inspiration

Se alle blogopslag
Sådan aktiverer du din akvarelmaling

Hvordan aktiverer du din akvarelmaling og får den over i paletten?

En grundig introduktion til et meget vigtigt step, når du maler med akvarel.

Sådan kender du forskel på øvepapir og bomuldspapir

Sådan kender du forskel på øvepapir og bomuldspapir

Find ud af hvilket akvarelpapir i din Selvtid boks der er med bomuld.

Lær at male metalliske sæbebobler med akvarelmaling

Lær at male metalliske sæbebobler med akvarelmaling

Skab de smukkeste metalliske bobler på det sorte akvarelpapir.