Begynder spørgsmål

Hvordan renser du din palet, efter du har malet med akvarel?

Hvordan renser du din palet, efter du har malet med akvarel?

Et spørgsmål vi ofte får fra nybegyndere indenfor akvarelmaling er, hvordan de får rengjort deres paletterum, efter de har malet med akvarel. Det spørgsmål besvarer Helena i videoen.

For at opsummere er Helenas vigtigste pointe – lad være med at bekymre dig om, at din palet skal være helt rent. Faktisk renser hun ikke selv sin palet, når hun er færdig med at male. Der kommer til at sidde lidt restfarve tilbage i dine paletterum med tiden, men det er bestemt ikke noget at bekymre sig om.

 

Akvarelmaling for begyndere – de mest almindelige spørgsmål

Vi har designet vores intro bokse, så de giver dig den bedste start med akvarelmaling, hvis du aldrig har malet før. Vi er helt overbeviste om, at alle kan lære at male. Men det er svært at dække alt med to bokse, og der er en række spørgsmål, der ofte er dukket op fra tidligere nybegyndere i Selvtid. Derfor har vi lavet denne lille bonusserie, hvor vi svarer på jeres mest almindelige spørgsmål, når I starter jeres rejse med akvarelmaling.

Hvis du har flere spørgsmål, som vi ikke har svaret på her i bloggen, kan du altid melde dig ind i vores Facebook fællesskab – ”Selvtid: akvarel-entusiaster.” Det er en dejlig gruppe fyldt med andre Selvtid medlemmer og akvarel-entusiaster, hvor vi altid er glade for at kunne hjælpe hinanden og dele vores akvarelrejse.

Find mere viden og inspiration

Se alle blogopslag
Hvad er Gouachemaling?

Hvad er Gouachemaling?

Få et overblik over Gouachemaling og dets fordelagtige egenskaber.

Tips og tricks: Sådan beskytter du dine akvarelmalerier

Tips og tricks: Sådan beskytter du dine akvarelmalerier

Lær hvordan du bedst beskytter dine akvarelmalerier, så de bevarer deres skønhed i årevis.

Fordelene ved at købe et DIY Jesmonite Kit

Fordelene ved at købe et DIY Jesmonite Kit

Læs om fordelene ved at købe et DIY Jesmonite kit, der indeholder alt, du behøver til at lave smukke jesmonite dekorationer.