Begynder spørgsmål

Hvordan renser du din palet, efter du har malet med akvarel?

Hvordan renser du din palet, efter du har malet med akvarel?

Et spørgsmål vi ofte får fra nybegyndere indenfor akvarelmaling er, hvordan de får rengjort deres paletterum, efter de har malet med akvarel. Det spørgsmål besvarer Helena i videoen.

For at opsummere er Helenas vigtigste pointe – lad være med at bekymre dig om, at din palet skal være helt rent. Faktisk renser hun ikke selv sin palet, når hun er færdig med at male. Der kommer til at sidde lidt restfarve tilbage i dine paletterum med tiden, men det er bestemt ikke noget at bekymre sig om.

 

Akvarelmaling for begyndere – de mest almindelige spørgsmål

Vi har designet vores intro bokse, så de giver dig den bedste start med akvarelmaling, hvis du aldrig har malet før. Vi er helt overbeviste om, at alle kan lære at male. Men det er svært at dække alt med to bokse, og der er en række spørgsmål, der ofte er dukket op fra tidligere nybegyndere i Selvtid. Derfor har vi lavet denne lille bonusserie, hvor vi svarer på jeres mest almindelige spørgsmål, når I starter jeres rejse med akvarelmaling.

Hvis du har flere spørgsmål, som vi ikke har svaret på her i bloggen, kan du altid melde dig ind i vores Facebook fællesskab – ”Selvtid: akvarel-entusiaster.” Det er en dejlig gruppe fyldt med andre Selvtid medlemmer og akvarel-entusiaster, hvor vi altid er glade for at kunne hjælpe hinanden og dele vores akvarelrejse.

Find mere viden og inspiration

Se alle blogopslag
Sådan aktiverer du din akvarelmaling

Hvordan aktiverer du din akvarelmaling og får den over i paletten?

En grundig introduktion til et meget vigtigt step, når du maler med akvarel.

Sådan kender du forskel på øvepapir og bomuldspapir

Sådan kender du forskel på øvepapir og bomuldspapir

Find ud af hvilket akvarelpapir i din Selvtid boks der er med bomuld.

Lær at male metalliske sæbebobler med akvarelmaling

Lær at male metalliske sæbebobler med akvarelmaling

Skab de smukkeste metalliske bobler på det sorte akvarelpapir.