Begynder spørgsmål

Hvor meget væske skal du have på din pensel?

Hvor meget væske skal du have på din pensel?

Et spørgsmål som næsten alle nybegyndere i akvarelmaling har, er altid hvor meget væske og maling, du skal have på din akvarelpensel.

Helena giver et par gode guidelines til væskemængden på din akvarelpensel i videoen. For ikke at afsløre for meget, kan vi allerede godt sige nu, at det vigtigste råd er meget basalt og lidt irriterende: det kommer med øvelse. Ligesom så meget andet, når vi kaster os ud i en ny kreativ hobby.

Videoen kan især være hjælpsom, hvis du har lidt problemer med dine akvarelblade fra intro boks 1.

Akvarelmaling for begyndere – de mest almindelige spørgsmål

Vi har designet vores intro bokse, så de giver dig den bedste start med akvarelmaling, hvis du aldrig har malet før. Vi er helt overbeviste om, at alle kan lære at male. Men det er svært at dække alt med to bokse, og der er en række spørgsmål, der ofte er dukket op fra tidligere nybegyndere i Selvtid. Derfor har vi lavet denne lille bonusserie, hvor vi svarer på jeres mest almindelige spørgsmål, når I starter jeres rejse med akvarelmaling.

Hvis du har flere spørgsmål, som vi ikke har svaret på her i bloggen, kan du altid melde dig ind i vores Facebook fællesskab – ”Selvtid: akvarel-entusiaster.” Det er en dejlig gruppe fyldt med andre Selvtid medlemmer og akvarel-entusiaster, hvor vi altid er glade for at kunne hjælpe hinanden og dele vores akvarelrejse.

Find mere viden og inspiration

Se alle blogopslag
Hvad er Gouachemaling?

Hvad er Gouachemaling?

Få et overblik over Gouachemaling og dets fordelagtige egenskaber.

Tips og tricks: Sådan beskytter du dine akvarelmalerier

Tips og tricks: Sådan beskytter du dine akvarelmalerier

Lær hvordan du bedst beskytter dine akvarelmalerier, så de bevarer deres skønhed i årevis.

Fordelene ved at købe et DIY Jesmonite Kit

Fordelene ved at købe et DIY Jesmonite Kit

Læs om fordelene ved at købe et DIY Jesmonite kit, der indeholder alt, du behøver til at lave smukke jesmonite dekorationer.