Jesmonite

Fordelene ved at købe et DIY Jesmonite Kit

Fordelene ved at købe et DIY Jesmonite Kit
Med vores DIY Jesmonite kits får du alt, du skal bruge til at skabe smukt boliginteriør i forskellige udformninger. Du kan vælge mellem tre sværhedsgrader: Lysestage jesmonite kit, muslinge jesmonite kit og jesmonite bakke kit. Til hver af disse DIY-kits får du hos os også en videoguide med, hvor en ekspert underviser dig i teknikkerne og kommer med gode tips og tricks. Du bliver derfor taget i hånden på din kreative rejse.

 

  1. Alt samlet i ét Kit:

Vores DIY Jesmonite kits leveres lim & pulver til 5 kreationer af formen, men ønsker du at lave flere, kan du købe vores refill-kit af jesmonite AC100 her. Foruden elementerne i boksen, er det en fordel at have en plastikskål og dejskraber, når du skal lave dine jesmonite støbninger. Hvis du ikke har det i forvejen, kan du tilkøbe begge dele til kun 50 kr., når du køber et Jesmonite kit. Det vil sige, at vores DIY Jesmonite Kit er omhyggeligt sammensat, så du kan komme i gang med din kreative proces.
 
  1. Brugervenlighed:

Jesmonite kan være en fantastisk måde at skabe unikke genstande på, men processen kan virke kompleks for nybegyndere. Derfor har vi skabt DIY Jesmonite kits, hvor der følger en detaljeret videoguide med. Dette giver dig mulighed for at lære og mestre processen med støbning og formning.
 
  1. Læring og erfaring:

At arbejde med et DIY Jesmonite kit giver dig ikke kun mulighed for at skabe smukke produkter, men også at lære om Jesmonite-processen som helhed. Du kan eksperimentere med forskellige teknikker, og eftersom boksene indeholder nok materiale til 5 projekter, så kan du bare prøve igen, hvis det ikke gik, som du havde håbet på første gang.

 

  1. Fantastisk til begyndere:
Hvis du er nybegynder inden for DIY og Jesmonite-verdenen, kan vores DIY Jesmonite kit være den ideelle introduktion. Du behøver ikke at bekymre dig om at skaffe de rigtige materialer eller bekymre dig om teknikkerne. Alt er sat op til at give dig en succesoplevelse fra starten.
  1. Spar tid og besvær:

At lave dine egne Jesmonite-stykker fra bunden kan være en tidskrævende proces. Både at skulle sætte sig ind i, hvordan jesmonite fungerer samt at beslutte, hvilken udformning, der egner sig. Her giver vores DIY Jesmonite kits dig mulighed for at springe de indledende trin over og gå direkte til kreativiteten og skabelsen.

 

At købe et DIY Jesmonite kit er en investering i din kreativitet og en måde at bringe dine ideer ud i virkeligheden uden bekymringer. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren DIY’er, tilbyder vores kits en nem og sjov måde at udforske verden af Jesmonite på og skabe smukke og unikke stykker.

Find mere viden og inspiration

Se alle blogopslag
Sådan aktiverer du din akvarelmaling

Hvordan aktiverer du din akvarelmaling og får den over i paletten?

En grundig introduktion til et meget vigtigt step, når du maler med akvarel.

Sådan kender du forskel på øvepapir og bomuldspapir

Sådan kender du forskel på øvepapir og bomuldspapir

Find ud af hvilket akvarelpapir i din Selvtid boks der er med bomuld.

Lær at male metalliske sæbebobler med akvarelmaling

Lær at male metalliske sæbebobler med akvarelmaling

Skab de smukkeste metalliske bobler på det sorte akvarelpapir.