Jesmonite

Er der forskellige typer af Jesmonite?

Er der forskellige typer af Jesmonite?

Overordnet set består jesmonite af et mineralbaseret pulver (gisp) blandet med en akrylbaseret lim. Men jesmonite findes i mange forskellige variationer, hvoraf en af de mest anvendte typer er AC100. Det er også denne, vi bruger i vores Jesmonite-kit. Lad os udforske forskellene og prøve på at forstå, hvornår hver type er mest hensigtsmæssig.
 
Jesmonite AC100 – En god all-arounder
Anvendelse: Jesmonite AC100 er den mest almindelige og alsidige type. Den er velegnet til støbning, støbte mønstre, overfladebelægning og meget mere. Du kan købe et refill-kit af jesmonite AC100 her.
 
Egenskaber: AC100 er kendt for sin styrke, holdbarhed og resistenthed over for vand. Den giver mulighed for detaljeret støbning og er også velegnet til både indendørs og udendørs brug.
 
Farvetilpasning: AC100 kan farvetilpasses ved hjælp af farvepigmenter eller akrylmaling, hvilket giver dig mulighed for at opnå præcis den ønskede farve til dit projekt.


Mangler du flere farver til dine jesmonite støbninger? Køb flere jesmonitefarver her.
 

Andre gode alternativer

Der findes også varianter af Jesmonite, der er skabt til andre formål. Disse varianter inkluderer:
 
  • Jesmonite AC730: Dette er en varmformbar type, der er designet til støbning i former med lave temperaturer. Den er velegnet til udformninger, der kræver en særlig høj detaljegrad.
  • Jesmonite AC830: Denne type er skabt til at have en hurtigere indstillingstid og er velegnet til udformninger, der kræver hurtigere resultater.
  • Jesmonite AC900: AC900 er en højstyrketype, der er ideel til applikationer, der kræver ekstra holdbarhed og modstandsdygtighed over for fysisk belastning.
 

Hvilken type skal jeg vælge?

Valget af Jesmonite-type afhænger af dit specifikke projekt og behov. Hvis du gerne vil lave relativt alsidige jesmoniteprojekter f.eks. i form af boliginteriør med både detaljering og holdbarhed, kan Jesmonite AC100 være det perfekte valg for dig. Jesmonite AC100 er nemlig den mest alsidige og bruges ofte som standardvalg. Dog er det vigtigt at vælge den type, der bedst passer til de unikke behov for det projekt, du arbejder på. Uanset hvilken type du vælger, kan Jesmonite støbes i fine silikoneforme og give liv til dine kreative ideer.

Find mere viden og inspiration

Se alle blogopslag
Hvad er Gouachemaling?

Hvad er Gouachemaling?

Få et overblik over Gouachemaling og dets fordelagtige egenskaber.

Tips og tricks: Sådan beskytter du dine akvarelmalerier

Tips og tricks: Sådan beskytter du dine akvarelmalerier

Lær hvordan du bedst beskytter dine akvarelmalerier, så de bevarer deres skønhed i årevis.

Fordelene ved at købe et DIY Jesmonite Kit

Fordelene ved at købe et DIY Jesmonite Kit

Læs om fordelene ved at købe et DIY Jesmonite kit, der indeholder alt, du behøver til at lave smukke jesmonite dekorationer.