September boksen

kr.339.00kr.509.00

Sort september 🖤 Når vi rammer september, er det et år siden, at vi lancerede vores alle sammens kreative frirum og fandt en glæde i at male sammen. Det vil vi gerne fejre med manér, så derfor skulle september boksen være noget ud over det sædvanlige. Derfor har vi tilføjet fem farver, der på kryds og tværs skaber et magisk spil af neonfarver og glimmer detaljer henover de fire projekter, som males på sort akvarelpapir.

Vi er slet ikke i tvivl om, at I også bliver vilde med det sorte akvarelpapir, der ligesom alle vores produkter, er i den lækreste kvalitet. Foruden de tre primære farver, som gør mulighederne i projekterne uendelige, har vi som prikken over i’et i dette fortryllende univers også tilføjet en hvid og sølv half pan i boksen.

Fælles for projekterne er uden tvivl den måde vi har nærstuderet detaljer, farver og linjer i motiverne – som også er noget af det, der er mest fantastisk ved at male med akvarel. Pludselig lægger du mærke til lige præcis det ekstra strå, lille lysglimt eller en farve, du næsten havde glemt eksisterede, men nu er din yndlingsfarve. Derfor er vi gået i dybden med detaljerne, som i hvert sit projekt males på en helt unik måde.

Vær opmærksom på, at du skal bruge penslerne og paletten fra intro boks 1 og 2. Men hvis du ikke ejer dem i forvejen, kan du tilkøbe dem for kun 170 kr., når du køber september boksen. Du sparer dermed 310 kr. på produkterne, som du også skal bruge til Selvtids fremtidige månedsbokse. Mangler du kun paletten kan du tilkøbe den for 100 kr. og sparer dermed 50%.

Hvis du køber september boksen individuelt, tilmelder du dig ikke vores abonnement. Så prisen er altså et engangsbeløb.

Farverne i boksen: Azo yellow medium (269), Prussian blue (508), Carmine (318), Opaque white (106) og Silver (800)

OBS: September boksen bliver først sendt ud fra d. 1. september.

Se projekterne nedenfor.

Hvorfor skal du tilkøbe palette og pensler?

Selvtids bokse er designet som en del af et abonnement, der starter med intro boksene, hvor du får alle grundlæggende produkter med. Derfor er disse produkter ikke inkluderet i måneds boksene. 

Men – vi vil gerne gøre det så overskueligt som muligt at få malet. Derfor har vi også sat prisen på produkterne gevaldigt ned, når du køber en boks. Og efter du har købt paletten og penslerne, har du alt du skal bruge for at male med på de fremtidige bokse.

 

 

September boksen

Lad dig tryllebinde af de betagende neonfarver på det sorte papir

Lær at male en påfuglefjer

Påfuglefjer

Sæt en time af til at fordybe dig i den realistiske påfuglefjer fortryllet med glimtende farver. Du får især øvet dig på at skabe helt tynde linjer med de elegante detaljer på den farverige påfuglefjer. 

Lær at male portrætter med akvarelmaling

Najade nymfen

Lad dig forføre af den psykedeliske najade nymfe. Skab en magisk selvlysende effekt ved at udnytte papirets unikke udtryk sammen med de klare neonfarver, som du lærer at blande.

Mageligt måneskin selvtid

Mageligt måneskin

Skru ned for farverne og op for roen med dette smukke sort/hvid maleri. Projektet fokuserer især på at male med flere lag, for at fremhæve kraterne og skabe dybde og detaljer i den skinnende måne.

Trin for trin guide til at male dyr

Fisken Fiona

Boksen slutter af med Fisken Fiona, der byder på glitrende skæl, en hale fuld af farver og fri leg og fantasi på det sorte akvarelpapir. Vi laver farvespil med lyse og mørke farver, så de virkelig spiller hinanden op på smukkeste vis.

God kvalitet giver bedre oplevelser

Alle produkter i Selvtid boksene er nøje udvalgt og af høj kvalitet. Vi har skruet op for kvaliteten, og skåret ned i antallet af produkter, af fire gode grunde:

Flere succesoplevelser

Du opnår bedre resultater med gode produkter, hvilket gør det sjovere at lære.

Længere levetid

Du kan bruge dine produkter i længere tid, da penslen holder formen bedre, og malingens høje pigmentering gør, at du skal bruge mindre maling ad gangen.

Malerier du kan bruge

Bomuldspapiret og den høje lysægthed i malingen gør, at farven i dine malerier ikke svinder væk, så du kan hænge dine værker op på væggen.

Udvikler din viden og evne

Hver måned lærer du at blande et hav af nuancer ud fra månedens fire farver, så du hele tiden lærer noget nyt.

Individuelle bokse

Køb enkelte bokse uden at starte et abonnement