Pæ(o)n bonderose

Et lærerigt og meditativt projekt

Pæ(o)n bonderose (enkelt projekt)

kr.145.00kr.245.00

En af vasens fineste kompagnoner. Endnu et enkelt projekt, som passer perfekt til dig, der gerne vil prøve akvarelmaling af eller dig, som allerede er godt i gang og ønsker at prøve et nyt projekt. Du får øvet dig på at skabe dybde i dit maleri med skygger og lag-på-lag teknikken, og så er maleriet også perfekt til at hænge på væggen med sine yndige lyse toner. Vi arbejder udelukkende med en enkelt farve, der gør projektet let at fordybe sig i og helt tilpas afslappende.

Ligesom i alle vores andre bokse, følger alle produkter du skal bruge med – inklusivt en trykt guide og adgang til en detaljeret og hyggelig videoguide i videouniverset på Selvtid.dk. Så det eneste du skal gøre er at sætte tid af til dig selv og din kreativitet. Projektet tager omkring halvanden time og er perfekt til fordybelse og afstresning, da du gentager de samme teknikker flere gange.

Du får grafitpapir og et omrids af bonderosen med i boksen. Så du behøver på ingen måde at kunne tegne, for at male den smukke bonderose.

Vær opmærksom på, at der ikke følger en palette med til dette projekt. Du kan dog sagtens bruge den lyserøde half pan direkte fra beholderen og blande den op med vand på en tallerken. Akvarelmaling er vandopløseligt og kan nemt vaskes af. Du kan også tilkøbe vores akvarelækse fra intro boks 1, som bruges til alle vores bokse og både indeholder plads til dine half pans og palette rum. Køber du akvarelæsken til dette projekt, får du den til 100 kr. og sparer 50 %.

Hvorfor skal du tilkøbe paletten?

Alle Selvtids bokse inkluderer half pans, som kommer i individuelle pakker. Derfor indeholder den første intro boks en akvarelæske med plads til 24 half pans. Men, hvis man ønsker at male enkelte bokse eller projekter uden at starte et abonnement, skal man selvfølgelig ikke modtage en akvarelæske hver gang – også for at holde prisen nede. Vi har derfor skruet prisen i bund, så du kan købe en akvarelæske én gang, og bruge den til alle dine fremtidige projekter.

God kvalitet giver bedre oplevelser

Alle produkter i Selvtid boksene er nøje udvalgt og af høj kvalitet. Vi har skruet op for kvaliteten, og skåret ned i antallet af produkter, af fire gode grunde:

Flere succesoplevelser

Du opnår bedre resultater med gode produkter, hvilket gør det sjovere at lære.

Længere levetid

Du kan bruge dine produkter i længere tid, da penslen holder formen bedre, og malingens høje pigmentering gør, at du skal bruge mindre maling ad gangen.

Malerier du kan bruge

Bomuldspapiret og den høje lysægthed i malingen gør, at farven i dine malerier ikke svinder væk, så du kan hænge dine værker op på væggen.

Udvikler din viden og evne

Hver måned lærer du at blande et hav af nuancer ud fra månedens fire farver, så du hele tiden lærer noget nyt.