Oktober boksen

kr.339.00kr.509.00

Omhyggelige oktober 🧡 Efteråret er tykkere trøjer, tændte stearinlys og varm kakao på komfuret. Men det er også højsæson for indendørs hygge med kreativitet og smukke farver i både naturen og på dit akvarelpapir. Hvis vi skulle sætte fire farver på efteråret, ville det uden tvivl være de fire farver, som du finder i denne boks. De har givet boksen det varme udtryk og den helt særlige stemning, som vi kender fra den dejlige oktober måned. 

Månedens ekstra produkt er en str. 0 pensel fra Van Gogh, der er en perfekt tilføjelse til din penselsamling. Den gør det nemmere og sjovere at lave alle de små og fine detaljer i dine malerier! Både dem i oktober boksen, men også alle dine malerier i fremtiden.

Vi starter boksen med et projekt, der både er en grundig, lærerig og farvefyldt gennemgang af den til tider drilske våd-på-våd teknik. Dernæst vokser bladene sig til store blæsende bøgetræer i boksens landskabsprojekt. Vi har fokus på de lyse områder i den mørke tid, når vi maler tre virkelighedstro græskar, der forener det hyggelige med det uhyggelige. Vores royale ven Hjalte titter frem fra skoven, hvor du virkelig kan fordybe dig i de helt fine penselstrøg.

Vær opmærksom på, at du skal bruge penslerne og paletten fra intro boks 1 og 2. Men hvis du ikke ejer dem i forvejen, kan du tilkøbe dem for kun 170 kr., når du køber oktober boksen. Du sparer dermed 310 kr. på produkterne, som du også skal bruge til Selvtids fremtidige månedsbokse. Mangler du kun paletten kan du tilkøbe den for 100 kr. og sparer dermed 50%.

Hvis du køber oktober boksen individuelt, tilmelder du dig ikke vores abonnement. Så prisen er altså et engangsbeløb.

Farverne i boksen: Gamboge (238), Vermilion (311), Light oxide red (339) og Hooker green deep (645)

OBS: Oktober boksen bliver først sendt ud fra d. 1. oktober.

Se projekterne nedenfor.

Hvorfor skal du tilkøbe palette og pensler?

Selvtids bokse er designet som en del af et abonnement, der starter med intro boksene, hvor du får alle grundlæggende produkter med. Derfor er disse produkter ikke inkluderet i måneds boksene. 

Men – vi vil gerne gøre det så overskueligt som muligt at få malet. Derfor har vi også sat prisen på produkterne gevaldigt ned, når du køber en boks. Og efter du har købt paletten og penslerne, har du alt du skal bruge for at male med på de fremtidige bokse.

 

 

Oktober boksen

Få varmen med de fineste efterårsfarver og lav yndefulde detaljer med din nye pensel​

efterårsblade akvarelmaling

Eksperimenterende efterårsblade

Vi går helt i dybden med våd-på-våd teknikken . Og vi lærer på den bedste måde – nemlig ved at lave “fejl” med vilje! For virkelig at iagttage, hvilken en effekt vandmængden har på efterårsbladenes udtryk.

Abstrakt efterårslandskab akvarelmaling

Efterårets pusterum

Man kan næsten mærke den friske luft trænge igennem ens lunger, mens man går tur blandt de farverige træer. Til det abstrakte efterårs-landskab bruger vi nogle simple teknikker til at skabe de smukke træer.

græskar akvarelmaling selvtid

3 græskar på stribe

Med de 3 små græskar lærer du at skabe highlights med både en enkelt farve og flere forskellige farver. Det er en skøn måde at give dine motiver mere dimension! Og så er projektet det perfekte Halloween maleri.

Hjort akvarelmaling selvtid

Hjorten Hjalte

Kongen af de danske skove har fortjent sit helt eget royale projekt. I dette realistiske maleri fokuserer du især på, hvordan du bruger flere lag til at skabe virkelighedstro strukturer, og du lærer bl.a. to forskellige måder at male pels på.

God kvalitet giver bedre oplevelser

Alle produkter i Selvtid boksene er nøje udvalgt og af høj kvalitet. Vi har skruet op for kvaliteten, og skåret ned i antallet af produkter, af fire gode grunde:

Flere succesoplevelser

Du opnår bedre resultater med gode produkter, hvilket gør det sjovere at lære.

Længere levetid

Du kan bruge dine produkter i længere tid, da penslen holder formen bedre, og malingens høje pigmentering gør, at du skal bruge mindre maling ad gangen.

Malerier du kan bruge

Bomuldspapiret og den høje lysægthed i malingen gør, at farven i dine malerier ikke svinder væk, så du kan hænge dine værker op på væggen.

Udvikler din viden og evne

Hver måned lærer du at blande et hav af nuancer ud fra månedens fire farver, så du hele tiden lærer noget nyt.

Individuelle bokse

Køb enkelte bokse uden at starte et abonnement