November boksen

kr.339.00kr.509.00

Nydelige november 💫

Vi fordyber os i efterårets sidste måned og heldigvis er der masser af plads til at tanke sin energi op i de kreative indendørs aktiviteter. Derfor har vi også tilføjet et ekstra produkt, som du kan få glæde af på en masse forskellige måder og virkelig komme ned i et roligt gear, som november så kærligt byder på. I denne månedsboks finder du en fineliner, der tilføjer et smukt æstetisk udtryk i dine malerier og som egner sig helt perfekt til fine detaljer. Boksens farver er i de feminine toner og en vidunderlig kobbermaling, der med sit brunlige skær tilføjer det helt rigtige glitter til dit efterår!

Månedens fire projekter er virkelig unikke og byder på sin helt egen charmerende æstetik, men i høj grad også på kreativ udfoldelse og leg med teknikker. I vores første projekt giver vi slip på kontrollen og lader vores cirkler i de smukkeste farver blande sig sammen på papiret. Her får du også rig mulighed for at blive venner med månedens ekstra produkt, når vi tilføjer det grafiske mønster ovenpå malingen. Vi skal en tur tilbage til de sjove teknikker med salt, masser af vand og ikke mindst kombinationen af dem i den abstrakte ametyst. Endnu engang er der en smuk blomst på tapetet samt det finurlige byhus, der er som skabt til en afstressende aften med selvtid.

Vær opmærksom på, at du skal bruge penslerne og paletten fra intro boks 1 og 2. Men hvis du ikke ejer dem i forvejen, kan du tilkøbe dem for kun 170 kr., når du køber november boksen. Du sparer dermed 310 kr. på produkterne, som du også skal bruge til Selvtids fremtidige månedsbokse. Mangler du kun paletten kan du tilkøbe den for 100 kr. og sparer dermed 50%.

Hvis du køber november boksen individuelt, tilmelder du dig ikke vores abonnement. Så prisen er altså et engangsbeløb.

Farverne i boksen: Kobber (805), Madder lake light (327), Quinacridone purple bluish (593) og Hooker green light (644)

OBS: November boksen bliver først sendt ud fra d. 1. november.

Se projekterne nedenfor.

Hvorfor skal du tilkøbe palette og pensler?

Selvtids bokse er designet som en del af et abonnement, der starter med intro boksene, hvor du får alle grundlæggende produkter med. Derfor er disse produkter ikke inkluderet i måneds boksene. 

Men – vi vil gerne gøre det så overskueligt som muligt at få malet. Derfor har vi også sat prisen på produkterne gevaldigt ned, når du køber en boks. Og efter du har købt paletten og penslerne, har du alt du skal bruge for at male med på de fremtidige bokse.

 

 

November boksen

Skab dine egne æstetiske malerier og hyg dig med de vidt forskellige stile

fine liner akvarelmaling

Kærlige kruseduller

Læg perfektionismen lidt på hylden og find dit indre kreative barn frem. Vi starter med cirklerne, der smukt flyder sammen i et unikt udtryk. Hyg dig nu med dine egne æstetiske ‘kruseduller’.

Ametyst akvarelmaling selvtid

Abstrakt ametyst

Der findes mange sjove teknikker med akvarelmaling, og i dette projekt kaster vi os ud i kombinationen af dem! Vi leger med mediet og skaber samtidig en smuk abstrakt geode i flere lag. 

blomster akvarel akvarelmaling

Tigerliljer

Boksens mest meditative projekt af tre smukke og detaljerede tigerliljer. I det realistiske maleri lærer du to forskellige metoder til at skabe smukke overgange i dine blomster. 

hus akvarel akvarelmaling

Ejendommelige byhus

Et helt anderledes æstetisk udtryk, end vi plejer at male. I det smukke illustrative byhus kan du tilføje din egen personlige stil. Sæt gerne god tid af til at fordybe dig i projektet og de mange detaljer!

God kvalitet giver bedre oplevelser

Alle produkter i Selvtid boksene er nøje udvalgt og af høj kvalitet. Vi har skruet op for kvaliteten, og skåret ned i antallet af produkter, af fire gode grunde:

Flere succesoplevelser

Du opnår bedre resultater med gode produkter, hvilket gør det sjovere at lære.

Længere levetid

Du kan bruge dine produkter i længere tid, da penslen holder formen bedre, og malingens høje pigmentering gør, at du skal bruge mindre maling ad gangen.

Malerier du kan bruge

Bomuldspapiret og den høje lysægthed i malingen gør, at farven i dine malerier ikke svinder væk, så du kan hænge dine værker op på væggen.

Udvikler din viden og evne

Hver måned lærer du at blande et hav af nuancer ud fra månedens fire farver, så du hele tiden lærer noget nyt.

Individuelle bokse

Køb enkelte bokse uden at starte et abonnement