Marts boksen

kr.339.00kr.509.00

Vi er klar til forårets første måned og mindst ligeså klar til den næste måneds boks: marts boksen! Eller vores gouache boks, som også ville være et passende navn. Boksens fire projekter er nemlig i høj grad defineret og udviklet ud fra månedens ekstra produkt, som er hvid gouache maling! Og muligvis din nye bedste ven 😉

Gouache maling er både tykkere i konsistensen og ikke gennemsigtig ligesom akvarelmaling – du kan derfor både lave smukke detaljer ovenpå din maling, men også sagtens blande dine akvarelfarver med den hvide gouache og få smukke pastelfarver! Vi har selvfølgelig også drysset lidt forårsfornemmelser ud over boksen, og tilføjet 4 half pans i kraftige farver med de fineste nuancer og undertoner!

Boksens 4 projekter er udviklet med fokus på at have det sjovt og fordybe sig i den kreative proces. Du får især øvet dig i at visualisere dine kunstneriske valg, men også i at give slip og lade magien ske på papiret.

Vær opmærksom på, at du skal bruge penslerne og paletten fra intro boks 1 og 2. Men hvis du ikke ejer dem i forvejen, kan du tilkøbe dem for kun 170 kr., når du køber marts boksen. Du sparer dermed 310 kr. på produkterne, som du også skal bruge til Selvtids fremtidige månedsbokse. Mangler du kun paletten kan du tilkøbe den for 100 kr. og sparer dermed 50%.

Hvis du køber marts boksen individuelt, tilmelder du dig ikke vores abonnement. Så prisen er altså et engangsbeløb.

Farverne i boksen: Raw umber (408), Ultramarine deep (506), Quinacridone purple red (592) og Transparent yellow medium (272).

OBS: Marts boksen bliver først udsendt d. 1. marts.

Se projekterne nedenfor.

Hvorfor skal du tilkøbe palette og pensler?

Selvtids bokse er designet som en del af et abonnement, der starter med intro boksene, hvor du får alle grundlæggende produkter med. Derfor er disse produkter ikke inkluderet i måneds boksene. 

Men – vi vil gerne gøre det så overskueligt som muligt at få malet. Derfor har vi også sat prisen på produkterne gevaldigt ned, når du køber en boks. Og efter du har købt paletten og penslerne, har du alt du skal bruge for at male med på de fremtidige bokse.

 

 

Marts boksen

Byd foråret velkommen og mød dine nye bedste ven - hvid gouache maling

Simple blomster med akvarelmaling

Forårsblomster

Vi starter boksen ud med at male to skønne former for blomster i pastelfarver, som er en perfekt opvarmning og god introduktion til gouache malingen. Og så kan man aldrig få nok af nye blomster teknikker!

Akvarelmaling begynder projekt

Magisk stjernetåge

Vær klar til at give slip på tøjlerne og bare have det sjovt med det her projekt! Vi maler en abstrakt stjernetåge, som er skabt i eftermælet af en supernova. Og så kan du tilføje de stjernetegn, som betyder meget for dig.

Lær at male kaffe

Kaffe kunst

Vi maler den skønne kaffe, som nydes udendørs på årets første varme forårsdag. Du lærer en simpel måde at skabe realistiske skygger, og så bruger vi naturligvis den hvide gouache til vores skummende hvide latte art.

Lær at male akvarel landskab

Nænsomme nætter

Et smukt maleri, der er lige så afslappende at male, som det er at se på. Du lærer forkellige måder at male himmel og hav, og mest af alt får du hygget dig med din gouache maling og lærer bl.a. at lave deltaljer ovenpå malingen i din måne.

God kvalitet giver bedre oplevelser

Alle produkter i Selvtid boksene er nøje udvalgt og af høj kvalitet. Vi har skruet op for kvaliteten, og skåret ned i antallet af produkter, af fire gode grunde:

Flere succesoplevelser

Du opnår bedre resultater med gode produkter, hvilket gør det sjovere at lære.

Længere levetid

Du kan bruge dine produkter i længere tid, da penslen holder formen bedre, og malingens høje pigmentering gør, at du skal bruge mindre maling ad gangen.

Malerier du kan bruge

Bomuldspapiret og den høje lysægthed i malingen gør, at farven i dine malerier ikke svinder væk, så du kan hænge dine værker op på væggen.

Udvikler din viden og evne

Hver måned lærer du at blande et hav af nuancer ud fra månedens fire farver, så du hele tiden lærer noget nyt.