Maj boksen

kr.339.00kr.509.00

Moderlige maj 🌎 I denne fantastiske tid på året er alt det grønne atter sprunget ud på træerne. Fuglene begynder at vække os med morgensang og vores frugter er blevet mere farverige og smagsfulde. Det er svært at tænke på noget bedre end det danske forår og moderjords kærlige hånd, som har inspireret os til denne måneds boks: den grønne maj boks.

Vi har naturligvis tilføjet et ekstra produkt, som er vores monstrøse tema værd! Nemlig en ny pensel, der er en del større end penslerne fra intro boksene. Penslen er en str. 10 round tip med fine syntetiske hår fra Stellings egen kollektion ‘Golden Brush’. Den kan holde på en stor mængde vand og maling, og vi bruger den naturligvis på forskellige måder i maj boksens fire projekter, så du kan tilføje en verden af nye effekter og teknikker til dine fremtidige malerier.

Vær opmærksom på, at du skal bruge penslerne og paletten fra intro boks 1 og 2. Men hvis du ikke ejer dem i forvejen, kan du tilkøbe dem for kun 170 kr., når du køber maj boksen. Du sparer dermed 310 kr. på produkterne, som du også skal bruge til Selvtids fremtidige månedsbokse. Mangler du kun paletten kan du tilkøbe den for 100 kr. og sparer dermed 50%.

Hvis du køber maj boksen individuelt, tilmelder du dig ikke vores abonnement. Så prisen er altså et engangsbeløb.

Farverne i boksen: Permanent red deep (371), Hooker green deep (645), Indigo (533) og Interference green (848).

OBS: Maj boksen bliver først udsendt fra d. 1. maj.

Se projekterne nedenfor.

Hvorfor skal du tilkøbe palette og pensler?

Selvtids bokse er designet som en del af et abonnement, der starter med intro boksene, hvor du får alle grundlæggende produkter med. Derfor er disse produkter ikke inkluderet i måneds boksene. 

Men – vi vil gerne gøre det så overskueligt som muligt at få malet. Derfor har vi også sat prisen på produkterne gevaldigt ned, når du køber en boks. Og efter du har købt paletten og penslerne, har du alt du skal bruge for at male med på de fremtidige bokse.

 

 

Maj boksen

Stress af med malerier af moder naturs skønne grønne motiver

Abstrakt Landskab akvarel

Forår

Et stemningsfuldt dansk landskab hvor vi bruger tre teknikker til at male abstrakte landskaber. Perfekt designet til boksens store pensel – du kommer ikke til at kunne stoppe med at male abstrakte landskaber!

Selvtid blade akvarel

Glimrende blade

Et dejligt afslappende maleri, hvor du virkelig får leget med penslens brede omfang. Samtidig øver du dig på at duppe farver og glitter ind i dine blade for at skabe et livligt og spændende spil i hvert blad.

akvarel vandmelon selvtid

Vandvittig saftig melon

Vi maler den farverige melon, og meget passende bruger vi en masse vand til det! Den abstrakte skal er perfekt til at øve våd-på-våd teknikken, bare have det sjovt og nyde at se farverne sprede sig. 

små fugle akvarelmaling selvtid

Koloni af kolibrier

I har længe efterspurgt et projekt med små fugle, så vi skal til de tropiske lande og male de søde kolibrier. Som en ekstra bonus bruger du også glimmer malingen til at skabe smukke fjer. Du kan male hver fugl i de farver, du ønsker.

God kvalitet giver bedre oplevelser

Alle produkter i Selvtid boksene er nøje udvalgt og af høj kvalitet. Vi har skruet op for kvaliteten, og skåret ned i antallet af produkter, af fire gode grunde:

Flere succesoplevelser

Du opnår bedre resultater med gode produkter, hvilket gør det sjovere at lære.

Længere levetid

Du kan bruge dine produkter i længere tid, da penslen holder formen bedre, og malingens høje pigmentering gør, at du skal bruge mindre maling ad gangen.

Malerier du kan bruge

Bomuldspapiret og den høje lysægthed i malingen gør, at farven i dine malerier ikke svinder væk, så du kan hænge dine værker op på væggen.

Udvikler din viden og evne

Hver måned lærer du at blande et hav af nuancer ud fra månedens fire farver, så du hele tiden lærer noget nyt.

Individuelle bokse

Køb enkelte bokse uden at starte et abonnement