Mageligt Måneskin

Prøv at male på sort akvarelpapir

Mageligt måneskin (enkelt projekt)

kr.145.00kr.245.00

Skru ned for farverne og op for roen med dette smukke sort/hvidt maleri, hvor du næsten kan mærke den magiske og fredfyldte stemning, blot ved at kigge på maleriet.

Projektet er virkelig en glæde at male, og en fantastisk måde at teste venskabet af med det sorte akvarelpapir. Papiret egner sig nemlig perfekt til månens rustikke overflade fyldt med krater. Du fokuserer især på at male med flere lag, for at fremhæve kraterne og skabe dybde og detaljer i den skinnende måne og det glitrende hav.

Projektet indgår også i September boksen, men fungerer perfekt som et enkelt projekt i denne boks. Maleriet egner sig både til nybegyndere og øvede.

Ligesom i alle vores andre bokse, følger alle produkter du skal bruge med – inklusivt en trykt guide og adgang til en detaljeret og hyggelig videoguide i videouniverset på Selvtid.dk. Så det eneste du skal gøre er at sætte tid af til dig selv og din kreativitet. Projektet tager omkring halvanden time og er perfekt til fordybelse og afstresning, da du gentager de samme teknikker flere gange.

Vær opmærksom på, at der ikke følger en palette med til dette projekt. Du kan dog sagtens bruge den sorte half pan direkte fra beholderen og blande den op med vand på en tallerken. Akvarelmaling er vandopløseligt og kan nemt vaskes af. Du kan også tilkøbe vores akvarelæske fra intro boks 1, som bruges til alle vores bokse og både indeholder plads til dine half pans og palette rum. Køber du akvarelæsken til dette projekt, får du den til 100 kr. og sparer 80 kr.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Hvorfor skal du tilkøbe paletten?

Alle Selvtids bokse inkluderer half pans, som kommer i individuelle pakker. Derfor indeholder den første intro boks en akvarelæske med plads til 24 half pans. Men, hvis man ønsker at male enkelte bokse eller projekter uden at starte et abonnement, skal man selvfølgelig ikke modtage en akvarelæske hver gang – også for at holde prisen nede. Vi har derfor skruet prisen i bund, så du kan købe en akvarelæske én gang, og bruge den til alle dine fremtidige projekter.

God kvalitet giver bedre oplevelser

Alle produkter i Selvtid boksene er nøje udvalgt og af høj kvalitet. Vi har skruet op for kvaliteten, og skåret ned i antallet af produkter, af fire gode grunde:

Flere succesoplevelser

Du opnår bedre resultater med gode produkter, hvilket gør det sjovere at lære.

Længere levetid

Du kan bruge dine produkter i længere tid, da penslen holder formen bedre, og malingens høje pigmentering gør, at du skal bruge mindre maling ad gangen.

Malerier du kan bruge

Bomuldspapiret og den høje lysægthed i malingen gør, at farven i dine malerier ikke svinder væk, så du kan hænge dine værker op på væggen.

Udvikler din viden og evne

Hver måned lærer du at blande et hav af nuancer ud fra månedens fire farver, så du hele tiden lærer noget nyt.

Prøv også

Akvarelmaling bonderose

En af vasens fineste kompagnoner. Endnu et enkelt projekt, som passer perfekt til dig, der gerne vil prøve akvarelmaling af eller dig, som allerede er godt i gang og ønsker at prøve et nyt projekt. 

Et af havets mange vidundere og et fantastisk væsen at male. Spækhuggerne Susan og Svend er en del af vores januar boks, men egner sig også fantastisk til et enkelt projekt! 

Sort september boksen fejre vores et års dag ved at fylde boksen med de skønneste projekter på det sorte akvarelpapir – og en ekstra sølv half pan. Det ‘Magelige måneskin’ indgår også i September boksen.