Lær at male med akvarelmaling og bliv forelsket i dit nye kreative frirum

Abonnement med intro bokse

kr.299.00 nu, og kr.299.00 hver måned

Lær at male med akvarelmaling som nybegynder med de to intro bokse, der er designet til netop dig. Så du får en sikker og god start med akvarel.

Vi anbefaler alle nybegyndere at starte deres rejse ind i akvarelmalingens fantastisk univers med vores introbokse.

Introboksene giver dig ikke bare de vigtigste materialer du skal bruge, men lærer dig også om alle de mest grundlæggende teknikker. Så du får det bedst mulige fundament for at udforske med akvarelmaling og udfolde din kreative side.

Med dette abonnement starter du med at få intro bokse i de to første måneder. Herefter går du automatisk over til at få månedens boks, som altid indeholder nye spændende projekter og materialer.

Du får også adgang til Selvtids videounivers, som vi i den grad anbefaler dig at bruge! Her er der en video til at guide dig igennem hvert projekt, give dig masser af viden og gøre det lidt sjovere at male. Videoerne er nemlig ikke kun fyldt med viden om akvarelmaling, men også hygge og fun facts om de projekter, som vi sammen maler.

Det praktiske:

Den angivet pris for abonnementet er ikke inkluderet fragt. Fragtprisen bliver bestemt ud fra din adresse og valgte leveringsmetode, men vil typisk være omkring 35 kr.

Køber du dette abonnement før d. 10 i måneden, sender vi din første boks med det samme og du vil derfor blive opkrævet beløbet med det samme. Bestiller du efter d. 10 i måneden, sender vi din første boks afsted den første hverdag i næste måned og du vil derfor blive opkrævet 0 kr. nu, og først blive trukket beløbet for abonnementet, når vi sender boksen.

Læs handelsbetingelserne her. Vigtigst af alt, skal du være opmærksom på, at du er bundet i de første tre måneder (svarende til tre bokse, hvilket inkluderer de to intro bokse). Herefter kan du opsige dit abonnement, hvis du har lyst – dog mindst fem dage før den efterfølgende måned begynder.

Hvornår betaler du og får din første boks?

Køb mellem d. 1 & d. 10

Starter du dit abonnement i de første ti dage af måneden, betaler du hele beløbet på 299 kr. med det samme. Vi sender ligeledes din første intro boks afsted med det samme, så du modtager den indenfor 2 – 4 hverdage. 

Køb mellem d. 11 & 31

Starter du efter d. 10 i måneden, trækker vi først beløbet på 299 for dit abonnement d. 1 i måneden efter, som også er der, vi sender boksen afsted. Du kan altid skrive til info@selvtid.dk, hvis du vil at starte med det samme.

Hvordan fungerer et Selvtid abonnement?

For at give dig den bedst mulige start med akvarelmaling, starter dit abonnement ud med to intro bokse de første måneder. Her vil du blive introduceret til de mest basale teknikker, farveteori og meget mere. Derudover får du i de to intro bokse alle de grundlæggende materialer du skal bruge.

Som medlem af Selvtid starter du hver måned ud med en ny boks med fire fantastisk akvarel projekter. Vi fokusere på hele tiden at give dig kreative udfordringer, smukke malerier og sjove teknikker. Efter nogle måneder vil du selv have egenskaberne til at kunne male lige hvad du har lyst til.

Derudover får du hver måned et nyt produkt som du lærer at bruge, såsom sort akvarelpapir, hvid gouache maling eller nye pensler. For at blive ved med at udvide din horisont og din samling af materialer.

Du får adgang til et videounivers, hvor du bliver guidet igennem hvert eneste projekt af Selvtids egen kunstner, Helena Christensen. Videoerne er fuld af gode råd og tips, som giver dig den bedste viden til at udvikle dine kreative evner!

Derudover har vi også et fantastisk fællesskab på Facebook, hvor du kan dele dine malerier med andre Selvtids medlemmer, søge gode råd og få inspiration fra andre akvarel-entusiater.

Med Selvtid får du hver måned alt du skal bruge til at skabe smukke malerier. Så du skal bruge mindre tid på at finde materialer og mere tid på at bruge dem. Alle materialerne er af høj kvalitet, for at sikre den bedste oplevelse for dig.

Du skal dog være opmærksom på, at der er en del grundlæggende materialer du modtager i vores intro bokse. Vælger du at starte et abonnement uden intro boksene, skal du derfor tilkøbe de grundlæggende materialer du mangler. Du kan se et overblik over materialerne her.

I sidste ende er Selvtid dit kreative frirum. Derfor betyder dine ønsker og holdninger rigtig meget for os. Du kan være med til at afgøre indholdet af fremtidige bokse, ved at melde dig ind i vores lukket Facebook fællesskab. Her kan du udover at søge viden og dele din interesse med andre akvarelentusiaster, også deltage i afstemninger og komme med forslag til fremtidige projekter.

Du behøver ingen tidligere erfaring med maling eller tegning – kun lysten til at lære og udfolde din kreativitet. Derudover tager hvert projekt mellem 30 minutter og (maks) 2 timer. Så du skal ligesom med enhver anden hobby kunne sætte lidt af din aften af til dig selv og din kreativitet en gang om ugen.

Husk ikke at lade dig skræmme væk af din tvivl på egne evner! 

Alle kan lære at male. Punktum. Og hvis et projekt ser lidt for udfordrende ud, er det ofte fordi vi giver en tegneskitse med i boksen, som du kan male ud fra. Vi siger bestemt ikke, at du ikke kommer til at blive udfordret. Og selvfølgelig er alle malerier ikke et mesterværk. Men vi er sikre på, at du kommer til at blive overrasket over, hvor meget du kan lære, og hvor smukke malerier du selv kan skabe.

Når du starter dit abonnement hos Selvtid, er du bundet i de første tre måneder. Herefter kan du til enhver tid opsige dit abonnement uden grund. Dette kan du selv gøre på din medlemsside, eller ved at sende en mail til info@selvtid.dk. Det skal dog ske mindst fem dage før næste betaling, så vi sikre os, at du ikke får sendt næste boks.

God start på måneden

Vi udsender månedens boks den første hverdag i måneden. Herefter er den hos dig indenfor 2-4 hverdage.

Første boks?

Bestiller du før d. 10., sender vi boksen afsted med det samme. Ellers sendes din boks ud den første hverdag i næste måned.

Ekstra materialer

Andre køb på siden bliver sendt ud den første hverdag efter bestillingen med din valgte leverandør.

God kvalitet giver bedre oplevelser

Alle produkter i Selvtid boksene er nøje udvalgt og af høj kvalitet. Vi har skruet op for kvaliteten, og skåret ned i antallet af produkter, af fire gode grunde:

Flere succesoplevelser

Du opnår bedre resultater med gode produkter, hvilket gør det sjovere at lære.

Længere levetid

Du kan bruge dine produkter i længere tid, da penslen holder formen bedre, og malingens høje pigmentering gør, at du skal bruge mindre maling ad gangen.

Malerier du kan bruge

Bomuldspapiret og den høje lysægthed i malingen gør, at farven i dine malerier ikke svinder væk, så du kan hænge dine værker op på væggen.

Udvikler din viden og evne

Hver måned lærer du at blande et hav af nuancer ud fra månedens fire farver, så du hele tiden lærer noget nyt.

Første intro boks

Den perfekte start på din kreative rejse

Farvehjul

Rundt om farver

Vi maler et farvehjul og lærer om gode farvekombinationer og hvordan de forskellige farver kan påvirke hinanden. Du lærer om basal farveteori, hvordan du kombinerer farver og skaber harmoni i dit billeder. 

Mal grene og blade

Tree shades of green

Bokens anden projekt er et to-i-et-projekt, hvor du lærer at male forskellige blade på grene. Projektet er skabt for at gøre dig bedre venner med dine pensler, med øvelse i at skabe forskellige former.

Lær at male blomster akvarelmaling

Blomsterriget

Fordyb dig i smukke blomster og gentagende mønstre, og øv dig i at lave cirkulære bevægelser og blomsterblade. Du kan sammesætte blomster med bladene fra det tidligere projekt og skabe smukke buketter. 

Mal citroner og Citrus skiver

Citrus skiver

Boksens sidste og mest ambitiøse projekt er et flot maleri af forskellige citrus skiver. Du lærer både at skabe nuancer i dine objekter og aktivt bruge det hvide papir til at skabe detaljer – også kaldt for en negativ malerteknik.

Anden intro boks

Få styr på teknikkerne og overrask dig selv

teknikker til akvarelmaling

Et univers af teknikker

Projektet lærer dig om alle de mest brugte teknikker indenfor akvarelmaling. Vi maler de 8 planeter i solsystemet, og bruger forskellige metoder og tricks til hver planet.

Alt du skal bruge til akvarelmaling

Monokromatiske linjer

Et sjovt lille projekt, hvor du skaber forme med washi tape og lærer at danne forskellige toner med den samme farve. Du får fuld kreativ frihed til at lege med projektets muligheder!

Lær at male landskaber

Vidunderlige landskaber

En blød introduktion til landskaber, som du i fremtiden vil male mange af med Selvtid. Du lærer bl.a. at skabe dybde i landskaberne,  male skyer og give dig i kast med at male store overflader.

intro kursus akvarelmaling

Tukanen Torben

Du slutter af med at male dit måske første dyr – tukanen Torben! Projektet kommer med et omrids, så du kan fokusere på at male alle de smukke detaljer og bringe Torben til live med din pensel.

Skønne overskuelige projekter
Skønne overskuelige projekter@Linda
Læs mere
Skønne overskuelige projekter, med god vejledning så man ender med totalt opturs-følelse over malerierne. Materialerne er virkelig lækre og konceptet er gennemført ud i detaljen. Jeg har kun positive kommentarer at knytte om alt fra boksens indhold, videovejledningerne og den tilknyttede facebook gruppe :).
Sublim kundeservice og produkt!
Sublim kundeservice og produkt!@BoletteSinnet
Læs mere
Det bedste abonnement jeg har tegnet til dato! Jeg får prioriteret tid til mig selv og udforsket min kreativitet på en helt igennem meditativ måde med brug af de grundige og letforståelige videoer. Og så er der en helt igennem fantastisk kundeservice med smil på læben og oprigtig interesse for kunderne. Bliv endelig ved sådan.
Hej Selvtid
Hej Selvtid@Henrik
Læs mere
Hej Selvtid Jeg modtog en boks fra jer i sidste weekend, og har allerede brugt mange gode timer med jeres vare. Dejligt at kunne fordybe sig i nogle fantastiske kreative projekter. Det bliver ikke sidste gang at jeg bestiller materialer fra jer! /Henrik
Terapi for sjælen
Terapi for sjælen@LindaG
Læs mere
Fik hurtigt malet mig igennem 1. introboks, super letforståelige videoer, overkommelige projekter, samt motivation for at fortsætte på egen hånd ud i akvarellens glæder. Selvtid kan stærkt anbefales, hvis du ønsker at gøre noget godt og kreativt for dig selv. Ren terapi for sjælen. Der er altid hurtig og super venlig service, hvis man har spørgsmål eller forslag.
En super god måde at lære akvarelmaling
En super god måde at lære akvarelmaling@Anette
Læs mere
Har købt måneds abb. hos Selvtid. Super fint koncept. Rigtig gode produkter og videoer som hjælper en med teknikkerne. Jeg er stor fan :) Har også købt ekstra produkter i webshoppen og det har også fungeret perfekt.
SKØNT!
SKØNT!@Christine
Læs mere
Super hurtig levering, gode produkter i boksen og er allerede hooked på min nye hobby. Glæder mig så meget til næste måned 😩😍
God start! Dejligt man kan pause videoerne!
God start! Dejligt man kan pause videoerne!@Luna
Læs mere
Jeg har kun modtaget en boks so far, men er ret så vild med at male allerede! 😍 Troede jeg ville være et kaos, men det er lettere end jeg havde regnet med, selvom jeg ofte skal pause videoerne, for at øve mig lidt ekstra på det ekstra papir.
Tidligere
Næste