Juni boksen

kr.339.00kr.509.00

Jetsetter juni ✈ I denne farverige og sommerlige boks, skal vi intet mindre end ud og rejse! Vi skal selvfølgelig en tur rundt til fire velkendte rejsedestinationer, der på hver sin måde har været inspirationskilde til et projekt i juni boksen. Med stor hjælp fra jer, har vi fundet fire motiver, som på den ene eller anden måde minder os (og jer) om de varme sommermåneder, som kan byde på alt fra parfumerede vilde lavendelmarker til flamenco dansens glæde i spanien og ikke mindst velkendte arkitektoniske gader og bygninger i kraftige farver.

Som kronen på værket er månedens ekstra produkt fem akvarelpostkort fra Rembrandt i 300 g. og med 25 % bomuld. Kvaliteten er altså i top, så I virkelig kan udfolde jer og skabe smukke resultater med teknikkerne fra de fire projekter, og sende kærlige personlige postkort fra jeres egne sommerferier.

Vær opmærksom på, at du skal bruge penslerne og paletten fra intro boks 1 og 2. Men hvis du ikke ejer dem i forvejen, kan du tilkøbe dem for kun 170 kr., når du køber juni boksen. Du sparer dermed 310 kr. på produkterne, som du også skal bruge til Selvtids fremtidige månedsbokse. Mangler du kun paletten kan du tilkøbe den for 100 kr. og sparer dermed 50%.

Hvis du køber juni boksen individuelt, tilmelder du dig ikke vores abonnement. Så prisen er altså et engangsbeløb.

Farverne i boksen: Permanent blue violet (568), Turquoise blue (522), Permanent green (662) og Madder lake deep (331).

OBS: Juni boksen bliver først sendt ud fra d. 1. juni.

Se projekterne nedenfor.

Hvorfor skal du tilkøbe palette og pensler?

Selvtids bokse er designet som en del af et abonnement, der starter med intro boksene, hvor du får alle grundlæggende produkter med. Derfor er disse produkter ikke inkluderet i måneds boksene. 

Men – vi vil gerne gøre det så overskueligt som muligt at få malet. Derfor har vi også sat prisen på produkterne gevaldigt ned, når du køber en boks. Og efter du har købt paletten og penslerne, har du alt du skal bruge for at male med på de fremtidige bokse.

 

 

Juni boksen

Tag med os på sommerferie til sydens fantastiske omgivelser

trin for trin blomster akvarel

Provence, Frankrig

Vi starter rejsen i Frankrig, hvor vi maler de klassiske parfumerede lavendler, som pryder flere af markerne i Provence. Vi leger bl.a. med sammenkoblingen af en sjov abstrakt baggrund og fine løse bevægelser forrest.  

Italiensk port akvarelmaling

Toscana, Italien

Vi skal op i højderne i en gammel bjergby i Toscana regionen, hvor vi maler en ældet trædør med abstrakte bougainvillea på væggen. Projektet er helt igennem sjovt at male med de mange forskellige teksturer.

flamenco danser akvarel

Andalusien, Spanien

Man kan næsten høre det dramatiske tramp i jorden, når man kigger på maleriet. Vi maler en traditionel smuk flamencodanser med realistiske detaljer, en skørt med livlige frynser  og en dejlig subtil baggrund.

santorini grækenland akvarel

Santorini, Grækenland

Vi slutter i den ikoniske vulkanby med det smukke hvide/turkise kapel. I det her projekt øver du dig virkelig på de helt små nuanceskift, og vi beskæftiger os med skygger skabt både med ændringer i temperaturen og farvestyrken.

God kvalitet giver bedre oplevelser

Alle produkter i Selvtid boksene er nøje udvalgt og af høj kvalitet. Vi har skruet op for kvaliteten, og skåret ned i antallet af produkter, af fire gode grunde:

Flere succesoplevelser

Du opnår bedre resultater med gode produkter, hvilket gør det sjovere at lære.

Længere levetid

Du kan bruge dine produkter i længere tid, da penslen holder formen bedre, og malingens høje pigmentering gør, at du skal bruge mindre maling ad gangen.

Malerier du kan bruge

Bomuldspapiret og den høje lysægthed i malingen gør, at farven i dine malerier ikke svinder væk, så du kan hænge dine værker op på væggen.

Udvikler din viden og evne

Hver måned lærer du at blande et hav af nuancer ud fra månedens fire farver, så du hele tiden lærer noget nyt.

Individuelle bokse

Køb enkelte bokse uden at starte et abonnement