Juli boksen

kr.339.00kr.509.00

Undervands juli 🌊 Vi er nået til Danmarks (i gennemsnittet) varmeste måned, så derfor dykker vi naturligvis ned i det fortryllende undervands univers og køler af 🐠

Boksens tema kommer ikke kun til udtryk i de fire projekters magiske motiver. Du vil nemlig helt sikkert også kunne mærke havets lethed og legesyge stemning, når du maler dem. Projekterne byder denne måned på de skønneste sommerlige pangfarver og stilheden fra havets bund. Vi starter med en grundig og ikke mindst smuk gennemgang af farvelære og kendskab til din pensel. Dernæst tager vi et dyk ned til havets perler, der både byder på et “vandskab” og detaljerede muslinger. Sidst, men ikke mindst maler vi havets muligvis ældste og bedste ven, den fantastiske havskildpadde. 

I sommerens ånd, har vi tilføjet et ekstra produkt, som egner sig helt perfekt til at nyde din akvarelmaling i anderledes omgivelser. I juli boksen er en rejsepensel med vandtank, der i sin enkelthed betyder, at du ikke behøver vandglas for at kunne male. Du fylder blot din pensel med vand, og så kan du nemt male fra stranden eller tage din akvarelmaling med på din ferie. 

Vær opmærksom på, at du skal bruge penslerne og paletten fra intro boks 1 og 2. Men hvis du ikke ejer dem i forvejen, kan du tilkøbe dem for kun 170 kr., når du køber juli boksen. Du sparer dermed 310 kr. på produkterne, som du også skal bruge til Selvtids fremtidige månedsbokse. Mangler du kun paletten kan du tilkøbe den for 100 kr. og sparer dermed 50%.

Hvis du køber juli boksen individuelt, tilmelder du dig ikke vores abonnement. Så prisen er altså et engangsbeløb.

Farverne i boksen: Rose (357), Pyrrole orange (278), Phatlo Blue (570) og Olive green (620)

OBS: Juli boksen bliver først sendt ud fra d. 1. juli.

Se projekterne nedenfor.

Hvorfor skal du tilkøbe palette og pensler?

Selvtids bokse er designet som en del af et abonnement, der starter med intro boksene, hvor du får alle grundlæggende produkter med. Derfor er disse produkter ikke inkluderet i måneds boksene. 

Men – vi vil gerne gøre det så overskueligt som muligt at få malet. Derfor har vi også sat prisen på produkterne gevaldigt ned, når du køber en boks. Og efter du har købt paletten og penslerne, har du alt du skal bruge for at male med på de fremtidige bokse.

 

 

Juli boksen

Træk vejret ind og dyk ned i havets fascinerende univers

farvelinjer selvtid lærestreger

Farverige lærestreger

Du starter med at øve dig på to helt fundamentale elementer i akvarelmaling – penselbevægelsen og farverne. Du lærer bl.a. mere om de subtile farveskift og træner din evne til at male lige streger.

Lær at male koraller med akvarelmaling

Koralrevet

Selvfølgelig skal vi male et ‘vandskab’! Hyg dig med det idylliske koralrev, hvor du skaber en anderledes horisontlinje, og lærer at bruge meget pigmenteret maling til at male de mange farverige koraller.

muslinger akvarelmaling

Maleriske muslinger

Vi bliver på havets bund og maler tre farverige muslinger. Projektet har fokus på skygge teknikker samt et tvist af sjove måder, hvorpå du kan bruge (og lære at elske) de mere hårde overgange, som akvarelmaling også kan.

havskildpadde akvarel maling

Skildpadden Saun Pad

Sean Pad er den nyeste tilføjelse til Selvtids dyrefamilie – og sikke en tilføjelse han er! Havskildpadden er et glæde at male med de mange afslappende detaljer. Glæd dig især til skjoldet, hvor vi bruger nogle sjove teknikker.

God kvalitet giver bedre oplevelser

Alle produkter i Selvtid boksene er nøje udvalgt og af høj kvalitet. Vi har skruet op for kvaliteten, og skåret ned i antallet af produkter, af fire gode grunde:

Flere succesoplevelser

Du opnår bedre resultater med gode produkter, hvilket gør det sjovere at lære.

Længere levetid

Du kan bruge dine produkter i længere tid, da penslen holder formen bedre, og malingens høje pigmentering gør, at du skal bruge mindre maling ad gangen.

Malerier du kan bruge

Bomuldspapiret og den høje lysægthed i malingen gør, at farven i dine malerier ikke svinder væk, så du kan hænge dine værker op på væggen.

Udvikler din viden og evne

Hver måned lærer du at blande et hav af nuancer ud fra månedens fire farver, så du hele tiden lærer noget nyt.

Individuelle bokse

Køb enkelte bokse uden at starte et abonnement