Julekort boksen

kr.275.00

Det er endnu engang (endelig ;-)🎄) blevet tid til at skrue op for hyggen og ned for tempoet. Igen i år har vi udviklet en boks, som kan hjælpe dig med netop det og som stjernen på træet eller sovsen på kartoflerne, får du også de fineste og personlige julekort, som du kan pynte dit hjem med eller give til dem du har kært ❤

Julekort boksen indeholder alt du skal bruge samt trykte guides, du kan følge trin for trin. Du får ligeledes adgang til vores videounivers, hvor du kan finde detaljerede videoguides af alle de forskellige julekort. Vi har drysset en masse julestemning over boksen, så du kan blive indendørs og skabe dejlige kreative minder. Projekterne er velkendte julemotiver, der males med sjove og lærerige akvarelteknikker!

OBS: Julekort boksen er en individuel boks. Hvis du køber denne boks, tilmelder du dig ikke vores abonnement. Så prisen er altså et engangsbeløb.

På lager

Julekort boksen

Kom i julestemning og sæt et personligt præg på årets julegaver og middage

Få alt du skal bruge til at male julekortene

Mal selv julekort akvarelmaling

Juletræet med sin pynt

Du starter boksen ud med et simpelt klassisk juletræ dekoreret med en smuk guld kæde. Mal det perfekte uperfekte juletræ og husk at stole på processen mens du maler!

hjemmelavet julekort maling

Glædelige kugler

Lær at male realistiske runde objekter med highlights i de smukke julekugler. Du kan tilpasse projektet og male dine favorit julekugler med smukke glimmer detaljer og unikke mønstre.

Julekort akvarelmaling ide

Blinkende hilsen

Sig det med en lyskæde ;-) Et dejligt meditativt projekt, hvor du gentager den samme teknik flere gange, for at skabe de lysende små lamper på din glædelige julekæde. 

Mal dine egne julekort

Spiselige stokke

Endnu en klassiker på juletræet! I dette projekt lærer du blandt andet at male hvide områder – uden en hvid farve. Og ingen ekstra boks, uden den fantastiske og sjove splatter teknik til baggrunden.

akvarel julekort

Hyggeligt julemønster

Skru op for julemusikken og roen med dette simple julemønster, der minder om personligt gavepapir. Du kan male så mange ‘glimmerbånd’, du ønsker, eller tilføje farver til den ene side af kortet.

Mal selv julekort

En stjernefyldt aften

Slut din kreative juleudvikling af med det kølige stjernefyldte landskaber. Julen er tiden for genforeninger, så med kortet får du et dejligt gensyn med de unikke birketræer, med det farverige skær og flotte overgange.

Individuelle bokse

Køb enkelte bokse uden at starte et abonnement