Januar boksen

kr.339.00kr.509.00

Januar boksen er inspireret af Grønlands smukke omgivelser og et hav af smukke klare farver! Januar måned byder ofte på kolde og grå dage – derfor fandt vi det passende, at finde lige præcis den type akvarelmaling frem, som giver de mest mættede og stærke farver, så måneden ikke bliver helt så kedelig, som den måske plejer. Du får derfor mulighed for at prøve den flydende akvarelmaling af! Boksen er perfekt til dig, som enten allerede har været igennem vores to introbokse, eller til dig som er kreativ og gerne vil prøve nogle nye projekter.

Vær opmærksom på, at du skal bruge penslerne fra intro boks 1 og 2. Men hvis du ikke ejer dem i forvejen, kan du tilkøbe dem for kun 100 kr., når du køber december boksen. Da du også får en sort half pan (akvarelmaling i fast form) med i denne boks, kan du også vælge at tilkøbe paletten fra intro boks 1, som er den perfekte akvarelæske til at opbevare sine half pans. Køber du alle ekstra materialer, sparer du 310 kr. på produkterne, som du også skal bruge til Selvtids fremtidige månedsbokse.

Hvis du køber januar boksen individuelt, tilmelder du dig ikke vores abonnement. Så prisen er altså et engangsbeløb.

Farverne i boksen: Ivory black (701) half pan, Flydende fra Ecoline: Lemon yellow, Green, Vermillion red, Ultra Marine

Se projekterne i januar boksen nedenfor.

Hvorfor skal du tilkøbe palette og pensler?

Selvtids bokse er designet som en del af et abonnement, der starter med intro boksene, hvor du får alle grundlæggende produkter med. Derfor er disse produkter ikke inkluderet i måneds boksene. 

Men – vi vil gerne gøre det så overskueligt som muligt at få malet. Derfor har vi også sat prisen på produkterne gevaldigt ned, når du køber en boks. Og efter du har købt paletten og penslerne, har du alt du skal bruge for at male med på de fremtidige bokse.

 

 

Januar boksen

Et hav af kraftige farver møder Grønland

kortbaggrunde med vandmaling

En eksplosion af farver

Vi maler fire små baggrunde, som er optimale at bruge til flotte fødselsdagskort. Projektet er også en perfekt introduktion til din nye maling!

Nordlys projekt selvtid

Åndeligt nordlys

Boksens Grønlandstema blev hovedsageligt valgt, som undskyldning for at male et smukt nordlys. Projektet er i A5 størrelse, så du kan male det flere gange, når du først har lært teknikken.

Mal spækhugger selvtid

Spækhuggerne Susan & Svend

Et af havets mange vidundere, og det er et fantastisk væsen at male. Du får øvet dig på at male flere lag og holde lys og skygger i mente. 

mal hus med akvarelmaling trin for trin

Huset på Grønland

Forestil dig en frisk sommerdag omringet af Grønlands ikoniske huse. Projektet er fyldt med detaljer, som du kan fordybe dig i, hvilket gør det til et perfekt projekt, når du har god tid til at komme ned i gear.

God kvalitet giver bedre oplevelser

Alle produkter i Selvtid boksene er nøje udvalgt og af høj kvalitet. Vi har skruet op for kvaliteten, og skåret ned i antallet af produkter, af fire gode grunde:

Flere succesoplevelser

Du opnår bedre resultater med gode produkter, hvilket gør det sjovere at lære.

Længere levetid

Du kan bruge dine produkter i længere tid, da penslen holder formen bedre, og malingens høje pigmentering gør, at du skal bruge mindre maling ad gangen.

Malerier du kan bruge

Bomuldspapiret og den høje lysægthed i malingen gør, at farven i dine malerier ikke svinder væk, så du kan hænge dine værker op på væggen.

Udvikler din viden og evne

Hver måned lærer du at blande et hav af nuancer ud fra månedens fire farver, så du hele tiden lærer noget nyt.