Intro boks 1

kr.339.00

Intro boks 1 er perfekt til dig, som gerne vil lære at male med akvarelmaling, men ikke har kunne overskue at komme i gang. Boksen er designet til nybegyndere og lærer dig alt fra hvordan du bruger din maling, blander dig til forskellige farver og bliver bedste venner med din pensel.

Samtidig får du de mest basale produkter til akvarelmaling, så du nemt kan tilkøbe andre af Selvtids måneds bokse, hvis du vil prøve kræfter af med andre projekter.

Husk, at du også kan starte et Selvtid abonnement med intro boksene, hvor boksene koster 299 kr. om måneden.

Farverne i boksen: Permanent lemon yellow (254), Quinacridone rose (366), Phthalo blue (570) og Sap green (623).

Første intro boks

Lær at male med akvarel - Den perfekte start på din kreative rejse

Farvehjul

Rundt om farver

Vi maler et farvehjul og lærer om gode farvekombinationer og hvordan de forskellige farver kan påvirke hinanden. Du lærer om basal farveteori, hvordan du kombinerer farver og skaber harmoni i dine billeder. 

Mal grene og blade

Tree shades of green

Boksens andet projekt er et to-i-et-projekt, hvor du lærer at male forskellige blade på grene. Projektet er skabt for at gøre dig bedre venner med dine pensler, med øvelse i at skabe forskellige former.

Lær at male blomster akvarelmaling

Blomsterriget

Fordyb dig i smukke blomster og gentagende mønstre, og øv dig i at lave cirkulære bevægelser og blomsterblade. Du kan sammesætte blomster med bladene fra det tidligere projekt og skabe smukke buketter. 

Mal citroner og Citrus skiver

Citrus skiver

Boksens sidste og mest ambitiøse projekt er et flot maleri af forskellige citrus skiver. Du lærer både at skabe nuancer i dine objekter, og aktivt bruge det hvide papir til at skabe detaljer – også kaldt en negativ malerteknik.

God kvalitet giver bedre oplevelser

Alle produkter i Selvtid boksene er nøje udvalgt og af høj kvalitet. Vi har skruet op for kvaliteten, og skåret ned i antallet af produkter, af fire gode grunde:

Flere succesoplevelser

Du opnår bedre resultater med gode produkter, hvilket gør det sjovere at lære.

Længere levetid

Du kan bruge dine produkter i længere tid, da penslen holder formen bedre, og malingens høje pigmentering gør, at du skal bruge mindre maling ad gangen.

Malerier du kan bruge

Bomuldspapiret og den høje lysægthed i malingen gør, at farven i dine malerier ikke svinder væk, så du kan hænge dine værker op på væggen.

Udvikler din viden og evne

Hver måned lærer du at blande et hav af nuancer ud fra månedens fire farver, så du hele tiden lærer noget nyt.

Individuelle bokse

Køb enkelte bokse uden at starte et abonnement