Den perfekte gave til den, som har alt

Giv som gave

kr.339.00kr.598.00

Intro bokse fra Selvtid er den perfekte gave til den kreative person!

Når du giver en eller to bokse i gave, er det altid vores intro bokse du vil modtage. Gaven passer derfor perfekt til en nybegynder, da gavemodtageren får alle de basale materialer og viden, de skal bruge til at komme igang med at male med akvarelmaling.

Du betaler for gaven med det samme, hvorefter du ikke vil blive trukket flere penge. Prisen er ikke inkluderet fragt. Vi sender ligeledes gaven hjem til dig med det samme, så hvis du giver to intro bokse, kan du give dem samlet.

Der er mange som spørger os, hvor gammel man skal være, for at få glæde af intro boksene – og det kommer meget an på hvor kreativ man er! Boksene er designet til nybegyndere, og de tilhørende videoguides er meget detaljeret, så de fleste kreative sjæle med en god koncentrationsevne kan være med.

Hvordan fungerer det i praksis?

Du bestemmer selv hvor boksene skal sendes til og kan vælge mellem hjemmelevering eller til en pakkeshop. Ønsker du boksene skal sendes hjem til gavemodtageren, skal du blot krydse “Send til anden adresse?” af og skrive deres oplysninger. 

Du vil modtage de to bokse indenfor 3-5 hverdage efter din ordre er lagt. Vi sender dem begge på en gang, så du selv kan bestemmer, hvornår du vil give dem. 

Når du køber vores bokse som en gave, vil du automatisk modtage en mail med log-ind oplysninger til vores hjemmeside, hvor vores videoguides ligger. Log-ind oplysningerne er blevet oprettet ud fra de oplysninger du opgav ved bestilling, men dem kan du nemt rette så de passer til gavemodtagerens oplysninger. Du skal blot logge ind, trykke på “profil” og så kan du rette både navn, e-mailadresse og adgangskode. 

Hvis du har spørgsmål til din ordre eller brug for hjælp til at rette log-ind oplysningerne, kan du altid skrive til os på Info@selvtid.dk

Nedenfor finder du en detaljeret beskrivelse af, hvilke projekter og materialer de to intro bokse indeholder. Men kort sagt indeholder intro boksene alle de basale redskaber, som man skal bruge for at starte med akvarelmaling.

Første intro boks

Den perfekte start på din kreative rejse

Farvehjul

Rundt om farver

Vi maler et farvehjul og lærer om gode farvekombinationer og hvordan de forskellige farver kan påvirke hinanden. Du lærer om basal farveteori, hvordan du kombinerer farver og skaber harmoni i dit billeder. 

Mal grene og blade

Tree shades of green

Bokens anden projekt er et to-i-et-projekt, hvor du lærer at male forskellige blade på grene. Projektet er skabt for at gøre dig bedre venner med dine pensler, med øvelse i at skabe forskellige former.

Lær at male blomster

Blomsterriget

Fordyb dig i smukke blomster og gentagende mønstre, og øv dig i at lave cirkulære bevægelser og blomsterblade. Du kan sammesætte blomster med bladene fra det tidligere projekt og skabe smukke buketter. 

Mal citroner og Citrus skiver

Citrus skiver

Boksens sidste og mest ambitiøse projekt er et flot maleri med forskellige citrus skiver. Du lærer både at skabe nuancer i dine objekter og aktivt at bruge det hvide papir til at skabe detaljer – også kaldt for en negativ malerteknik.

Anden intro boks

Få styr på teknikkerne og overrask dig selv

teknikker til akvarelmaling

Et univers af teknikker

Projektet lærer dig om alle de mest brugte teknikker indenfor akvarelmaling. Vi maler de 8 planeter i solsystemet, og bruger forskellige metoder og tricks til hver planet.

Alt du skal bruge til akvarelmaling

Monokromatiske linjer

Et sjovt lille projekt, hvor du skaber forme med washi tape og lærer at danne forskellige toner med den samme farve. Du får fuld kreativ frihed til at lege med projektets muligheder!

Lær at male landskaber

Vidunderlige landskaber

En blød introduktion til landskaber, som du i fremtiden vil male mange af med Selvtid. Du lærer bl.a. at skabe dybde i landskaberne,  male skyer og give dig i kast med at male store overflader.

intro kursus akvarelmaling

Tukanen Torben

Du slutter af med at male dit måske første dyr – tukanen Torben! Projektet kommer med et omrids, så du kan fokusere på at male alle de smukke detaljer og bringe Torben til live med din pensel.

Flere spørgsmål? Så skriv endelig til os og spørg!

    Relateret produkter