Februar boksen

kr.339.00kr.509.00

Med inspiration fra den store kærlighedsdag midt i februar, har vi fyldt månedens boks med en stor omgang selvkærlighed. Vi har valgt fine douchede farver, så vi kan komme ned i et roligt gear og male de yndige motiver. Mal en blomst til dig selv med den smukke bonderose, og bogmærker du kan forære til nogle du holder af, eller til når du i ægte Selvtid stil, sætter tid af til dig selv med en god bog. Sidst, men ikke mindst – skal dine pensler naturligvis også forkæles! Månedens ekstra produkt er derfor den lækre penselsæbe fra Da Vinci, som er fremstillet af olivenolie, dufter skønt af citrus og er fantastisk plejende for din pensel – og dine hænder!

Vær opmærksom på, at du skal bruge penslerne og paletten fra intro boks 1 og 2. Men hvis du ikke ejer dem i forvejen, kan du tilkøbe dem for kun 170 kr., når du køber februar boksen. Du sparer dermed 310 kr. på produkterne, som du også skal bruge til Selvtids fremtidige månedsbokse. Mangler du kun paletten kan du tilkøbe den for 100 kr. og sparer dermed 50%.

Hvis du køber februar boksen individuelt, tilmelder du dig ikke vores abonnement. Så prisen er altså et engangsbeløb.

Farverne i boksen: Hooker green light (644), Dusk violet (560), Quinacridone rose (366) og Turquoise green (661).

Se projekterne nedenfor.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Hvorfor skal du tilkøbe palette og pensler?

Selvtids bokse er designet som en del af et abonnement, der starter med intro boksene, hvor du får alle grundlæggende produkter med. Derfor er disse produkter ikke inkluderet i måneds boksene. 

Men – vi vil gerne gøre det så overskueligt som muligt at få malet. Derfor har vi også sat prisen på produkterne gevaldigt ned, når du køber en boks. Og efter du har købt paletten og penslerne, har du alt du skal bruge for at male med på de fremtidige bokse.

 

 

Februar boksen

Fyld din måned med kreativitet og en dosis selvkærlighed

Lær at male med frugt

Realistiske druer

I dette vinunderlige ( ;-) ) projekt øver vi os i at male realistiske objekter ud fra et billede. Derfor får du også et referencebillede af vindruerne, som du kan bruge til at studere skygger og lyspunkter.

bogmærker akvarelmaling

Stemnings bogmærker

Vi bruger alle månedens farver til at skabe fire vidt forskellige bogmærker med hvert sit udtryk og stemningshimler. Det 4-i-1 projekt, lærer dig forskellige simple teknikker til at male både skyer og træer.

Mal sommerfugle med akvarelmaling

Svævende Sommerfugle

Tre smukke sommerfugle, der hver især er malet med våd-på-våd teknikken. Det er et hyggeligt projekt, hvor du kan nyde at se, hvordan malingen spreder sig på dit papir.

Lær at male en bonderose pæoner akvarelmaling

Pæ(o)n bonderose

Efter ønske fra jer skal vi male en af vasens fineste kompagnoner. Du får øvet dig på at skabe dybde i dit maleri med skygger og lag-på-lag teknikken, og så er maleriet også perfekt til at hænge på væggen.

God kvalitet giver bedre oplevelser

Alle produkter i Selvtid boksene er nøje udvalgt og af høj kvalitet. Vi har skruet op for kvaliteten, og skåret ned i antallet af produkter, af fire gode grunde:

Flere succesoplevelser

Du opnår bedre resultater med gode produkter, hvilket gør det sjovere at lære.

Længere levetid

Du kan bruge dine produkter i længere tid, da penslen holder formen bedre, og malingens høje pigmentering gør, at du skal bruge mindre maling ad gangen.

Malerier du kan bruge

Bomuldspapiret og den høje lysægthed i malingen gør, at farven i dine malerier ikke svinder væk, så du kan hænge dine værker op på væggen.

Udvikler din viden og evne

Hver måned lærer du at blande et hav af nuancer ud fra månedens fire farver, så du hele tiden lærer noget nyt.