Fælles male boks, Mariehønen Mette

kr.250.00kr.700.00

Male boksen er til jer, der elsker at være kreative sammen. Vi har designet boksen til en helt magisk aften, hvor der både er plads til gode snakke, masser af grin og ikke mindst kreative udfoldelser med akvarelmaling. Boksen er ligeledes designet således, at I kan vælge, hvor mange I er (2-10 personer), og så sørger vi for, at I har alt, hvad I skal bruge. I vil alle modtage en pensel, palet, omrids og grafitpapir, en trykt guide og både et akvarelpapir til at øve og teste farver samt et akvarelpapir i 50 % bomuld til jeres maleri. Derudover er der rigeligt maling og washi tape til deling. Som altid kan i logge ind på vores hjemmeside og se en videoguide, der er delt op i simple afsnit, så I kan male i jeres tempo med plads til hygge samtidig. Projektet er designet til, at alle kan være med! Vi arbejder med simple teknikker og et enkelt motiv, så selv om du er nybegynder eller har arbejdet med akvarelmaling før, kan du formentlig lære noget nyt, mens du nyder et skønt fællesskab.

I dette projekt lærer I at bruge våd-på-våd teknikken til at skabe dybde i jeres dyr og lave fine detaljer af lysskær. Derudover er der rigeligt plads til fordybelse, når vi arbejder med spidsen af penslen til de små fine detaljer, der er med til at fuldende maleriet. Sidst, men ikke mindst lærer I at skabe naturlige overgange med akvarelmalingen, så I får den fulde fornøjelse af det fantastiske medie.

OBS! Boksen sendes først ud fra tirsdag d. 24/5 2022.

Hvordan gør I?

Den simpleste måde at skabe kreative minder sammen

Bestil den fælles male boks med det projekt, I har lyst til at male og vælg antal ud fra, hvor mange I er, der skal male sammen. 

Find en dag, hvor I alle har tid og sæt hak i kalenderen (helt klart det sværeste step) ;-) Sæt rigeligt tid af, tiden kommer til at flyve.

Mød op på den aftalte dag og hyg jer! Mere skal der ikke til, men husk at nyd hinandens selskab mens i deler kreativitetens glæder.

Overblik over fælles male bokse

Kreativ venindeaften

Strålende solsikke

I lærer hvordan man nemt kan skabe et livligt enkel motiv ved løbende af skifte og lege med farvenuancerne. Derudover arbejder vi med simple blad-teknikker, som er en fornøjelse at male! 

Mariehønen Mette

I dette projekt bruger vi våd-på-våd teknikken til at give jeres dyr dybde og lave fine detaljer af lysskær. Vi skaber smukke overgange, så I får den fulde fornøjelse af det fantastiske medie.

Individuelle bokse

Hvis du gerne vil have mere Selvtid kan du også købe individuelle måneds bokse.