Digitalboks: september

kr.125.00

Sort september 🖤 Når vi rammer september, er det et år siden, at vi lancerede vores alle sammens kreative frirum og fandt en glæde i at male sammen. Det vil vi gerne fejre med manér, så derfor skulle september boksen være noget ud over det sædvanlige.  Fælles for projekterne er uden tvivl den måde vi har nærstuderet detaljer, farver og linjer i motiverne – som også er noget af det, der er mest fantastisk ved at male med akvarel. Pludselig lægger du mærke til lige præcis det ekstra strå, lille lysglimt eller en farve, du næsten havde glemt eksisterede, men nu er din yndlingsfarve. Derfor er vi gået i dybden med detaljerne, som i hvert sit projekt males på en helt unik måde.

Denne digitale løsning er fuld af mange timers kreativ hygge, som udelukkende består af adgang til vores videoguides fra September boksen. Alle projekterne kan male på hvidt akvarelpapir med vilkårlige farver – men du får klart mest ud af boksens unikke projekter på sort akvarelpapir. Ved køb af denne løsning modtager du et log ind til hjemmesiden, hvor du kan se videoerne og har mulighed for at downloade vores trykte “step-by-step” guides og omrids på samme side. Du får ikke tilsendt nogen produkter. Denne løsning er derfor til dig, som enten har købt en masse produkter du ikke rigtig kan komme i gang med at bruge, eller til dig, der allerede er startet på din kreative rejse, og som blot søger inspiration til nye projekter og sjove teknikker at prøve af.

Hvis du køber adgang til videoerne fra September boksen, tilmelder du dig ikke et abonnement, så prisen er altså et engangsbeløb. Din adgang til videoerne udløber ikke, så du vil altid kunne gå tilbage og gense videoerne, hvis du har behov for det.

Bemærk! Når du køber adgang til videoerne, skal du selv sørge for at have materialer.

Hvis du ikke allerede har materialer, anbefaler vi derfor, at du i stedet bestiller vores bokse, hvor du udover videoerne også får alle de materialer, du skal bruge til projekterne.

Farverne i boksen: Azo yellow medium (269), Prussian blue (508), Carmine (318), Opaque white (106) og Silver (800)

Se projekterne nedenfor.

September boksen

Lad dig tryllebinde af de betagende neonfarver på det sorte papir

Lær at male en påfuglefjer

Påfuglefjer

Sæt en time af til at fordybe dig i den realistiske påfuglefjer fortryllet med glimtende farver. Du får især øvet dig på at skabe helt tynde linjer med de elegante detaljer på den farverige påfuglefjer. 

Lær at male portrætter med akvarelmaling

Najade nymfen

Lad dig forføre af den psykedeliske najade nymfe. Skab en magisk selvlysende effekt ved at udnytte papirets unikke udtryk sammen med de klare neonfarver, som du lærer at blande.

Mageligt måneskin selvtid

Mageligt måneskin

Skru ned for farverne og op for roen med dette smukke sort/hvid maleri. Projektet fokuserer især på at male med flere lag, for at fremhæve kraterne og skabe dybde og detaljer i den skinnende måne.

Trin for trin guide til at male dyr

Fisken Fiona

Boksen slutter af med Fisken Fiona, der byder på glitrende skæl, en hale fuld af farver og fri leg og fantasi på det sorte akvarelpapir. Vi laver farvespil med lyse og mørke farver, så de virkelig spiller hinanden op på smukkeste vis.

Hvilke produkter bruges i projekterne?

Se hvilke produkter vi bruger til de fire projekter

Ekstra produktet

September boksens ekstra produkt er sort akvarelpapir, som bruges i alle projekterne. En perfekt afveksling, hvis du vil prøve noget nyt!

Pensler

I alle Selvtids bokse bruger vi tre pensler: to round tip pensler i str. 2 & 6 samt en flad str. 12 pensel. Penslerne indgår i intro boksene.

Farver

I september boksen bruger vi farverne: hvid (Opaque white), blå (Prussian blue), gul (Azo yellow medium), sølv (Silver) og rød (Carmine).

Almindelige produkter

Denne gang maler vi projekterne på sort akvarelapir fra Van Gogh. Derudover bruger vi ofte washi tape (malertape) og grafitpapir (transfer papir).

Digitale bokse

Bladre igennem vores andre digitale bokse