Digitalboks: oktober

kr.125.00

Omhyggelige oktober 🧡 Efteråret er tykkere trøjer, tændte stearinlys og varm kakao på komfuret. Men det er også højsæson for indendørs hygge med kreativitet og smukke farver i både naturen og på dit akvarelpapir. Hvis vi skulle sætte fire farver på efteråret, ville det uden tvivl være de fire farver, som du finder i denne boks. De har givet boksen det varme udtryk og den helt særlige stemning, som vi kender fra den dejlige oktober måned. 

Denne digitale løsning er fuld af mange timers kreativ hygge, som udelukkende består af adgang til vores videoguides fra Oktober boksen. Ved køb af denne løsning modtager du et log ind til hjemmesiden, hvor du kan se videoerne og har mulighed for at downloade vores trykte “step-by-step” guides og omrids på samme side. Du får ikke tilsendt nogen produkter. Denne løsning er derfor til dig, som enten har købt en masse produkter du ikke rigtig kan komme i gang med at bruge, eller til dig, der allerede er startet på din kreative rejse, og som blot søger inspiration til nye projekter og sjove teknikker at prøve af.

Hvis du køber adgang til videoerne fra Oktober boksen, tilmelder du dig ikke et abonnement, så prisen er altså et engangsbeløb. Din adgang til videoerne udløber ikke, så du vil altid kunne gå tilbage og gense videoerne, hvis du har behov for det.

Bemærk! Når du køber adgang til videoerne, skal du selv sørge for at have materialer.

Hvis du ikke allerede har materialer, anbefaler vi derfor, at du i stedet bestiller vores bokse, hvor du udover videoerne også får alle de materialer, du skal bruge til projekterne.

Farverne i boksen: Farverne i boksen: Gamboge (238), Vermilion (311), Light oxide red (339) og Hooker green deep (645)

Se projekterne nedenfor.

Oktober boksen

Få varmen med de fineste efterårsfarver og lav yndefulde detaljer med din nye pensel​

efterårsblade akvarelmaling

Eksperimenterende efterårsblade

Vi går helt i dybden med våd-på-våd teknikken . Og vi lærer på den bedste måde – nemlig ved at lave “fejl” med vilje! For virkelig at iagttage, hvilken en effekt vandmængden har på efterårsbladenes udtryk.

Abstrakt efterårslandskab akvarelmaling

Efterårets pusterum

Man kan næsten mærke den friske luft trænge igennem ens lunger, mens man går tur blandt de farverige træer. Til det abstrakte efterårs-landskab bruger vi nogle simple teknikker til at skabe de smukke træer.

græskar akvarelmaling selvtid

3 græskar på stribe

Med de 3 små græskar lærer du at skabe highlights med både en enkelt farve og flere forskellige farver. Det er en skøn måde at give dine motiver mere dimension! Og så er projektet det perfekte Halloween maleri.

Hjort akvarelmaling selvtid

Hjorten Hjalte

Kongen af de danske skove har fortjent sit helt eget royale projekt. I dette realistiske maleri fokuserer du især på, hvordan du bruger flere lag til at skabe virkelighedstro strukturer, og du lærer bl.a. to forskellige måder at male pels på.

Hvilke produkter bruges i projekterne?

Se hvilke produkter vi bruger til de fire projekter

Ekstra produktet

Oktober boksens ekstra produkt er en str. 0 pensel fra Van Gogh, der er perfekt til boksens små detaljer og især bruges til Hjorten Hjalte.

Pensler

I alle Selvtids bokse bruger vi tre pensler: to round tip pensler i str. 2 & 6 samt en flad str. 12 pensel. Penslerne indgår i intro boksene.

Farver

I oktober boksen bruger vi farverne:

Gul (Gamboge), rødorange (Vermilion), rust (Light oxide red) og grøn (Hooker green deep).

Almindelige produkter

Vi maler altid projekterne på 50% bomuldspapir fra Viking. Derudover bruger vi ofte washi tape (malertape) og grafitpapir (transfer papir).