Digitalboks: marts

kr.125.00

Vi er klar til forårets første måned og mindst ligeså klar til den næste måneds boks: marts boksen! Eller vores gouache boks, som også ville være et passende navn, da vi bruger hvid gouache i alle fire projekter. Boksens fire projekter er udviklet med fokus på at have det sjovt og fordybe sig i den kreative proces. Du får især øvet dig i at visualisere dine kunstneriske valg, men også i at give slip og lade magien ske på papiret.

Denne digitale løsning er fuld af mange timers kreativ hygge, som udelukkende består af adgang til vores videoguides fra marts boksen. Ved køb af denne løsning modtager du et log ind til hjemmesiden, hvor du kan se videoerne og har mulighed for at downloade vores trykte “step-by-step” guides på samme side. Du får ikke tilsendt nogen produkter. Denne løsning er derfor til dig, som enten har købt en masse produkter du ikke rigtig kan komme i gang med at bruge, eller til dig, der allerede er startet på din kreative rejse, og som blot søger inspiration til nye projekter og sjove teknikker at prøve af.

Hvis du køber adgang til videoerne fra marts boksen, tilmelder du dig ikke et abonnement, så prisen er altså et engangsbeløb. Din adgang til videoerne udløber ikke, så du vil altid kunne gå tilbage og gense videoerne, hvis du har behov for det.

Bemærk! Når du køber adgang til videoerne, skal du selv sørge for at have materialer.

Hvis du ikke allerede har materialer, anbefaler vi derfor, at du i stedet bestiller vores bokse, hvor du udover videoerne også får alle de materialer, du skal bruge til projekterne.

Farverne i boksen: Raw umber, Ultramarine deep, Quinacridone purple red og Transparent yellow medium.

Se projekterne nedenfor.

Marts boksen

En skøn forårsboks, hvor du lærer forskellige måder at bruge hvid gouache

Simple blomster med akvarelmaling

Forårsblomster

Vi starter boksen ud med at male to skønne former for blomster i pastelfarver, som er en perfekt opvarmning og god introduktion til gouache malingen. Og så kan man aldrig få nok af nye blomster teknikker!

Akvarelmaling begynder projekt

Magisk stjernetåge

Vær klar til at give slip på tøjlerne og bare have det sjovt med det her projekt! Vi maler en abstrakt stjernetåge, som er skabt i eftermælet af en supernova. Og så kan du tilføje de stjernetegn, som betyder meget for dig.

Lær at male kaffe

Kaffe kunst

Vi maler den skønne kaffe, som nydes udendørs på årets første varme forårsdag. Du lærer en simpel måde at skabe realistiske skygger, og så bruger vi naturligvis den hvide gouache til vores skummende hvide latte art.

Lær at male akvarel landskab

Nænsomme nætter

Et smukt maleri, der er lige så afslappende at male, som det er at se på. Du lærer forkellige måder at male himmel og hav, og mest af alt får du hygget dig med din gouache maling og lærer bl.a. at lave deltaljer ovenpå malingen i din måne.

Hvilke produkter bruges i projekterne?

Se hvilke produkter vi bruger til de fire projekter

Ekstra produktet

Marts månedens ekstra produkt er hvid gouache maling, som bliver brugt i alle projekterne.

Pensler

I alle Selvtids bokse bruger vi tre pensler: to round tip pensler i str. 2 & 6 samt en flad str. 12 pensel. Penslerne indgår i intro boksene.

Farver

I marts boksen bruger vi farverne: Lilla (Quinacridone purple red), Blå (Ultramarine deep), brun (Raw umber,) og gul (Transparent yellow medium).

Almindelige produkter

Vi maler altid projekterne på 50% bomuldspapir fra Viking. Derudover bruger vi ofte washi tape (malertape) og grafitpapir (transfer papir).