Digitalboks: juni

kr.125.00

Jetsetter juni ✈ I denne farverige og sommerlige boks, skal vi intet mindre end ud og rejse! Vi skal selvfølgelig en tur rundt til fire velkendte rejsedestinationer, der på hver sin måde har været inspirationskilde til et projekt i juni boksen. Med stor hjælp fra jer, har vi fundet fire motiver, som på den ene eller anden måde minder os (og jer) om de varme sommermåneder, som kan byde på alt fra parfumerede vilde lavendelmarker til flamenco dansens glæde i spanien og ikke mindst velkendte arkitektoniske gader og bygninger i kraftige farver.

Denne digitale løsning er fuld af mange timers kreativ hygge, som udelukkende består af adgang til vores videoguides fra juni boksen. Ved køb af denne løsning modtager du et log ind til hjemmesiden, hvor du kan se videoerne og har mulighed for at downloade vores trykte “step-by-step” guides og omrids på samme side. Du får ikke tilsendt nogen produkter. Denne løsning er derfor til dig, som enten har købt en masse produkter du ikke rigtig kan komme i gang med at bruge, eller til dig, der allerede er startet på din kreative rejse, og som blot søger inspiration til nye projekter og sjove teknikker at prøve af.

Hvis du køber adgang til videoerne fra juni boksen, tilmelder du dig ikke et abonnement, så prisen er altså et engangsbeløb. Din adgang til videoerne udløber ikke, så du vil altid kunne gå tilbage og gense videoerne, hvis du har behov for det.

Bemærk! Når du køber adgang til videoerne, skal du selv sørge for at have materialer.

Hvis du ikke allerede har alle materialer, anbefaler vi, at du i stedet bestiller vores bokse, hvor du udover videoerne også får alle de materialer, du skal bruge til projekterne.

Farverne i boksen: Permanent blue violet (568), Turquoise blue (522), Permanent green (662) og Madder lake deep (331).

Se projekterne nedenfor.

Juni boksen

Tag med os på sommerferie til sydens fantastiske omgivelser

trin for trin blomster akvarel

Provence, Frankrig

Vi starter rejsen i Frankrig, hvor vi maler de klassiske parfumerede lavendler, som pryder flere af markerne i Provence. Vi leger bl.a. med sammenkoblingen af en sjov abstrakt baggrund og fine løse bevægelser forrest.  

Italiensk port akvarelmaling

Toscana, Italien

Vi skal op i højderne i en gammel bjergby i Toscana regionen, hvor vi maler en ældet trædør med abstrakte bougainvillea på væggen. Projektet er helt igennem sjovt at male med de mange forskellige teksturer.

flamenco danser akvarel

Andalusien, Spanien

Man kan næsten høre det dramatiske tramp i jorden, når man kigger på maleriet. Vi maler en traditionel smuk flamencodanser med realistiske detaljer, en skørt med livlige frynser  og en dejlig subtil baggrund.

santorini grækenland akvarel

Santorini, Grækenland

Vi slutter i den ikoniske vulkanby med det smukke hvide/turkise kapel. I det her projekt øver du dig virkelig på de helt små nuanceskift, og vi beskæftiger os med skygger skabt både med ændringer i temperaturen og farvestyrken.

Hvilke produkter bruges i projekterne?

Se hvilke produkter vi bruger til de fire projekter

Ekstra produktet

Juni månedens ekstra produkt fem lækre akvarelpostkort med 25% bomuld fra Rembrandt. Du kommer ikke til at mangle dem i projekterne.

Pensler

I alle Selvtids bokse bruger vi tre pensler: to round tip pensler i str. 2 & 6 samt en flad str. 12 pensel. Penslerne indgår i intro boksene.

Farver

Lilla (Permanent blue violet), turkis (Turquoise blue), grøn (Permanent green) og rød (Madder lake deep)

Almindelige produkter

Vi maler altid projekterne på 50% bomuldspapir fra Viking. Derudover bruger vi ofte washi tape (malertape) og grafitpapir (transfer papir).