Digitalboks: juli

kr.125.00

Undervands juli 🌊  Boksens tema kommer ikke kun til udtryk i de fire projekters magiske motiver. Du vil nemlig helt sikkert også kunne mærke havets lethed og legesyge stemning, når du maler dem. Projekterne byder denne måned på de skønneste sommerlige pangfarver og stilheden fra havets bund. Vi starter med en grundig og ikke mindst smuk gennemgang af farvelære og kendskab til din pensel. Dernæst tager vi et dyk ned til havets perler, der både byder på et “vandskab” og detaljerede muslinger. Og sidst, men ikke mindst maler vi havets muligvis ældste og bedste ven, den fantastiske havskildpadde.

Denne digitale løsning er fuld af mange timers kreativ hygge, som udelukkende består af adgang til vores videoguides fra juli boksen. Ved køb af denne løsning modtager du et log ind til hjemmesiden, hvor du kan se videoerne og har mulighed for at downloade vores trykte “step-by-step” guides og omrids på samme side. Du får ikke tilsendt nogen produkter. Denne løsning er derfor til dig, som enten har købt en masse produkter du ikke rigtig kan komme i gang med at bruge, eller til dig, der allerede er startet på din kreative rejse, og som blot søger inspiration til nye projekter og sjove teknikker at prøve af.

Hvis du køber adgang til videoerne fra juli boksen, tilmelder du dig ikke et abonnement, så prisen er altså et engangsbeløb. Din adgang til videoerne udløber ikke, så du vil altid kunne gå tilbage og gense videoerne, hvis du har behov for det.

Bemærk! Når du køber adgang til videoerne, skal du selv sørge for at have materialer.

Hvis du ikke allerede har materialer, anbefaler vi derfor, at du i stedet bestiller vores bokse, hvor du udover videoerne også får alle de materialer, du skal bruge til projekterne.

Farverne i boksen: Rose (357), Pyrrole orange (278), Phatlo Blue (570) og Olive green (620)

Se projekterne nedenfor.

Juli boksen

Træk vejret ind og dyk ned i havets fascinerende univers

farvelinjer selvtid lærestreger

Farverige lærestreger

Du starter med at øve dig på to helt fundamentale elementer i akvarelmaling – penselbevægelsen og farverne. Du lærer bl.a. mere om de subtile farveskift og træner din evne til at male lige streger.

Lær at male koraller med akvarelmaling

Koralrevet

Selvfølgelig skal vi male et ‘vandskab’! Hyg dig med det idylliske koralrev, hvor du skaber en anderledes horisontlinje, og lærer at bruge meget pigmenteret maling til at male de mange farverige koraller.

muslinger akvarelmaling

Maleriske muslinger

Vi bliver på havets bund og maler tre farverige muslinger. Projektet har fokus på skygge teknikker samt et tvist af sjove måder, hvorpå du kan bruge (og lære at elske) de mere hårde overgange, som akvarelmaling også kan.

havskildpadde akvarel maling

Skildpadden Sean Pad

Sean Pad er den nyeste tilføjelse til Selvtids dyrefamilie – og sikke en tilføjelse han er! Havskildpadden er en glæde at male med de mange afslappende detaljer. Glæd dig især til skjoldet, hvor vi bruger nogle sjove teknikker.

Hvilke produkter bruges i projekterne?

Se hvilke produkter vi bruger til de fire projekter

Ekstra produktet

Juli boksens ekstra produkt er en smart pensel med vandtank, så du ikke behøver vandglas for at kunne male. Vi bruger den ikke i projekterne.

Pensler

I alle Selvtids bokse bruger vi tre pensler: to round tip pensler i str. 2 & 6 samt en flad str. 12 pensel. Penslerne indgår i intro boksene.

Farver

I juli boksen bruger vi farverne:

Pink (Rose), orange (Pyrrole orange), blå (Phtalo Blue) og grøn (Olive green).

Almindelige produkter

Vi maler altid projekterne på 50% bomuldspapir fra Viking. Derudover bruger vi ofte washi tape (malertape) og grafitpapir (transfer papir).