Digitalboks: Julekort

kr.125.00

Det er endnu engang (endelig 😉🎄) blevet tid til at skrue op for hyggen og ned for tempoet. Igen i år har vi udviklet en boks, som kan hjælpe dig med netop det og som stjernen på træet eller sovsen på kartoflerne, får du også de fineste og personlige julekort, som du kan pynte dit hjem med eller give til dem du har kært ❤

Denne digitale løsning er fuld af mange timers kreativ hygge, som udelukkende består af adgang til vores videoguides fra September boksen. Alle projekterne kan male på hvidt akvarelpapir med vilkårlige farver – men du får klart mest ud af boksens unikke projekter på sort akvarelpapir. Ved køb af denne løsning modtager du et log ind til hjemmesiden, hvor du kan se videoerne og har mulighed for at downloade vores trykte “step-by-step” guides og omrids på samme side. Du får ikke tilsendt nogen produkter. Denne løsning er derfor til dig, som enten har købt en masse produkter du ikke rigtig kan komme i gang med at bruge, eller til dig, der allerede er startet på din kreative rejse, og som blot søger inspiration til nye projekter og sjove teknikker at prøve af.

Hvis du køber adgang til videoerne fra julekort boksen, tilmelder du dig ikke et abonnement, så prisen er altså et engangsbeløb. Din adgang til videoerne udløber ikke, så du vil altid kunne gå tilbage og gense videoerne, hvis du har behov for det.

Bemærk! Når du køber adgang til videoerne, skal du selv sørge for at have materialer.

Hvis du ikke allerede har materialer, anbefaler vi derfor, at du i stedet bestiller vores bokse, hvor du udover videoerne også får alle de materialer, du skal bruge til projekterne.

Se projekterne nedenfor.

Julekort boksen

Kom i julestemning og sæt et personligt præg på årets julegaver og middage

Mal selv julekort akvarelmaling

Juletræet med sin pynt

Du starter boksen ud med et simpelt klassisk juletræ dekoreret med en smuk guld kæde. Mal det perfekte uperfekte juletræ og husk at stole på processen mens du maler!

hjemmelavet julekort maling

Glædelige kugler

Lær at male realistiske runde objekter med highlights i de smukke julekugler. Du kan tilpasse projektet og male dine favorit julekugler med smukke glimmer detaljer og unikke mønstre.

Julekort akvarelmaling ide

Blinkende hilsen

Sig det med en lyskæde ;-) Et dejligt meditativt projekt, hvor du gentager den samme teknik flere gange, for at skabe de lysende små lamper på din glædelige julekæde. 

Mal dine egne julekort

Spiselige stokke

Endnu en klassiker på juletræet! I dette projekt lærer du blandt andet at male hvide områder – uden en hvid farve. Og ingen ekstra boks, uden den fantastiske og sjove splatter teknik til baggrunden.

akvarel julekort

Hyggeligt julemønster

Skru op for julemusikken og roen med dette simple julemønster, der minder om personligt gavepapir. Du kan male så mange ‘glimmerbånd’, du ønsker, eller tilføje farver til den ene side af kortet.

Mal selv julekort

En stjernefyldt aften

Slut din kreative juleudvikling af med det kølige stjernefyldte landskaber. Julen er tiden for genforeninger, så med kortet får du et dejligt gensyn med de unikke birketræer, med det farverige skær og flotte overgange.

Hvilke produkter bruges i projekterne?

Se hvilke produkter vi bruger til de seks projekter

Ekstra produktet

I juleboksen er der en plastikpalet og en blyant med. Derudover bruger vi også washi tape i 1 og 1,5 cm. bredte. Det bruges kun i de sidste 2 kort.

Pensler

Vi bruger en str. 4 pensel til alle boksens julekort. Men du ville sagtens kunne bruge en str. 6 og str. 2 pensel, hvis du har dem fra Selvtid boksene.

Farver

I julekort boksen bruger vi farverne: Guld (light gold), rød, grøn og blå. Vi bruger tube, men half pans kan sagtens også bruges.

Almindelige produkter

Vi maler altid projekterne på 50% bomuldspapir fra Viking i A6 størrelse. Du kan sagtens klippe dine egne kort, hvis du har bomuldspapir.

Digitale bokse

Bladre igennem vores andre digitale bokse