Digitalboks: januar

kr.125.00

Januar boksen er inspireret af Grønlands smukke omgivelser og et hav af smukke klare farver! Januar måned byder ofte på kolde og grå dage – derfor fandt vi det passende at finde lige præcis den type akvarelmaling frem. Vi arbejder nemlig primært med flydende akvarelmaling i månedens fire projekter, men de kan helt sikkert også laves med andre typer akvarelmaling. Vi kommer især forbi våd-på-våd teknikken og viser hvordan man kan male et tredimensionelt dyr ved at lægge flere lag.

Denne digitale løsning er fuld af mange timers kreativ hygge, som udelukkende består af adgang til vores videoguides fra januar boksen. Ved køb af denne løsning modtager du et log ind til hjemmesiden, hvor du kan se videoerne og har mulighed for at downloade vores trykte “step-by-step” guides på samme side. Du får ikke tilsendt nogen produkter. Denne løsning er derfor til dig, som enten har købt en masse produkter du ikke rigtig kan komme i gang med at bruge, eller til dig, der allerede er startet på din kreative rejse, og som blot søger inspiration til nye projekter og sjove teknikker at prøve af.

Hvis du køber adgang til videoerne fra januar boksen, tilmelder du dig ikke et abonnement, så prisen er altså et engangsbeløb. Din adgang til videoerne udløber ikke, så du vil altid kunne gå tilbage og gense videoerne, hvis du har behov for det.

Bemærk! Når du køber adgang til videoerne, skal du selv sørge for at have materialer.

Hvis du ikke allerede har materialer, anbefaler vi derfor, at du i stedet bestiller vores bokse, hvor du udover videoerne også får alle de materialer, du skal bruge til projekterne.

Farverne i boksen: Ivory black (half pan) Flydende fra Ecoline: Lemon yellow, Green, Vermillion red, Ultra Marine

Se projekterne i januar boksen nedenfor.

Januar boksen

Et hav af kraftige farver møder Grønland

kortbaggrunde med vandmaling

En eksplosion af farver

Vi maler fire små baggrunde, som er optimale at bruge til flotte fødselsdagskort. Projektet er også en perfekt introduktion til din nye maling!

Nordlys projekt selvtid

Åndeligt nordlys

Boksens Grønlandstema blev hovedsageligt valgt, som undskyldning for at male et smukt nordlys. Projektet er i A5 størrelse, så du kan male det flere gange, når du først har lært teknikken.

Mal spækhugger selvtid

Spækhuggerne Susan & Svend

Et af havets mange vidundere, og det er et fantastisk væsen at male. Du får øvet dig på at male flere lag og holde lys og skygger i mente. 

mal hus med akvarelmaling trin for trin

Huset på Grønland

Forestil dig en frisk sommerdag omringet af Grønlands ikoniske huse. Projektet er fyldt med detaljer, som du kan fordybe dig i, hvilket gør det til et perfekt projekt, når du har god tid til at komme ned i gear.

Hvilke produkter bruges i projekterne?

Se hvilke produkter vi bruger til de fire projekter

Ekstra produktet

I januar var månedens ekstra produkt flydende vandmalinger fra Ecoline, som du lærer at bruge i projekterne.

Pensler

I alle Selvtids bokse bruger vi tre pensler: to round tip pensler i str. 2 & 6 samt en flad str. 12 pensel. Penslerne indgår i intro boksene.

Farver

I januar boksen bruger vi farverne: Ivory black (half pan) Flydende fra Ecoline: Lemon yellow, Green, Vermillion red, Ultra Marine (blå).

Almindelige produkter

Vi maler altid projekterne på 50% bomuldspapir fra Viking. Derudover bruger vi ofte washi tape (malertape) og grafitpapir (transfer papir).