Digitalboks: februar

kr.125.00

Med inspiration fra den store kærlighedsdag midt i februar, har vi fyldt månedens boks med en stor omgang selvkærlighed. Mal en blomst til dig selv med den smukke bonderose, og bogmærker du kan forære til nogle du holder af, eller til når du i ægte Selvtid stil, sætter tid af til dig selv med en god bog. Projekterne er fuld af sjove teknikker med fokus på at komme ned i et skønt meditativt gear.

Denne digitale løsning er fuld af mange timers kreativ hygge, som udelukkende består af adgang til vores videoguides fra februar boksen. Ved køb af denne løsning modtager du et log ind til hjemmesiden, hvor du kan se videoerne og har mulighed for at downloade vores trykte “step-by-step” guides og omrids på samme side. Du får ikke tilsendt nogen produkter. Denne løsning er derfor til dig, som enten har købt en masse produkter du ikke rigtig kan komme i gang med at bruge, eller til dig, der allerede er startet på din kreative rejse, og som blot søger inspiration til nye projekter og sjove teknikker at prøve af.

Hvis du køber adgang til videoerne fra februar boksen, tilmelder du dig ikke et abonnement, så prisen er altså et engangsbeløb. Din adgang til videoerne udløber ikke, så du vil altid kunne gå tilbage og gense videoerne, hvis du har behov for det.

Bemærk! Når du køber adgang til videoerne, skal du selv sørge for at have materialer.

Hvis du ikke allerede har materialer, anbefaler vi derfor, at du i stedet bestiller vores bokse, hvor du udover videoerne også får alle de materialer, du skal bruge til projekterne.

Farverne i boksen: Hooker green light, Dusk violet, Quinacridone rose og Turquoise green.

Se projekterne nedenfor.

Februar boksen

Fyld din fritid med kreativitet og en dosis selvkærlighed

Lær at male med frugt

Realistiske druer

I dette vinunderlige ( ;-) ) projekt øver vi os i at male realistiske objekter ud fra et billede. Derfor får du også et referencebillede af vindruerne, som du kan bruge til at studere skygger og lyspunkter.

bogmærker akvarelmaling

Stemnings bogmærker

Vi bruger alle månedens farver til at skabe fire vidt forskellige bogmærker med hvert sit udtryk og stemningshimler. Det 4-i-1 projekt, lærer dig forskellige simple teknikker til at male både skyer og træer.

Mal sommerfugle med akvarelmaling

Svævende Sommerfugle

Tre smukke sommerfugle, der hver især er malet med våd-på-våd teknikken. Det er et hyggeligt projekt, hvor du kan nyde at se, hvordan malingen spreder sig på dit papir.

Lær at male en bonderose pæoner akvarelmaling

Pæ(o)n bonderose

Efter ønske fra jer skal vi male en af vasens fineste kompagnoner. Du får øvet dig på at skabe dybde i dit maleri med skygger og lag-på-lag teknikken, og så er maleriet også perfekt til at hænge på væggen.

Hvilke produkter bruges i projekterne?

Se hvilke produkter vi bruger til de fire projekter

Ekstra produktet

Februar månedens ekstra produkt er en pensel sæbe fra Da Vinci, som ikke bruges i projekterne.

Pensler

I alle Selvtids bokse bruger vi tre pensler: to round tip pensler i str. 2 & 6 samt en flad str. 12 pensel. Penslerne indgår i intro boksene.

Farver

I februar boksen bruger vi farverne: Lys grøn (Hooker green light), dunkel lilla (Dusk violet), pink (Quinacridone rose) og turkis (Turquoise green).

Almindelige produkter

Vi maler altid projekterne på 50% bomuldspapir fra Viking. Derudover bruger vi ofte washi tape (malertape) og grafitpapir (transfer papir).