Digitalboks: april

kr.125.00

Selvtid er blevet ramt af april månedens påske-feber, som har sat et tydeligt og charmerende aftryk på denne måneds boks! I april boksen har vi primært fokus på de skønne akvarelblyanter, som vi gør brug af i 3 ud af de 4 projekter. Udover at blive introduceret til akvarelblyanter og alle de forskellige måde de kan bruges, maler vi også den solrige kornmark, hvor er der arbejdes på en våd overflade i længere tid for at skabe dybde i billedet.

Denne digitale løsning er fuld af mange timers kreativ hygge, som udelukkende består af adgang til vores videoguides fra april boksen. Ved køb af denne løsning modtager du et log ind til hjemmesiden, hvor du kan se videoerne og har mulighed for at downloade vores trykte “step-by-step” guides og omrids på samme side. Du får ikke tilsendt nogen produkter. Denne løsning er derfor til dig, som enten har købt en masse produkter du ikke rigtig kan komme i gang med at bruge, eller til dig, der allerede er startet på din kreative rejse, og som blot søger inspiration til nye projekter og sjove teknikker at prøve af.

Hvis du køber adgang til videoerne fra april boksen, tilmelder du dig ikke et abonnement, så prisen er altså et engangsbeløb. Din adgang til videoerne udløber ikke, så du vil altid kunne gå tilbage og gense videoerne, hvis du har behov for det.

Bemærk! Når du køber adgang til videoerne, skal du selv sørge for at have materialer.

Hvis du ikke allerede har materialer, anbefaler vi derfor, at du i stedet bestiller vores bokse, hvor du udover videoerne også får alle de materialer, du skal bruge til projekterne.

Farverne i boksen: Burnt Umber, Azo Yellow Light og Permanent Orange.

Se projekterne nedenfor.

April boksen

Kom i påskestemning med livlige farver og lær at bruge akvarelblyanter

Mal påskeæg med akvarelmaling

Påskeæg

Det første projekt er den perfekte introduktion til akvarelblyanterne. Hvert æg lærer dig en ny teknik, så du er godt klædt på til resten af boksen. Og så kan du klippe æggene ud til en personlig påskedekoration!

Lær at male blomster med akvarelmaling

Yndige påskeliljer

Blomsten som er indbegrebet af påske med sin livlige gule farve. Du bruger dine akvarelblyanter til at tilføje detaljer til din blomst, som giver dem et unikt grafisk udtryk. Projektet kommer med et omrids.

Lær at male akvarel landskaber

Solrig kornmark

Vores ‘varmeste’ projekt til dato af en solrig kornmark. Vi arbejder længe på den våde baggrund, så du får et ekstra bomuldspapir med, som du kan opdele i 2 x A5 for at øve teknikken først og male flere versioner.

Lær at male dyr med akvarelblyanter

Haren Henriette

En kæk ung hare som kombinerer alle de teknikker du har lært i boksen. Du bruger akvarelmalingen med dine nye blyanter til at skabe din nuttede nye ven med smukke skygger og indikationen af pels.

Hvilke produkter bruges i projekterne?

Se hvilke produkter vi bruger til de fire projekter

Ekstra produktet

April månedens ekstra produkt er 6 akvarelblyanter fra Bruynzeel, som vi bruger i tre af projekterne.

Pensler

I alle Selvtids bokse bruger vi tre pensler: to round tip pensler i str. 2 & 6 samt en flad str. 12 pensel. Penslerne indgår i intro boksene.

Farver

I april boksen bruger vi farverne: Brun (Burnt Umber), gul (Azo Yellow Light) og orange (Permanent Orange).

Almindelige produkter

Vi maler altid projekterne på 50% bomuldspapir fra Viking. Derudover bruger vi ofte washi tape (malertape) og grafitpapir (transfer papir).