Digitalt abonnement

kr.99.00 / Måned

Har du allerede en masse akvarelmaling og pensler, men mangler inspiration eller vejledning til hvordan du kommer i gang? Så er denne digitale løsning perfekt til dig! Med dette abonnement får du adgang til Selvtids videounivers på vores hjemmeside, som indeholder deltaljeret videoguides til vores projekter.

Du kan både starte dit digitale abonnement med eller uden vores intro bokse. Hvis du vælger med intro bokse, vil du få adgang til videoerne fra intro boks 1 & 2 den første måned. Efterfølgende vil du hver måned kunne se videoerne fra den pågældende månedsboks. Hvis du starter uden intro bokse, vil du få adgang til den pågældende månedsboks i den første måned og derefter den nye boks hver måned. Derudover har du også mulighed for at downloade vores trykte “step-by-step” guides på samme side samt omrids til de projekter, hvor vi bruger dem. Du får ikke tilsendt nogen produkter med dette abonnement.

Denne løsning er derfor til dig, som enten har købt en masse produkter du ikke rigtig kan komme i gang med at bruge, eller til dig, der allerede er startet på din kreative rejse, og som blot søger inspiration til nye projekter og sjove teknikker at prøve af.

Bemærk! Hvis du køber dette abonnement, skal du selv sørge for at have materialer.

Hvis du ikke allerede har materialer, anbefaler vi derfor, at du i stedet bestiller vores anden abonnementløsning med bokse, hvor du også får alle de materialer, du skal bruge til projekterne.

Læs handelsbetingelserne her. Vigtigst af alt, skal du være opmærksom på, at du er bundet i de første tre måneder. Herefter kan du opsige dit abonnement, hvis du har lyst – dog mindst fem dage før den næste betaling.

Clear

Hvordan fungerer et digitalt Selvtid abonnement?

Du får adgang til et videounivers, hvor du bliver guidet igennem hvert eneste projekt af Selvtids egen kunstner, Helena Christensen. Videoerne er fuld af gode råd og tips, som giver dig den bedste viden til at udvikle dine kreative evner!

Derudover har vi også et fantastisk fællesskab på Facebook, hvor du kan dele dine malerier med andre Selvtids medlemmer, søge gode råd og få inspiration fra andre akvarel-entusiater.

Når du har købt dit digitale abonnement, får du automatisk din egen profil på Selvtid. Når du logger ind (klik på log ind i menuen på hjemmesiden), kan de se et overblik over alle projekterne. Efter du er logget ind hedder siden ‘min side’.

Herfra kan du klikke dig ind på det projekt du vil give dig i kast med, og så bliver du ledt ind på en side med videoguiden og en version af den trykte guide, som du kan downloade.

I de fleste Selvtid bokse – bortset fra første intro boks – får du et omrids med til enkelte projekter, som du skal overføre til dit akvarelpapir. Derfor får medlemmer, som modtager den fysiske Selvtid boks, altid grafit papir med som de bruger til at overføre omridset. 

Du får derfor mest glæde af dit digitale abonnement, hvis du anskaffer dig grafit papir, eller finder et alternativ til at overføre omridset til dit papir – såsom transferpapir eller en lysskærm.

I sidste ende er Selvtid dit kreative frirum. Derfor betyder dine ønsker og holdninger rigtig meget for os. Du kan være med til at afgøre indholdet af fremtidige bokse, ved at melde dig ind i vores lukket Facebook fællesskab. Her kan du udover at søge viden og dele din interesse med andre akvarelentusiaster, også deltage i afstemninger og komme med forslag til fremtidige projekter.

Du behøver ingen tidligere erfaring med maling eller tegning – kun lysten til at lære og udfolde din kreativitet. Derudover tager hvert projekt mellem 30 minutter og (maks) 2 timer. Så du skal ligesom med enhver anden hobby kunne sætte lidt af din aften af til dig selv og din kreativitet en gang om ugen.

Husk ikke at lade dig skræmme væk af din tvivl på egne evner! 

Alle kan lære at male. Punktum. Og hvis et projekt ser lidt for udfordrende ud, er det ofte fordi vi giver en tegneskitse med i boksen, som du kan male ud fra. Vi siger bestemt ikke, at du ikke kommer til at blive udfordret. Og selvfølgelig er alle malerier ikke et mesterværk. Men vi er sikre på, at du kommer til at blive overrasket over, hvor meget du kan lære, og hvor smukke malerier du selv kan skabe.

Når du starter dit abonnement hos Selvtid, er du bundet i de første tre måneder. Herefter kan du til enhver tid opsige dit abonnement uden grund. Dette kan du selv gøre på din medlemsside, eller ved at sende en mail til info@selvtid.dk. 

Første intro boks

Den perfekte start på din kreative rejse

Farvehjul

Rundt om farver

Vi maler et farvehjul og lærer om gode farvekombinationer og hvordan de forskellige farver kan påvirke hinanden. Du lærer om basal farveteori, hvordan du kombinerer farver og skaber harmoni i dit billeder. 

Mal grene og blade

Tree shades of green

Bokens anden projekt er et to-i-et-projekt, hvor du lærer at male forskellige blade på grene. Projektet er skabt for at gøre dig bedre venner med dine pensler, med øvelse i at skabe forskellige former.

Lær at male blomster akvarelmaling

Blomsterriget

Fordyb dig i smukke blomster og gentagende mønstre, og øv dig i at lave cirkulære bevægelser og blomsterblade. Du kan sammesætte blomster med bladene fra det tidligere projekt og skabe smukke buketter. 

Mal citroner og Citrus skiver

Citrus skiver

Boksens sidste og mest ambitiøse projekt er et flot maleri af forskellige citrus skiver. Du lærer både at skabe nuancer i dine objekter og aktivt bruge det hvide papir til at skabe detaljer – også kaldt for en negativ malerteknik.

Anden intro boks

Få styr på teknikkerne og overrask dig selv

teknikker til akvarelmaling

Et univers af teknikker

Projektet lærer dig om alle de mest brugte teknikker indenfor akvarelmaling. Vi maler de 8 planeter i solsystemet, og bruger forskellige metoder og tricks til hver planet.

Alt du skal bruge til akvarelmaling

Monokromatiske linjer

Et sjovt lille projekt, hvor du skaber forme med washi tape og lærer at danne forskellige toner med den samme farve. Du får fuld kreativ frihed til at lege med projektets muligheder!

Lær at male landskaber

Vidunderlige landskaber

En blød introduktion til landskaber, som du i fremtiden vil male mange af med Selvtid. Du lærer bl.a. at skabe dybde i landskaberne,  male skyer og give dig i kast med at male store overflader.

intro kursus akvarelmaling

Tukanen Torben

Du slutter af med at male dit måske første dyr – tukanen Torben! Projektet kommer med et omrids, så du kan fokusere på at male alle de smukke detaljer og bringe Torben til live med din pensel.

Digitale bokse

Køb digital adgang til boksene og få videoer og digitale step-by-step guides