Digitalboks: december

DKK125.00

Vores december boks er fyldt med hyggelige og “julet” projekter, som du kan fordybe dig i og blive inspireret af. I boksens fire projekter lærer du bl.a. en masse forskellige måder at bruge glitter maling, en simpel måde at lave birktræer og ikke mindst 6 forskellige søde til & fra kort.

Denne digitale løsning er fuld af mange timers kreativ hygge, som udelukkende består af adgang til vores videoguides fra december boksen. Ved køb af denne løsning modtager du et log ind til hjemmesiden, hvor du kan se videoerne og har mulighed for at downloade vores trykte “step-by-step” guides på samme side. Du får ikke tilsendt nogen produkter. Denne løsning er derfor til dig, som enten har købt en masse produkter du ikke rigtig kan komme i gang med at bruge, eller til dig, der allerede er startet på din kreative rejse, og som blot søger inspiration til nye projekter og sjove teknikker at prøve af.

Hvis du køber adgang til videoerne fra december boksen, tilmelder du dig ikke et abonnement, så prisen er altså et engangsbeløb. Din adgang til videoerne udløber ikke, så du vil altid kunne gå tilbage og gense videoerne, hvis du har behov for det.

Bemærk! Når du køber adgang til videoerne, skal du selv sørge for at have materialer.

Hvis du ikke allerede har materialer, anbefaler vi derfor, at du i stedet bestiller vores bokse, hvor du udover videoerne også får alle de materialer, du skal bruge til projekterne.

Farverne i boksen: Quinacridone purple blueish, Madder lake deep, Purssian blue, Virridan og Silver.

Se projekterne i december boksen nedenfor.

December boksen

Omfavn vinteren og hyggen der følger med

boks der lærer en at male

Finurlige Til & Fra kort

Vi maler 6 forskellige til og fra kort, som du kan pynte dine julegaver med i år. Projekterne er fyldt med god julestemning og perfekte til en julepynts- eller bagedag, da de hver især tager mindre tid end almindelige projekter.

begynder kursus akvarelmaling

Julekugler

En række festlige julekugler i den smukkeste lilla farve. Kuglerne har både fået en god dosis glimmer og et par forskellige teknikker gemt i sig.  Og så har du også masser af kreativ frihed til at finde på dine egne julekugle designs!

kursus i akvarelmaling online

En kølig vinternat

Inspireret af ‘The julekalender’ skal vi male en mørk og stormfuld aften. Du kommer blandt andet til at lære at lave en simpel snebund, og en lille sjov teknik til at lave smukke og elegante birketræer.

Mal julekrans guide

Jovial julekrans

Denne gudesmukke julekrans er både hyggelig og fascinerende at lave. Du lærer at male en række simple elementer, som du samler til en større enhed. Maleriet er generelt en stor øvelse i at iagttage sit maleri.

Hvilke produkter bruges i projekterne?

Se hvilke produkter vi bruger til de fire projekter

Ekstra produktet

I december måned maler vi på til og fra kort, som du kan klippe ud af dit bomuldspapir. Derudover hører der en sølv maling med.

Pensler

I alle Selvtids bokse bruger vi tre pensler: to round tip pensler i str. 2 & 6 samt en flad str. 12 pensel. Penslerne indgår i intro boksene.

Farver

I december boksen bruger vi farverne: Lilla (Quinacridone purple blueish), rød (Madder lake deep), mørkblå (Purssian blue) og (Viridan).

Almindelige produkter

Vi maler altid projekterne på 50% bomuldspapir fra Viking. Derudover bruger vi ofte washi tape (malertape) og grafitpapir (transfer papir).