December boksen 2022

kr.339.00kr.509.00

Dejlige december 🎄

I denne månedsboks er det primære formål at bringe hyggen hjem til dig! For hyggelig, kreativ og dejlig er lige præcis sådan en december, vi alle fortjener. Og hvis du også elsker en hvid jul, kan vi glædeligt fortælle, at vi har gjort vores for, at det bliver det i år! Månedens ekstra produkt er nemlig hvid gouache, der med sin uigennemsigtige konsistens er den perfekte tilføjelse i dine malerier. Du kan både lave elegante detaljer ovenpå dine akvareller og tilføje en spændende struktur ved at blande gouache og akvarelmaling. 

I de fire projekter vil du lære at bruge gouache malingen på både sjove og smukke måder i boksens majestætiske malerier. Det første projekt byder på et nordisk inspireret udtryk fuld af de klareste krystaller! Et af de mere simple projekter, som introducerer dig til din formentlig nye bedste ven, gouache. Vi drager videre nordpå til et livligt landskab i snegkuglen, der rummer en god omgang julestemning. Fra sne til stjerneregn på mælkevejen og ikke mindst en knitrende pejs med masser af læring og plads til fordybelse.

Vær opmærksom på, at du skal bruge penslerne og paletten fra intro boks 1 og 2. Men hvis du ikke ejer dem i forvejen, kan du tilkøbe dem for kun 170 kr., når du køber december boksen. Du sparer dermed 310 kr. på produkterne, som du også skal bruge til Selvtids fremtidige månedsbokse. Mangler du kun paletten kan du tilkøbe den for 100 kr. og sparer dermed 50%.

Hvis du køber december boksen individuelt, tilmelder du dig ikke vores abonnement. Så prisen er altså et engangsbeløb.

Farverne i boksen: Azo yellow deep (270), Neutral tint (715), Permanent red deep (371) og Ultramarine deep (506)

OBS: December boksen bliver først sendt ud fra d. 1. december.

Se projekterne nedenfor.

Hvorfor skal du tilkøbe palette og pensler?

Selvtids bokse er designet som en del af et abonnement, der starter med intro boksene, hvor du får alle grundlæggende produkter med. Derfor er disse produkter ikke inkluderet i måneds boksene. 

Men – vi vil gerne gøre det så overskueligt som muligt at få malet. Derfor har vi også sat prisen på produkterne gevaldigt ned, når du køber en boks. Og efter du har købt paletten og penslerne, har du alt du skal bruge for at male med på de fremtidige bokse.

 

 

December boksen

Varm dig indenfor og skru op for hyggen og end for tempoet

Nordiske krystaller

Vær kreativ med str. 2 penslens mange muligheder og sammensæt dine helt egne unikke snefnug. Du lærer de forskellige penselstrøg at kende, og hvordan du skaber en smuk abstrakt snebaggrund.

Snekuglens skær

Lidt julestemning skal der være plads til! Med den smukke snekugle lærer du at skabe et ovalt landskab og bringer liv til kuglens glas. De simple træer bliver pyntet med den fine sne fog skaber et dejligt vinterlandskab.

Mælkevejen

Forestil dig, at du står på toppen af en vulkanø, hvor manglen på lys fra byer afsløre den magiske Mælkevej og universets uendelighed, mens solen lige så langsomt er ved at stå op.

Sjælelige flammer

December måned er lig med hygge, og det samme er pejsens omfavnende varme. Du slutter boksen af med at male de udfordrende flammer, der får sin gnist gennem flere elegante lag af farver.

God kvalitet giver bedre oplevelser

Alle produkter i Selvtid boksene er nøje udvalgt og af høj kvalitet. Vi har skruet op for kvaliteten, og skåret ned i antallet af produkter, af fire gode grunde:

Flere succesoplevelser

Du opnår bedre resultater med gode produkter, hvilket gør det sjovere at lære.

Længere levetid

Du kan bruge dine produkter i længere tid, da penslen holder formen bedre, og malingens høje pigmentering gør, at du skal bruge mindre maling ad gangen.

Malerier du kan bruge

Bomuldspapiret og den høje lysægthed i malingen gør, at farven i dine malerier ikke svinder væk, så du kan hænge dine værker op på væggen.

Udvikler din viden og evne

Hver måned lærer du at blande et hav af nuancer ud fra månedens fire farver, så du hele tiden lærer noget nyt.

Individuelle bokse

Køb enkelte bokse uden at starte et abonnement