Omfavn vinteren og hyggen der følger med

December boks

kr.339.00kr.509.00

Vores december boks er fyldt med hyggelige og “julet” projekter, som du kan være kreativ med indendørs hele måneden. I år er vi blevet ramt af den dejlige julestemning tidligt og kommet i gavehumør – derfor er boksen også fuld af en masse ekstra produkter! Månedens ekstra produkter er en fantastisk sølv maling fra Van Gogh, Washi Tape, 12 Til & Fra kort i 50 % bomuld og snore til at binde dem på dine gaver. Boksen er perfekt til dig, som enten allerede har været igennem vores to introbokse eller til dig som er kreativ og gerne vil prøve nogle nye projekter.

Vær opmærksom på, at du skal bruge penslerne og paletten fra intro boks 1 og 2. Men hvis du ikke ejer dem i forvejen, kan du tilkøbe dem for kun 170 kr., når du køber december boksen. Du sparer dermed 310 kr. på produkterne, som du også skal bruge til Selvtids fremtidige månedsbokse. Mangler du kun paletten kan du tilkøbe den for 100 kr. og sparer dermed 50%.

Hvis du køber december boksen individuelt, tilmelder du dig ikke vores abonnement, så prisen er altså et engangsbeløb.

Farverne i boksen: Quinacridone purple blueish, Madder lake deep, Purssian blue, Virridan og Silver.

Se projekterne i december boksen nedenfor.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Hvorfor skal du tilkøbe palette og pensler?

Selvtids bokse er designet som en del af et abonnement, der starter med intro boksene, hvor du får alle grundlæggende produkter med. Derfor er disse produkter ikke inkluderet i måneds boksene, fordi det ville være træls at betale for, hver gang man bestiller en individuel boks.

Men – vi vil gerne gøre det så overskueligt som muligt at få malet. Derfor har vi også sat prisen på produkterne gevaldigt ned, når du køber en boks. Og efter du har købt paletten og penslerne en gang, har du alt du skal bruge for at male med på de fremtidige bokse.

 

December boksen

Omfavn vinteren og hyggen der følger med

boks der lærer en at male

Finurlige Til & Fra kort

Vi maler 6 forskellige til og fra kort, som du kan pynte dine julegaver med i år. Projekterne er fyldt med god julestemning og perfekte til en julepynts- eller bagedag, da de hver især tager mindre tid end almindelige projekter.

begynder kursus akvarelmaling

Julekugler

En række festlige julekugler i den smukkeste lilla farve. Kuglerne har både fået en god dosis glimmer og et par forskellige teknikker gemt i sig.  Og så har du også masser af kreativ frihed til at finde på dine egne julekugle designs!

kursus i akvarelmaling online

En kølig vinternat

Inspireret af ‘The julekalender’ skal vi male en mørk og stormfuld aften. Du kommer blandt andet til at lære at lave en simpel snebund, og en lille sjov teknik til at lave smukke og elegante birketræer.

Mal julekrans guide

Jovial julekrans

Denne gudesmukke julekrans er både hyggelig og fascinerende at lave. Du lærer at male en række simple elementer, som du samler til en større enhed. Maleriet er generelt en stor øvelse i at iagttage sit maleri.

God kvalitet giver bedre oplevelser

Alle produkter i Selvtid boksene er nøje udvalgt og af høj kvalitet. Vi har skruet op for kvaliteten, og skåret ned i antallet af produkter, af fire gode grunde:

Flere succesoplevelser

Du opnår bedre resultater med gode produkter, hvilket gør det sjovere at lære.

Længere levetid

Du kan bruge dine produkter i længere tid, da penslen holder formen bedre, og malingens høje pigmentering gør, at du skal bruge mindre maling ad gangen.

Malerier du kan bruge

Bomuldspapiret og den høje lysægthed i malingen gør, at farven i dine malerier ikke svinder væk, så du kan hænge dine værker op på væggen.

Udvikler din viden og evne

Hver måned lærer du at blande et hav af nuancer ud fra månedens fire farver, så du hele tiden lærer noget nyt.