Alt du skal bruge til akvarelmaling

Da vinci, CASANEO skrå slanted edge pensel, str. 10

kr.185.00

CASANEO slanted edge pensel i str. 10 til akvarelmaling, med et vinklet penselhoved i bløde syntetisk fiber med ekstraordinær elasticitet og en virkelig høj farveabsorbering. Perfekt pensel til akvarelmaling!

Denne unikke pensel fra Da Vinci har en skråt penselhoved, der giver dig mulighed for at skabe nogle helt anderledes penselstrøg! Penslen er især perfekt til at male blade og løse blomster med stor fylde. Samtidig skaber den brede overflade også mulighed for at tilføje flere farver til din pensel på én gang – hvilket kan skabe det smukkeste spil i dine objekter!

Da Vinci er et af de bedste penselmærker i verden, og deres CASANEO linje er perfekt til dig, som gerne vil have Da Vinci’s høje kvalitet – uden at betale ugens madbudget for penslen.

CASANEO linjen er et Da Vinci’s mest populære linje af akvarelpensler, da det efter mange års forskning er lykkedes dem at skabe akvarelpensler af syntetiske penselhår, der har samme kvalitet som deres akvarelpensler med Kazan egernhår. CASANEO penslen er bl.a. kendt for at:

  • Være fremstillet af ekstra glat “bølgede” syntetiske fibre
  • Har en høj farveabsorberende kapacitet og giver en perfekt farvedosering
  • Har mange af de samme egenskaber som egernhår
  • Kan både bruges til akvarelmaling og flydende akrylmaling

På lager